Модни консултации - 49

• 42 954
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Гледам да бъда по-позитивна към случващото се, доколкото е възможно Simple Smile
Това имах предвид:

Харесва ми, че са себе си и в подобни ситуации, адаптирайки се към всяка ситуация Simple Smile

# 121
Някои биха харесали това 😂
Зай ще се сети... 😂

# 122
хахахаххаха, о да!!!!
Hug

# 123
  • София
Мразя маските, но японския Vouge имаха много красиви фотоси с маски.
Моите са многократно използваеми, при това не ги гладя, в дюс цвят. Грабвам цветът, който пасва на дрехите ми за деня + чисти. Толкова! Не искам красивичка маска!

Панталоните/ дънките с кантове отстрани още ли са в тренда? Имам едни от миналата година, но хем са ми широки, хем се отхлабват на дупето, та се чудя дали да не ги пенсионирам като дреха за вкъщи.

# 124
И аз не искам маска в тон. Ползвам лично ушити трипластови, от какъвто памучен плат имах. Отвън шарена, отвътре сьомга с пълнеж от нетъкан текстил. И си ходя безстилова по отношение на маските.

# 125
Не знам дали са в тренда, но мразя дрехи, които се деформират по време на носенето за деня - колене, лакти, дупе
 стоят доста грозно. Такива бих пенсионирала "за вкъщи" моментално.

# 126
  • София
Аз харесвам ленените как се изпомачкват. За тях ми е приемливо. с други дрехи не съм имала този проблем/ефект.

Ботите за мен са много специфичен артикул. Заради дължината им, някак ги приемам само с панталони, като че ли или само на перфектни крака. Зависи и от ботите де. Ако са много ниски са си като обувки, но ако са по-издължени са ми задължаващи някак.

Бордо ми е много любим цвят, особено в комбинация с тюркоаз.

# 127
  • Пловдив
Маска имам най-обикновена от немай-къде. Противни и дразнещи са ми.

# 128
  • София
Уф, това с маските леко ме депресира. Някак не искам да се превръщат в тренд, но май точно това става.

След време ще гледаме снимки на "дизайнерски маски".

Аз ползвам такива за многократна употреба с винтили и никак не са красиви, но поне са удобни. За някакви официални събития приемам да са съчетани с облеклото.

# 129
  • Бургас
Маска имам най-обикновена от немай-къде. Противни и дразнещи са ми.
Аз също, писна ми от тях, а от утре влизат пак в сила на обществени места.

# 130
Моите маски ги избирам по размер. Голяма ли е - взимам. Широка ли ми е - перфектна. 

На мен ми става лошо от маските.. буквално. Пътувам с метро до работа (4 станции) и като излизам от метрото усещам как ми се вие свят и ми притъмнява пред очите..

# 131
Чета ви и много ви се радвам, черпя вдъхновение и си открадвам по някоя идейка от вас, но не пиша.
С тези маски провокирахте и мен.
Носила съм маска по време на грипните периоди много преди ковид истерията, но само в градски транспорт и ако ми се налага да вляза в  болница или мед. център.
В момента я нося проформа, единствено за да спазвам закона, но с особено мнение по въпроса и нямам никакво намерение да я превръщам в част от гардероба си.

# 132
Имам боти в бордо. Имам и със змийски принт (но токът им е по-различен от този на показаните) . Tyra е дала прекрасни примери за носене. Лично аз изключително рядко нося боти с рокля/пола, предпочитам ботуши за тази комбинация. Ботите с панталони/дънки.

В офиса ползвам еднократна маска, но извън офиса обичам да си съчетавам маските с останалата част от облеклото и си ползвам много и наличните шалове/бандани/гейтъри, дори и в комбинация с еднократна маска. Доставя ми душевен комфорт да имa някакъв баланс и да отсъства дискорд (дребният ми син ми обяснява в момента за дискорд.ком и ми избяга думата, която ми беше нужна)
Скрит текст:

# 133
Аз не се харесвам с маска. Някак си успява да ми сплеска скулите и почти ми влиза в очите. А зоната около очите стои като смачкана. Абе ужасОн съм с маска.

# 134
  • София
Вземи си многократна. Аз съм доволна от тях. Преди епидемията пак носех маска почти постоянно от еднократните. Не съм се замисляла особено.

Сега повече мисля за удобството, заради носенето и навън.

Общи условия

Активация на акаунт