Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 24

• 25 701
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
А каква е целта на морската сол? Да е маркетинг, по негови думи, разбирам да се харчат едни пари в повече за специалната сол за миялни. Аз купувам 2 кг за 60 цента, тя морската сол ми идва по- скъпа.

# 166
Ама тук 1,5 кг. сол е по 7 лв.

# 167
Да, тук морската е 50 стотинки, а тази за миялна 5-7 лв.

# 168
  • Mediterraneo
О, жива да не бях! Даже 3 кг за под евро има в Карефур... Не мога да повярвам!

# 169
Тарталета ти да видиш колко излиза едно миене с капсули, когато опаковката е на редовна цена Simple Smile - 1,20 лв.
Вярно е, че все в някоя верига са намалени, ама все пак, нали.
За Солта са ти казали вече.

# 170
  • Mediterraneo
Не ми говори! Наистина нямах представа. Откакто сме тук( 6 години) имам миялна, в Бг нямах, затова не съм запозната. 10 цента ми е таблетката на собствените марки на Лилд и други големи вериги. Известните марки са около 30- 35 цента. Коментарът е просто излишен...

# 171
Някой успял е да измие тавите от фурнат в миялна машина? Мога да ги мушна, не ми пречи да пусна миялната само с една тава, но за да я събера трябва да е напълно легнала в долната кошница. Все едно я слагам във фурната. Много се изкушавам, но да питам, някой дали е пробвал Grinning

# 172
От едната страна слагам чинии до средата и я подпирам на тях. Събира се и в горната кошница, подпряна на поставката за чаши от едната страна, под нея слагам купи и чаши.

# 173
Не ми говори! Наистина нямах представа. Откакто сме тук( 6 години) имам миялна, в Бг нямах, затова не съм запозната. 10 цента ми е таблетката на собствените марки на Лилд и други големи вериги. Известните марки са около 30- 35 цента. Коментарът е просто излишен...
16-20 цента ми излиза Fairy Platinum All in one, засега това е най-доброто по моите критерии. Купувам от специализирани магазини за препарати. В супермаркетите май са по-скъпи.
Таблетките на собствени марки и тук са евтини.

От едната страна слагам чинии до средата и я подпирам на тях. Събира се и в горната кошница, подпряна на поставката за чаши от едната страна, под нея слагам купи и чаши.
И ние така подпираме. Но ако е по-мазна гледаме да няма нищо под нея.

# 174
  • Sofia
Някой успял е да измие тавите от фурнат в миялна машина? Мога да ги мушна, не ми пречи да пусна миялната само с една тава, но за да я събера трябва да е напълно легнала в долната кошница. Все едно я слагам във фурната. Много се изкушавам, но да питам, някой дали е пробвал Grinning
Най-големият кеф е миялната да мие тави!Не се представям да имаш миялна и да минеш тави на ръка.

# 175
Лидълската сол е по-евтина, дали не беше 3-4 лв 🤔

# 176
  • Велики Преслав
Аз кухувам сол на Медикс едра по 4,50 лева. А на сочат ситна 2,50 лева.

# 177
Здравейте, следя ви доста отдавна. Днес ми дойде съдомиялната Medion MD37531. Никога съм нямала. Имам чекмедже за съдове, две перки пвц и някакви два отвора. Както и две отворчета като кутийки май за гланца и таблетка.

Знам само че стрелките са за сол. Искам да знам слънцето какво означава и стрелката със перпендикулярна като стоп? Имам 9 програми, 3 кратки от тях 14,  30 и  45 мин. май.  1/2 и отлагане. Какво означава копчето P? Може ли да ми пратите линк за уреда на бг?

Също ме интересува каква марка сол да купя и какви капсули които не драскат или някои с голяма бройка. Какъв гел да пробвам?
 Още не ми е готов проекта за кухнята. Може би ще я ползвам февруари-март! Благодаря предварително!

Забравих да кажа, че съм от малък град, има само Лидл и билла, други магазини няма големи. Дали има материалите в зора, техномаркет?

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 15:58 от Не се сърди, човече

# 178
Здравейте, следя ви доста отдавна. Днес ми дойде съдомиялната Medion MD37531. Никога съм нямала. Имам чекмедже за съдове, две перки пвц и някакви два отвора. Както и две отворчета като кутийки май за гланца и таблетка.

Знам само че стрелките са за сол. Искам да знам слънцето какво означава и стрелката със перпендикулярна като стоп? Имам 9 програми, 3 кратки от тях 14,  30 и  45 мин. май.  1/2 и отлагане. Какво означава копчето P? Може ли да ми пратите линк за уреда на бг?

Също ме интересува каква марка сол да купя и какви капсули които не драскат или някои с голяма бройка. Какъв гел да пробвам?
 Още не ми е готов проекта за кухнята. Може би ще я ползвам февруари-март! Благодаря предварително!
Не пускайте  два последователни поста защото модераторите ще изтрият единия . Според мен няма съдомиялна с 14 минутна кратка програма .   1/2  означава половин зараждане и  се използа когато имате малко съдове за миене. Копчето  P означава програма. Сол ползвам на ДМ  или на Сомат . Гланц на Финиш или Сомат . За таблетки използвам Файри платинум и Лидълските . За гел използвам на Сомат .Всички тези неща ги има в Лидл или Билла .

# 179
Извинявай но пише 14', 30', 50' след това 60° на 112 мин, за чаши на 6 0-91°, 50-60°  на 100, 120 мин,  60-70° шеф на 111-179 мин, на  бебешка на 154 мин. Еко на 254 мин. Не съм фен на бавните програми, затова купих тази. Феъри или калгон сте по -доволни? Видях някакви капсули 120 бр на добра цена. Ще звънкам на брат ми в Сф да ми праща като са на промо цени.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 15:58 от Saxi Merinosova 683792

Общи условия

Активация на акаунт