Модни консултации - 49

• 42 612
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
Върнах бАтушите, обаче много искам такива, които да не са по крака, а леко широки и правички, с ток до към 8 см. ☹️

Жени и аз гледам и даже приятелят ми се дразни, защото когато много ми хареса някоя, го бутам и казвам " виж колко е хубава", а той " бе ти нормална ли си да ме караш да гледам други жени!“. Ми що пък не!

# 556
  • Бургас
Не заглеждам жени, по- скоро  се опитвам да уловя кой с какъв парфюм е.Grin

# 557
Върнах бАтушите, обаче много искам такива, които да не са по крака, а леко широки и правички, с ток до към 8 см. ☹️

Аз поръчах ей тези, със същата идея да са леко широки на прасеца, ама да видим като дойдат.. Ток 7 см

# 558
Да, гледам жени. Даже повече от мъже. Онзи ден в парка на една пейка до мен имаше страхотна жена с дъщеря си. Много стилна. Руса, висока, с огромни слънчеви очила, страхотно съчетани шал, обувки, яке, дънки. Напълни ми окото. Много се изкефих, че ми е някак рядкост да срещна по улиците добри за моя вкус съчетания.

Стрина Калина, защо ги върна? Не са ти удобни или не се харесваш с тях?

# 559
  • София
И аз гледам жените. Все по-хубаво облечени са - елегантни, алтернативни, артистични. Всякакви! Радост за очите са и ми дават усещането, че живея на готино място. Особено сега, когато се отчуждаваме един от друг по принуда, бройкам си с добро хубавите жени.  

tuali, приказни са кафевите. Решено е - утре слагам чизмите и в парка срещу нас на разходка, че това ще са проявите на стил.

# 560
Ей, тази рокличка си харесах от Vzaro. Да се хвърлям ли в боя? Blush

# 561
Не ми допада. Шарката ми напомня на покривка в "народна" кръчма. 😀

# 562
# 563
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Готина е, само дантелата нещо не ми допада

# 564
  • Бургас
И на мен дантелата не ми допада, иначе става.

# 565
Карирани рокля (ама особено шотландско каре) или пола бих облякла, само, ако е от Вивиън Уестууд ушита 😊. Тоест, няма да стане, няма да ме огрее 😀.
Тоз десен хич не ми подхожда и го избягвам, та съм пристрастна. С дантелата отдолу - съвсем не бих. Но някой хубав шотландец с карирани пола - нямам против 😀

# 566
Десенът ми харесва, но моделът и с тези дантелки – не. Я едно вталено сако с този десен и кожен панталон или поне черен, ще е муцка.

# 567
Мен само дантелата ме кефи, по-добре си купи сутиен 😁

# 568
Според мен шотландското каре е много претенциозно и трудно предполага комбинации с дантела.
Тази пола според мен е сполучлива:
https://www.instagram.com/p/CECdlRDnYwA/?igshid=2qhkcinz7gkv

Скрит текст:
Моя рокличка в десен шотландско каре

# 569
Момичета, кажете някоя от масовите марки със сполучливи модели mom jeans.
Искам да си купя такива онлайн .

Общи условия

Активация на акаунт