Модни консултации - 49

• 42 651
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Ето ги сладурските ботуши които поръчахте от hm. Не ми се виждат толкова широки

# 436
Повярвай ми, че са доста широки на 46 килограмово тяло. Като в саксия съм с тях, довечера ще ти ги снимам.

# 437
  • София
Честно казано, за мен 2020 е Годината на борба с НМ обувките. Поръчах 10 чифта, върнах 8. Все имат нещо неудобно.

# 438
  • София
Аз само за последните 2 месеца върнах 3 чифта ботуши/чизми, тези като дойдат ще споделя как са.
Аз съм 177, 66-7 кила и тичам доста така че пръсец си имам и едва ли ще са ми много широки.

# 439
Много ми харесват тия h&m ботушки 😍 Харесвам ботуши да са леко широки на прасеца. Ама като ви чета, май си трябва проба. Нямам нито един чифт техни обувки и нямам идея как са като удобство и качество.

# 440
Много ми харесват тия h&m ботушки 😍 Харесвам ботуши да са леко широки на прасеца. Ама като ви чета, май си трябва проба. Нямам нито един чифт техни обувки и нямам идея как са като удобство и качество.
Ако краката ти не са съвсем клечави, ще са ти добре. Но са за много тясно ходило, затова взех номер нагоре, макар че моето е колкото една вафла.

# 441
По едно време бях се вманиачила по HM и пазарувах яко, ама всичко от там, сега пак, но не така интензивно. Та имам широк опит с модели обувки от HM – от спортни, кецове до високия им клас, през балеринки, сандали. Накратко – добро качество за тази цена. Внимавайте за подметките, като цяло при всичките им модели лично за мен са по-твърди, което понякога пречи в зависимост от модела и ми отнема от комфорта при ходене. Здрави са иначе, не съм имала проблеми с отлепване, разшиване, скъсване. Най-доволна съм от сандалите на тънък ток, пантофките, маратонки. Боти от естесвена кожа с дебела подметка – оказа се, че зимата буквално стават на кокал и кракът ми вътре се вкочанясва от студ само за минута навън (явно са правени за по-топли условия и материала не пасва за нашия климат). Велурени боти с цип отзад, удобни, с пухче вътре, обаче, при ходене ципът се откопчава, не са домислени и няма стоп на ципа. Имам и 2 чифта боти тип "челси" от там – те са удобни, нямам забележки. Чизми над коляното с ниска подметка – също удобни. Като цяло за тази цена са чудесни, но са среден клас обувка като качество. Примерно, за обувки от естествена кожа, не бих купила повече от тях. Не са им доизпипани съчетанията на вид кожа с подметка и комфорт.

# 442
Ако краката ти не са съвсем клечави, ще са ти добре. Но са за много тясно ходило, затова взех номер нагоре, макар че моето е колкото една вафла.
Съвсем не са клечави, имам всякакви мускули и обем където трябва 😀 Нормална ширина стъпало. Ще взема да се разходя до местния х&м да видя дали ги има...

# 443
Стрина Калина,

Вътрешната част на коляното ми е най-изпъкналата..

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:38 от Анонимен

# 444
Зай, много добре изглеждаш! Никога не съм купувала обувки от h and m, затова информацията ви ми е полезна. Лично на мен показаните ботуши не ми харесват. Най-вече заради релефа.

# 445
Неви, благодаря ти Heart

# 446
  • Някъде там
Повярвай ми, че са доста широки на 46 килограмово тяло. Като в саксия съм с тях, довечера ще ти ги снимам.
ще очаквам снимка. В нашия hm не ги открих.
А съм далеч от 46 кг.
Едричка съм доста и с развити мускулести крачета Grinning

# 447
Харесвам ботуши но вече се отказах да нося просто защото не мога да си намеря по крака,всичко което пробвам е широко а аз съм и ниска при това. Нося боти въпреки че казват че скъсяват аз мисля че е по важно да са по крака . То не вярвам на 150см каквато и да обувка или дреха да ме направи 160см например.

# 448
  • Някъде там
Харесвам ботуши но вече се отказах да нося просто защото не мога да си намеря по крака,всичко което пробвам е широко а аз съм и ниска при това. Нося боти въпреки че казват че скъсяват аз мисля че е по важно да са по крака . То не вярвам на 150см каквато и да обувка или дреха да ме направи 160см например.
Ботите оптически скъсяват крака, но и дългите ботуши не съм видяла да ми го правят по дълъг Blush

# 449
  • София
Боти с платформа! Дават поне 5 см, които много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт