На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Да,ние си взехме такава миналата год,мн е удобна за нарове,лимони,портокали...тогава беше 120лири от магазинче по центъра

# 526
Щом работите с Гугъл мапс ще е лесно. Заложете:
1. Reşadiye, Cumhuriyet Myd., Salih Omurtak Caddesi, Чорлу/Родосто, Турция
2.Reşadiye, Hafize Tekstil, Чорлу/Родосто, Турция
3. Muhittin, Kaya Çiftliği, Чорлу/Родосто, Турция
Иначе двете улици са Şht. Teğmen Yavuzer Cd. и Mandıracı Cd. и двете са ми любими за пазаруване.

Златни сте Simple Smile . Много, много благодаря Simple Smile

# 527
Замисляме пътуване в петък, моля препоръчайте ми течен прах за пране за черни дрехи. Предварително благодаря.

# 528

ОМО за черни дрехи
течен е

Замисляме пътуване в петък, моля препоръчайте ми течен прах за пране за черни дрехи. Предварително благодаря.

# 529
Здравейте, имате ли мнение за парфюмите на David Walker  ? Прочетох няколко мнения и те бяха добри.  Ако сте запознати може ли и цени да споделите Simple Smile

# 530
Няма за какво, винаги се опитвам да помагам, въпреки, че е в мой ущърб. И друг път съм писала, имам туристическа агенция и правя много пътувания за пазар в Одрин и Чорлу. Понякога не ми е приятно негативното мнение и изказването за агенциите, но всеки си има гледна точка/ въпреки че има колеги които си го заслужават/. Само искам да кажа, че има много фактори за които не знаете, а ние трябва да се съобразяваме с тях. Относно Чорлу, все още го откривам, въпреки че съм ходила над 30 пъти. И ще продължавам да помагам, не само в групите , а и на хора в Турция, които не знаят къде са попаднали.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 08:50 от aljul

# 531
Здравейте, имате ли мнение за парфюмите на David Walker  ? Прочетох няколко мнения и те бяха добри.  Ако сте запознати може ли и цени да споделите Simple Smile
Да аз ги ползвам, доволна съм имам няколко фаворита и няколко разочарования 😂 Имат оферта 2 бр 50 мл за 90 тл. 1 бр е 60 тл

# 532
Виждали ли сте прах Бинго за черно пране в голяма опаковка - например 6 или 10 кг ? / Търсила съм в магазини за турски стоки и не откривам /

# 533
Трябва ми малко помощ.В петък пътуваме до Одрин.Търся лекарството Батрафен,но не мога да го намеря.Може ли някой да помогне.Купували ли сте иглички за биене на инсулин.Трябват ми една кутия 6мм.Как да обясня в аптеката.Предварително благодаря.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 13:41 от wolfibuba11

# 534
Трябва ми малко помощ.В петък пътуваме до Одрин.Търся лекарството Батрафен,но не мога да го намеря.Може ли някой да помогне.Купували ли сте иглички за биене на инсулин.Трябват ми една кутия 6мм.Как да обясня в аптеката.Предварително благодаря.
Най-лесно е да отидете с опаковката на това, което търсите, особено ако има надпис на латиница.

# 535
Ние сме ходили много пъти до Чорлу, но просто този път нещо не се получи, иначе задължително го заменям заради блъсканицата в Одрин.
ние ходим и само за по кафе и разходка, но другия път ще опитаме в Текирда--не че там не сме били.
Като цяло даже предпочитам да ходим на уикенд море около Текирда отколкото в България.

# 536
  • ...живея на последния етаж...
Този Батрафен за гъбички по ноктите ли се ползва? Тук многократно е коментиран Тросид, който е точно за това, и е много ефикасен. А за цената даже няма да говоря, към 6 лв. излиза.
Току що проверих в търсачката, 20 лири е.

# 537
Здравейте! Не можах да намеря,как се казваше Тамифлу в Турция,бихте ли ми помогнали.Благодаря и лека вечер.

# 538
  • на Мелмак
Мисля, че беше Езофлу. Но довечера ще мога да проверя.

# 539
Здравейте! Не можах да намеря,как се казваше Тамифлу в Турция,бихте ли ми помогнали.Благодаря и лека вечер.
https://www.ilacabak.com/tamiflu-75-mg-10-kapsul-5294

Общи условия

Активация на акаунт