Модни консултации - 49

• 42 592
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
С какво ги съчетавате?
Аз се нося спортно-елегантно, но понякога и по-елегантно.

# 661
  • Mediterraneo
След дълго умуване и преглеждане на сайтовете, току- що си поръчах тези Пуми, излязоха ми 32 евро, от Амазон

Мнозинството бяха за Пумите, въпреки че бях показала едни с розов надпис. Мисля, че тези са по- добре за концепцията ми бели маратонки Simple Smile

# 662
Тарталета, страхотни са Hug Ще можеш да ги съчетаваш с всичко Simple Smile

Anastasiya.glam, кецки, маратонки, евентуално оксфордки, някакъв ток.
Не ги виждам с боти, защото много ще захлупва. За мен ботите са ОК с пола до коляното макс.
Такъв тип поли е хубаво да са малко над средата на прасеца, максимум до там, така че пробвай. Височината няма значение.

На мен проблема с тази дължина ми е, че трудно я комбинирам с наличните ми връхни. Бих я сложила с кожено яке за есента или късо палтенце за зимата, но аз нямам налично такова в момента. Друга дължина на връхната дреха, която позволява носенето ѝ, е близка до тази на полата.

# 663
  • Някъде там
Kaкво мислите за този тип поли https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%8A … 53&v2=1549196
Дали биха стояли добре на по ниска жена?

Аз съм да. Стига наистина да стои миди и на ниската жена, а не доземи. 😀
Миди ми стои Simple Smile
И наистина се чудя най -  вече за съчетания в горанта част .
За панталоните (дънките) които имитират кожа .
Тази година за първи път си взех , и ми е любим вече .
Стои ми страхотно  Simple Smile От about you.
Трябваше обаче да взема с а не м ,м ми е малко по свободен .

# 664
Kaкво мислите за този тип поли https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%8A … 53&v2=1549196
Дали биха стояли добре на по ниска жена?

Аз съм да. Стига наистина да стои миди и на ниската жена, а не доземи. 😀
Миди ми стои Simple Smile
И наистина се чудя най -  вече за съчетания в горанта част .
За панталоните (дънките) които имитират кожа .
Тази година за първи път си взех , и ми е любим вече .
Стои ми страхотно  Simple Smile От about you.
Трябваше обаче да взема с а не м ,м ми е малко по свободен .
Аз от много време исках кожен панталон и накрая си купих, даже е леко ватиран. И си мислех, че ще го спукам от носене, а се оказа, че няма да го облека нито веднъж, защото стои добре само с обувки, а в същото време е ватиран, тоест зимен. С никакви боти и ботуши не стои добре, даже стои отвратително.

# 665
Защо, какъв модел е този кожен панталон? Дай да го видим този.
Аз моите кожени панталони много ги нося, още от сега. Мога с обувки, но мога и с боти, панталонът е пуснат отгоре и не личи обувки ли са, боти ли са. Естествената кожа зимата ми топли като нищо друго. Имам гладка кожа, имам и велур.

# 666
  • София
Тарти, супер са!

Искрице, като съм те виждала съм по скоро "не" за полата, но ще ми е интересно, ако я вземеш да те видим Hug

# 667
Здравейте. От доста време искам да нося такъв тип панталон и се чудя дали да го купя сега, но нямам идея с какви обувки(не нося високи) , блузи и с палто или яке? 😅
Скрит текст:

# 668
Аз нося такъв черен панталон с обувки brogues (но не точно класически, защото не ми харесват унисекс моделите). Някой път и с балеринки съм го слагала, но с ток седи най-добре.

# 669
Здравейте. От доста време искам да нося такъв тип панталон и се чудя дали да го купя сега, но нямам идея с какви обувки(не нося високи) , блузи и с палто или яке? 😅
Такъв тип панталони нося с удоволствие през лятото. С не много високи обувки/сандал - 5-6 см стоят добре, и с по-прибрана блуза. През зимата не ги обичам. Никога не стоят, както ми се иска, върху боти и ме дразнят.

Анастасия, ако още не си избрала, според мен червените боти са разкошни. При бордото детайлите на тока и височината са ми идея в повече, за да се чувствам комфортно.

Не съм телец, но не мога да отрека, че винаги заглеждам жените по улицата. И в интерес на истината, намирам, че по-голямата част са облечени подходящо и с вкус. Някои момичета и жени са истински празник за окото и дори се обръщам след тях с възхищение понякога Blush Някак не мога да оценя единствено "пренатегнати" визии - неестествено изпънато/прекомерно гримирано лице, напомпани устни, видими корекции по тялото, ... Не казвам, че задължително е грозно, не съвпада с моите разбирания за естетика просто.
За по-пищните форми - в никакъв случай не мога да кажа, че такава жена - облечена според хубавите страни на фигурата си изглежда зле, .... напротив. Също колкото кинозвезда, че и повече чар и сексапил може да носи.  Почти винаги по-пищните форми вървят с хубаво лице, свежа кожа и прекрасна коса.

# 670
За съжаление,в повечето случаи около мен, сочните дами са с лоша кожа и акне, излишно окосмяване и ужасен вкус на обличане. Пищните дами описани от Light Beam не съм ги срещала в ежедневието ми,а само на екрана.

# 671
Взех червените боти! Благодаря на всички за съветите! Утре мисля и един червен колан да си подаря..
Купувам колани само от Art т.к само там знам, че скъсяват дължината им. Вие от къде?

# 672
Аз си купувам най-малкия размер на Дафне. На рокля са ми широки, но за повечето дънки и панталони на последната дупка са ок. Цветове и широчини имат различни. За рокли имам няколко по-малки и съвсем тънки, които са купувани най-често с друга рокля.

За съжаление,в повечето случаи около мен, сочните дами са с лоша кожа и акне, излишно окосмяване и ужасен вкус на обличане. Пищните дами описани от Light Beam не съм ги срещала в ежедневието ми,а само на екрана.
Sissy, визирах приятелки и колежки около мен. Лошата кожа и излишното окосмяване са присъщи и за съвсем слаби момичета. Резултат на хормонални проблеми са обикновено и не бих съдила за тях. Не са по желание, за съжаление и решаването на проблема не винаги е лесно.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 22:55 от Light Beam

# 673
Дойдоха велурените ботуши от фешъндейс. Още някой тук се интересуваше от тях, та слагам и малко снимки. Горе не са съвсем по крака, не са и широки (аз не съм със слаби крака). Колебая се все още дали да ги задържа. Пробвах с пола, с рокли и се чудя. Ботуши, с такава извивка горе не съм имала и са ми малко странни, не мога да преценя харесва ли ми, или не. Обаче са ааадски удобни! Токът е 7см, но изобщо не го усещам като ток даже.

# 674
  • Mediterraneo
Супер са и добре ти стоят! На мен много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт