На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Страдам често от главоболие. Винаги се запасявам с няколко различни модела
Majezik, Avmirgan, A-ferin, Suprafen, Advil. За тежка мигрена (малко по висока цена) съм взимала Relpax. Avmirgana последния път ми помогна след 3 дневно главоболие и една шепа хапчета вкл. и бг  модели

# 481
Освен посочените от rEvfti вземам Мигрекс.

# 482
  • Пловдив
AVMIGRAN не се препоръчва за хора с високо кръвно.За главоболие и всякакви болежки купувам Apranax fort 550mg,Bi-Profenid 150mg,Novalgin.

# 483
Здравейте! Два пъти ходихме до Одрин миналия месец. За пръв път ни беше. Останахме много доволни от всичко. От темата научих доста неща, купих препоръчвани лекарства Simple Smile благодаря за което Simple Smile
Планираме в четвъртък да се разходим до Текирдаг с една нощувка. Ще минем през Малко Търново, после Лозенград и после? За магистрала се плаща,но как,къде , нищо не ни е ясно. Има ли алтернативен път до Текирдаг?

# 484
Здравейте! Два пъти ходихме до Одрин миналия месец. За пръв път ни беше. Останахме много доволни от всичко. От темата научих доста неща, купих препоръчвани лекарства Simple Smile благодаря за което Simple Smile
Планираме в четвъртък да се разходим до Текирдаг с една нощувка. Ще минем през Малко Търново, после Лозенград и после? За магистрала се плаща,но как,къде , нищо не ни е ясно. Има ли алтернативен път до Текирдаг?
Следя за отзиви от Текирдаг и хотела,в който ще отседнете!

# 485
Хотела щеше да е rodosto hotel Sad много си го харесах ,а и тук имаше добър отзив за него. Единственото нещо,което ме спря е ,че безплатно анулиране е до утре. А ситуацията се променя постоянно и не е ясно до 12 ти какво ще е. Затова запазихме tekirdag hotel, там е до 11 анулирането.

# 486
  • Варна
След Лозенград следвате табели за Бабаески, след това Люлебургаз по път D100(мисля беше). Това е пътя за Истанбул (безплатен), има отбивки в дясно за Текирдак. Спали сме в Tekirdağ Yat Hotel с изглед към морето.
Скрит текст:
. Пазара мисля беше в четвъртък, затварят цялата улица под Мола и в съседните пресечки - плодове и зеленчуци и малко дрехи, текстил и др.

# 487

След Лозенград следвате табели за Бабаески, след това Люлебургаз по път D100(мисля беше). Това е пътя за Истанбул (безплатен), има отбивки в дясно за Текирдак. Спали сме в Tekirdağ Yat Hotel с изглед към морето.
Скрит текст:
. Пазара мисля беше в четвъртък, затварят цялата улица под Мола и в съседните пресечки - плодове и зеленчуци и малко дрехи, текстил и др.
[/quote]
Доволни ли сте от хотела?От храната?Далече ли е от пазара?
Благодаря предварително за отговорите

# 488
А виждали ли сте в Одрин скоро някъде да изстискват сор от нар и да продават, пила съм в Кушадасъ и Анталия, но в Одрин не съм виждала?

# 489
А виждали ли сте в Одрин скоро някъде да изстискват сор от нар и да продават, пила съм в Кушадасъ и Анталия, но в Одрин не съм виждала?
Да, имаше. Едното място беше на улицата до банката, уайкики, на центъра.

# 490
  • Пловдив
И в уличката, която е от аптеките към центъра също пихме прясно изцеден сок от нар.

# 491
  • Варна
Скрит текст:

Доволни ли сте от хотела?От храната?Далече ли е от пазара?
Благодаря предварително за отговорите
Хотела беше хубав, малко трудно се справихме с навигацията, защото ни закара от задната страна, но от там няма достъп - трябва да се обиколи и да се влезе през локалното на крайбрежната улица. Закуската беше на последния етаж с изглед към морето. Малък е хотела, но до него има още един хотел. Тъй като пристигнахме късния следобед, докато се настаним, разходка в крайбрежния парк (морска градина) с Луна парк, заведения за чай и кафе. По крайбрежната улица в близост до хотела имаше няколко заведения за хапване, не сме обикаляли по центъра (където и да е той). На следващия ден с колата (не е много далеч) до Мола (и там сложно се влизаше в подземния паркинг,доста се въртяхме), после през пазара и после към Мол Бурда в Люлебургаз и към БГ. Нямахме много време за разходки, но ще го посетим някой ден отново.

# 492
ani-ali  и ЗлаВещица, благодаря ви за включването! Flowers Hibiscus

# 493
Има ли в Одрин Аспирин - протект ?

# 494
Да, казва се coraspin

Общи условия

Активация на акаунт