Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 24

• 25 644
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Ползвали ли сте тези таблетки за почистване?
Скрит текст:

# 706
  • София
Ползвали ли сте тези таблетки за почистване?
Скрит текст:
Не, но темата за препарати е тази: https://www.bg-mamma.com/?topic=1294963

# 707
  • гр. Варна
Приятел майстор ни насочи да проверим перките и те не са - остава охлюва,
Проверете долното уплътнение на вратата. Амортизира се с времето, понеже почистването му е с особености.
Скрит текст:

# 708
  • Велики Преслав
Алена, аз съм на мнение, че тази машина си е върнала парите.  Сама си преценете. Ако ремонта е до 30 лева и си я харесвате, може да си я оправите.

# 709
Привет! Моля за помощ! На приятелка и подарили съдомиялна модел Zanussi ZDF 220,но ненамирам ръководсво в нета.Моля ако някой има този модел да сподели.Благодаря!

# 710
Привет! Моля за помощ! На приятелка и подарили съдомиялна модел Zanussi ZDF 220,но ненамирам ръководсво в нета.Моля ако някой има този модел да сподели.Благодаря!
Предполагам модела е ZDF22002WA . https://www.zanussi.co.uk/kitchen/dishwashing/dishwashers/free-s … asher/zdf22002wa/

# 711
Предполагам модела е ZDF22002WA . https://www.zanussi.co.uk/kitchen/dishwashing/dishwashers/free-s … asher/zdf22002wa/

Така изглежда!

# 712
  • Велики Преслав

1 програма с предмиене на 70 градуса. Използва се при загорели съдове.
 2 програма за нормално замърсени съдове, на 65 градуса без предмиене.
3 бърза програма на 65⁰ за 30 минути.
4 програма за финни материали.
5 плакнене/предмиене.
6 изключено положение 
7 бутон старт.
8 отложен старт за след 3 часа.
9 индикатор за приключване
10 индикатор за сол
11 индикатор гланц.
Ако имате въпроси питайте.

# 713
Ама аз дори се чудя какво иска потребителя/ка ...
Да пита дали има човек с модела , инструкции ли търси ?

# 714
Много благодаря за отговорите☺
Strawberry 84,приятелката ми искаше да намери инструкциите за да си ги чете и да незанимава никой.Аз и показах основните неща.Вече я е пуснала в употреба.Много ви благодаря!

# 715
А сега разбрах Grinning  .

# 716
  • На брега на реката
Споделеното от Василев е вярно, но ме съмнява номер 4, че е Еко, а не за фини. Изхождам от това, че на повечето машини, програмите за стъкло/кристал, са на 40 градуса, а на 50 , обикновено са еко програмите, които са страшно дълги!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 08:28 от Бубoлина

# 717
  • Велики Преслав
Буболина, май-наистина си права.  Но този знак който е до 50⁰ мисля че значи финно за стъкло. Но маже и да греша.

# 718
  • На брега на реката
О, не твърдя, че съм права, но на мен ми прилича на листо и от там асоциация с природа-Еко!

# 719
  • Велики Преслав
Буболина, виж авно от тук, си правя асоциациа, че знака е за финно миене. Ма пък това е пералня. Ще покажа все пак.

Общи условия

Активация на акаунт