Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 24

• 25 713
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Велики Преслав
Моето Беко и Аристона имат кратки програми на 65 градуса и мият идеално. За сушене имам бутон който включва турбосушенето. Полвин зареждане е идеална фунция ако бързаш за нещо.

# 256

Моето Беко и Аристона имат кратки програми на 65 градуса и мият идеално. За сушене имам бутон който включва турбосушенето. Полвин зареждане е идеална фунция ако бързаш за нещо.
Кратката програма на съдомиялните БЕКО мият на 35 градуса . Под кратки програми казвам на тези за половин час.  На 65 градуса програмата на БЕКО е 1 час или 58 минути.  До колкото помня тази за 58 минути се казваше Clean and Shine . Тази за един час беше май под името 1 hour или нещо подобно. За Аристон не мога да кажа защото не съм имала . Ама май те имаха някаква 25 минутна на 30 градуса.  На АЕГ кратката програма за 30 минути е на 60 градуса но не суши много добре .

# 257
Аз ще си ползвам кратките. Чудя се като имам съдомиялна имам ли нужда от голям отцедник в ъгъла? Имаме огромен 50 см. Мисля да сложа на стената такъв мини отцедник. Само за  5-6 чинии ако случайно се наложи. Защото майка ми е инат и от сега ми мърмори, судомиялната била излишна, щяла да си мие на ръка. Нямате си предатава какъв инат, родени сме на една дата, но различни като слънцето и луната ; }

# 258
Аз ще си ползвам кратките. Чудя се като имам съдомиялна имам ли нужда от голям отцедник в ъгъла? Имаме огромен 50 см. Мисля да сложа на стената такъв мини отцедник. Само за  5-6 чинии ако случайно се наложи. Защото майка ми е инат и от сега ми мърмори, судомиялната била излишна, щяла да си мие на ръка. Нямате си предатава какъв инат, родени сме на една дата, но различни като слънцето и луната ; }
И мойте родители казват че съдомиялната е излишна и до последно ме разубеждаваха но с ММ ми не ги послушахме . Добре че и ти не си послушала  майка си .

# 259
Аз не съм очарована от съкратените програми. Но още пробвам и с какви препарати да мия и на каква настройка на Солта. Нещо с Гел Сомат не ми се получава задоволително. Последно снощи една чиния от зеленчуци със зехтин излезе с капки засъхнала мазнина. После пак я пусках и пак не беше ок. По другите чинии пак имаше мазни следи. Чистя и мия филтъра, дозирам правилно дори слагам често макс доза, а машината не е препълнена определено. Съдовете са средно замърсени. Вече мина и цикъл почистване на машината - ползвах Сомат таблетка. Звука беше странен предполагам от програмата.

# 260
Аз не съм очарована от съкратените програми. Но още пробвам и с какви препарати да мия и на каква настройка на Солта. Нещо с Гел Сомат не ми се получава задоволително. Последно снощи една чиния от зеленчуци със зехтин излезе с капки засъхнала мазнина. После пак я пусках и пак не беше ок. По другите чинии пак имаше мазни следи. Чистя и мия филтъра, дозирам правилно дори слагам често макс доза, а машината не е препълнена определено. Съдовете са средно замърсени. Вече мина и цикъл почистване на машината - ползвах Сомат таблетка. Звука беше странен предполагам от програмата.
Тази съкратена програма колко време беше ?

# 261
Авто програма около 2 чада. После Еко с отложен старт - 3 часа и половина. Първия път 25 мл гел т.е. максимума. Втория път 15 мл. Все пак измита веднъж, заедно с другите съдове и прибори пусках. Сега пуснах пак почти всичко с капсула Финиш куантум и чакам края на програмата - пак Еко на 3 часа и половина, 50 С.

# 262
Авто програма около 2 чада. После Еко с отложен старт - 3 часа и половина. Първия път 25 мл гел т.е. максимума. Втория път 15 мл. Все пак измита веднъж, заедно с другите съдове и прибори пусках. Сега пуснах пак почти всичко с капсула Финиш куантум и чакам края на програмата - пак Еко на 3 часа и половина, 50 С.
Според мен 15 мл са прекалено малко . За това не е измила . Сега според мен също няма да измие . Просто Финиш не са много добри . Опитай с таблетка на Сомат на Автоматичната програма .

# 263
  • Велики Преслав
Аз съм многа доволен от таблетките на финиш.

# 264
Аз съм многа доволен от таблетките на финиш.
Аз пък изобщо не съм доволна . Мислех че  проблема е в моята съдомиялна но и при втората ми съдомиялна не ставаха . Последно си взех Сомат Al in one и съм много доволна .

# 265
  • Велики Преслав
Боже каква глупост съм написал. ИСКАХ ДА КАЖА ЧЕ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХ.  Аз съм много доволен от Сомат Al in one. много добре мие.

# 266
Боже каква глупост съм написал. ИСКАХ ДА КАЖА ЧЕ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХ.  Аз съм много доволен от Сомат Al in one. много добре мие.
Аз също ползвам същите и съм много доволна .
Някой да знае някъде дали има  гел  на промоция ?

# 267
# 268
https://vnosnipreparati.com/product/pril-tutto-in-1-limon-lime-g … a-mashina-38-dozi Този гел за съдомиялна добър ли е  ? Много ми прилича на Сомат гел .

# 269
  • Велики Преслав
То си е сомат за Русия.

Общи условия

Активация на акаунт