Модни консултации - 49

• 42 640
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
Според мен, зависи от моделите на дрехоте и обувките.
Аз съм виждала момичета с дълги рокли или  чизми , които са под160 и им седят много по добре от на много уж дългокраки и манекенки.

# 466
Не съм Тарталета, но ето линка
https://www.zalando.es/puma-smash-zapatillas-pu111a06o-a19.html

Много ми харесват и на мен, чудни са просто

Ето ги и  тук,  с превозвач можеш да ги поръчаш. Ако ме чакат до след седмица ще ги поръчам и аз, че се поолях този месец, всъщност мен повече ме кефят чисто белите:
Скрит текст:

Има и розовки, и те са мн. хубави

# 467
Според мен дългите и къси рокли издължават, а тези до средата на прасеца (които лично аз много обичам и нося), скъсяват и "резват" краката.

# 468
  • София
Дълга рокля, ако е по тялото, бива за ниска жена. Обаче, ако е по-обемна - не.

# 469
Ах,как мечтая за чизми,никога не съм имала!Ужасно висока съм- 183см.Ако харесам ,ще си купя.Искам сиви от естествена кожа и да са....незнам кой номер вече...изобщо не ми върви с обувките този сезон.На път съм да върна 3ти чифт кубинки.

# 470
Ах,как мечтая за чизми,никога не съм имала!Ужасно висока съм- 183см.Ако харесам ,ще си купя.Искам сиви от естествена кожа и да са....незнам кой номер вече...изобщо не ми върви с обувките този сезон.На път съм да върна 3ти чифт кубинки.
Има много симпатични с ток около 2 см.

# 471
Къде са,Неви?

# 472
# 473

YSL за 200лв..?😳 Или, по-вероятно не продават това, което е на снимката.

# 474

YSL за 200лв..?😳 Или, по-вероятно не продават това, което е на снимката.
Че и за 300 реплики на разни известни марки. На мен снимките ми миришат много на али експрес.

# 475
  • София
И на мен целия сайт ми изглежда със стоки от алиекспрес при това на сериозни суми.
Иначе има страхотни чизми на нисък ток, въпроса е кой номер търсим в случая?

# 476
Днес в темата имаше страхотни включвания и сравнения Joy
Много ме развеселихте.

Според мен зависи от модела на дрехата и структурата на момичето/жената.

# 477
Неви без да иска е нацелила точно каквото търся като модел, но искам да са ботуши, не чизми. И никъде не намирам такива остри и ниски. Така че ако някой, някъде, нещо мерне 36-ти, 37-ми номер, да свирка.

# 478
Хубави са,но няма 42 номер..

# 479
Аз исках като модел да ги предложа, излезнаха ми в изображенията като написах чизми с нисък ток. Иначе наистина има много чизми с нисък ток, дори преобладават пред високия ток.

Общи условия

Активация на акаунт