Модни консултации - 49

• 42 605
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Върнах бАтушите, обаче много искам такива, които да не са по крака, а леко широки и правички, с ток до към 8 см. ☹️

Аз поръчах ей тези, със същата идея да са леко широки на прасеца, ама да видим като дойдат.. Ток 7 см

И тези гледах и им се чудих. Сподели като ги получиш, моля!

Стрина Калина, защо ги върна? Не са ти удобни или не се харесваш с тях?
Стояха ми като откраднати от някой. 😂

Pollinaa, толкова ли ти е трудно да избереш каквато и да е дреха сама, винаги ли си толкова колеблива и по магазините? Прави ми впечатление, че за всяко едно нещо питаш. Като ти хареса нещо, хвърли се веднъж с главата напред и тва е. Тук сме колкото хора, толкова и вкусове.

# 571
  • Mediterraneo
Елена от Авалор, ти изобщо не изглеждаш такаааааа!

Роклята е тотално не!

# 572
Гледам жените по улицата повече отколкото ги гледат мъжете Grinning
Това ще е от телешката порода, защото и аз ги гледам. И искрено се възхищавам на всяка хубава жена. 
Относно въпроса какво носят пълните (каква ужасна дума, аз предпочитам пищните) дами, понеже живея на място, където те са мнозинство и определено харесвани от мъжката половина, смея да твърдя че всъщност носят всичко. Но подбрано не само според размера, но също и височина, костна структора, цвят и т.н. Рокли, панталони, дънки във всякакъв стил и кройка. Което съвсем не означава, че всички са облечени със стил, но виждам много хубави дами около себе си - харесват се, приемат се и имат самочуствие. Показвам модели в скрит текст. Дано не се приеме за реклама

# 573
Хаха и аз с моята телешка природа, с лъвски асцендент само се заглеждам по жени!
То коса, кожа, стил, финес, припадам си като видя жена с всичко накуп!
И аз се старая, ама има дами, които ми изпиват ума😄 Последно време даже и не се старая толкова, малко ми е криво покрай ограниченията, даже и покупките не си споделям 😄

# 574
  • София
Елена от Авалор, ти изобщо не изглеждаш такаааааа!

Роклята е тотално не!

Ооо, повярвай ми, инсулинова резистентност ми разказа играта.

# 575
  • Където си поискам:)
Здравейте, мили дами,
имам нужда от вашето експертно мнение. Вчера се влюбих в едни боти въпреки, че не са мой стил и ги купих. Сега се чудя с какво да ги нося. Това са ботите
Аз съм 160 см и леко закръглена и се чудя дали не сгреших, но бяха много удобни.
А моят стил е по-скоро по- елегантен, като например

И по-скоро съм закръглена в коремната област. Панталон и дънки носих последно преди да родя...преди 6 години.

# 576
  • София
Ако все пак решиш да ги носиш, може с клин и дълги ризи и жилетки. Виж тази дама:

# 577
Rockstar, благодаря много. И аз си ги представях тала нещата, с клин или панталон и по-дълга блуза/риза/сако.. Но благодаря, че изчисти визията, която беше в главата ми.

# 578
  • В полите на Пирин планина
Аз нося кубинки със спортна трикотажна рокля.

# 579
  • Mediterraneo
Супер са кубинките! Могат да се носят с абсолютно всичко, от поли и рокли, до клинове, панталони и дънки.

# 580
  • София
Единственият ми проблем с тези кубинки е, грубата подметка, която ще стои твърде обемна при голям размер, иначе се съчетават с всичко и спокойно можеш да си носиш полите и роклите.

# 581
Да, подметката е доста обемна, но за щастие аз съм 36ти номер. и за това и си ги позволих. Благодаря на всички ви, момичета Simple Smile

# 582
  • БГ
Здравейте,
от известно време заглеждам ботите на Ciaboo APPENNINO. Имате ли впечатления от марката? Дали си струват?

# 583
Планирам покупка на червени боти.
Какво мислите за съчетанията с черен чорапогащник (дебел микрофибър) и/или червено палто?

# 584
Планирам покупка на червени боти.
Какво мислите за съчетанията с черен чорапогащник (дебел микрофибър) и/или червено палто?

Тая комбинация съм си я нагласила като една любимите ми тая година.
Червени боти✅
Червено палто ✅
Червено кожено яке✅
Бордо кожена рокля (оная плисираната от Orsay)
Цветно палто с червени елементи ✅
Червена чанта ✅
Чорапогащници в черно, бордо, сиво, тъмнозелено, пепитен десен (черно бял) , горчичено жълто ✅
Никога не съм носила толкова червено, колкото смятам да нося тая година 😂😂😂 Какво ми стана, не знам!

Общи условия

Активация на акаунт