Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 24

• 25 736
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Велики Преслав
Това което казах беше отделно. А това за платката е или нагревател, окабеляване, софтуерен проблем, датчик. Но ако беше нагревател щеше бързо да даде грешка не след 5 часа.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 10:47 от Vasil Vasilev 676271

# 301
Тъй, тъй, идваме си на думата Wink Щото офазяване по корпуса може да има по други причини. За свободно стоящия уред на fllower82 пък още по-лесно може да се установи с един прост фазомер за 2 лв от железарията. Нали?

# 302
  • Велики Преслав
Някой утечки далеч не могат да се остановят и фазомер.

# 303
Всички филтри трябва да се отвъртят нали? Ще гледам клипчета.

# 304
  • Велики Преслав
Ако отвариш баш всеки фълтър не е добре, има един който не се пипа

# 305
  • пловдив
Здравейте ,днес съдомиялната е върната отремонтирана.Дано всичко е наред вече с нея и да се ползва безпроблемно.
Вече не съм там,бях само по празниците и успях да направя това ,което ми е възможно.
Пак казвам,научих много неща тук ,за който не знаех преди.Благодаря ви Simple Smile

# 306
Тъй, тъй, идваме си на думата Wink Щото офазяване по корпуса може да има по други причини. За свободно стоящия уред на fllower82 пък още по-лесно може да се установи с един прост фазомер за 2 лв от железарията. Нали?
Някой утечки далеч не могат да се остановят и фазомер.
Аз говоря за офазяване по корпуса на уреда, ти ми отговаряш...
Няма смисъл да водим този разговор.

Fllower82, би ли споделила колко ви струваше ремонта и какво точно е подменяно.

Saxi, колко филтри трябва да отвъртиш? Къде се намират? Това на сивата миялна ли?

# 307
  • Велики Преслав
Тетка, това че има офазяване не значи че трябва да има потенциал на 220 волта. Искам да те попитам ти електротехника електрически потенциали по електротехника учил/а ли си. Ако не си спри спора, ако си учил спори. Щото има хора тук които спорят много, без бъкел да знаят. Утечка и офазяване за две взаимно звързване неща. Дали си ти един от тея хора незнам.

# 308
  • софия
Здравейте, бях помолила да ми препоръчате миялна, давам допълнителна информация, да е 45 см, да не е за вграждане, до 700 лв.
Благодаря ви😊

# 309
Здравейте, бях помолила да ми препоръчате миялна, давам допълнителна информация, да е 45 см, да не е за вграждане, до 700 лв.
Благодаря ви😊
Аз съм много доволна от тази но цената е 759 лв . https://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/aeg/ffb62400pm-p372910903/

# 310
Василев, трябва ли ПАК да се цитирам, че няма смисъл да водим този разговор?

Tzvetihc, аз харесвам Бош и Беко (защото съм ползвала 45 см от тези марки). Боша ми беше базов модел, без екстри като смяна височината на горната кошница и свалящи се (прибиращи се надолу) държачи за чиниите. Доволна съм от качеството на измиване и на двете.
Бих разгледала и други марки, за сравнение към днешна дата.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:38 от tetka_the_best

# 311
  • пловдив
tetka_the_best, ремонта струваше 165 лв .
Сменен е нагревател и платка,това разбрах набързо по телефона.
Става въпрос за провинцията.
Необходимите за ремонта части са поръчани от друг град.

# 312
  • Перник
Здравейте, съдомиялната ми е Беко, на 7 години вече.  Кошниците бяха започнали да корозират, изгниха и се отчупаха парчета. На някой случвало ли се е подобно нещо и дали сте купували само резервни кошници? Благодаря.

# 313
Здравейте, съдомиялната ми е Беко, на 7 години вече.  Кошниците бяха започнали да корозират, изгниха и се отчупаха парчета. На някой случвало ли се е подобно нещо и дали сте купували само резервни кошници? Благодаря.
Със старата ми Канди го имах този проблем ,писала съм.Но така и не успях да намеря кошници ,които да ми пасват,а и всички ,които гледах втора употреба бяха с наченки на ръжда . Здрава машина беше,оригинална италианска , с перки неръждавейка,уплътненията не бяха мръднали , реотанът не беше вграден ,като на сегашните,но кошниците почнаха да корозират ,имах и отчупени парчета ,за съжаление.

# 314
  • София
Минавам за препоръка: има ли миялни със супер кратки цикли, тип 2-3 минути, както професионалните?

Общи условия

Активация на акаунт