Модни консултации - 49

• 42 590
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Остави ги!Много добре ти стоят!

# 676
  • Бургас
Суперски са и ти стоят много готино.Yum

# 677
  • София
Удобни са, можеш да ги съчетаваш, защо се чудиш? На мен ми харесват.
Велурените ботуши са много удобни, защото кожата не се набира при глезена и да убива на кокалчетата (при мен това е редовно)
Ако те притеснява горният им край, съчетавай с дължини, които леко го покриват.

# 678
Дойдоха велурените ботуши от фешъндейс. Още някой тук се интересуваше от тях, та слагам и малко снимки. Горе не са съвсем по крака, не са и широки (аз не съм със слаби крака). Колебая се все още дали да ги задържа. Пробвах с пола, с рокли и се чудя. Ботуши, с такава извивка горе не съм имала и са ми малко странни, не мога да преценя харесва ли ми, или не. Обаче са ааадски удобни! Токът е 7см, но изобщо не го усещам като ток даже.
Аз се интересувах, много благодаря за снимките!
Стоят ти добре, особено с кожената пола. С роклите ми изглеждат странно, вероятно заради кройките им. Според мен ще стоят добре със скинита. Само тази извивка горе ме спираше да ги поръчам и май ще се откажа, защото съм с много кльощави крака и мисля, че тази извивка горе ще го подчертава още повече.

# 679
  • София
Жестоки са! Аз бих ги носила с плетени рокли.

# 680
Да, точно извивката имам чувстовото, че все едно прави коленете да изглеждат по-едри, но може и да си внушавам. Много са удобни и лесно се обуват, което е едно от първите неща, които гледам в ботуш 😂 Колко пъти си харесвам нещо и като видя, че е без цип, бягам надалеч.

Rockstar, да имам плетени рокли и също мисля, че ще е гот.

Благодаря Ви! Значи, изхвърлям кутията и амбалажа, ще си ги оставя! 😂

# 681
tuali, много, ама наистина много години ми отне да се науча да спазвам едно просто правило- имам ли и най- малкото съмнение за някоя покупка, не ме ли грабне на 1000% от пръв поглед, не съм ли просто убедена, че това е "най- моето" нещо, не купувам.

# 682
  • Пловдив
tuali, хубави са ботушите и на теб ти стоят чудесно. Не бих казала, че заради извивката колената ти изглеждат по-големи, краката са ти хубави.
Аз бих ги задържала и бих си ги носила с кеф. Пасват на много и различни визии, а ти не е като да нямаш варианти като гледам.

# 683
  • София
Мен единственото, което ме спира и аз да си поръчам е, че имам два чифта подобни - едните са велурени, но не са с ток, другите са с ток, изкуствена кожа бежови.

# 684
tuali, много, ама наистина много години ми отне да се науча да спазвам едно просто правило- имам ли и най- малкото съмнение за някоя покупка, не ме ли грабне на 1000% от пръв поглед, не съм ли просто убедена, че това е "най- моето" нещо, не купувам.

Това го тренирам с годините и уж надобрявам, обаче пак правя глупости от време на време. Оня ден си купих една рокля заради най-сладурския десен и хем бях 99%, че няма да ми стои добре заради кройката (не е лоша, просто не е за мен)... 🙈🙉🙊 Както се и оказа.

# 685
  • Велико Търново
Тили, и аз като теб, с разликата, че винаги съм била така.Последно взех тази чанта, но и тинейджърката у нас каза, че ще я носи.Мъжът ми пък каза, не мога да разбера как може да нямате еднакво вкус.
https://www.obuvki.bg/damska-chanta-pinko-double-p-mini-soft-v-q … p4-black-z99.html

# 686
tuali, страхотни са ботушите и ти стоят чудесно!
И аз съм за носене с плетени рокли/поли и скинита, кожени дрехи. Самият велур не предразполага сякаш съчетания с тънки и ефирни материи.
Много ми харесват на мен и обожавам велур, та се замислих дали да не поръчам и аз. Само че аз съм с голямо ходило и не знам дали ще стоят така сладурско предвид модела. Твоите ми изглеждат малки – 36-37 номер?

# 687
tuali, страхотни са ботушите и ти стоят чудесно!
И аз съм за носене с плетени рокли/поли и скинита, кожени дрехи. Самият велур не предразполага сякаш съчетания с тънки и ефирни материи.
Много ми харесват на мен и обожавам велур, та се замислих дали да не поръчам и аз. Само че аз съм с голямо ходило и не знам дали ще стоят така сладурско предвид модела. Твоите ми изглеждат малки – 36-37 номер?
😂😂😂 Номер 40!
Благодаря ти!

# 688
Оооо, супер! Едва ме нави! Satisfied Сега се връщам да търся линка.

# 689
  • Някъде там
Тили, харесват ми, много добре ти стоят.
Ето миди полата на която се чудя
Ще махна снимките след малко

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 07:26 от Искрица

Общи условия

Активация на акаунт