Модни консултации - 49

• 42 624
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
С тесни определено е по-добре от широки в горния пример. Широките само добавят още повече обем.

# 541
# 542
И на двете снимки не ми е добре. При широките крачоли скъсват допълнително, а при тесните заострят вниманието и подчертават широчината на бедрата и ханша.

# 543
Пълна жена в скинита ми изглежда като онези колбаси, омотани в конец. Хич не изглежда добре, направо привлича вниманието в задника. Отделно, че изглежда супер непропорционално като анимационен герой - огромни ханш и задник и слаби крака.

# 544
  • Пловдив
Проблемът при този пример според мен е натъпканата блузка в панталоните, ако пада отгоре ще има много по приятен вид за окото.

# 545
  • София
Какво да носят пълните жени?  Ни тясно, ни широко харесахте Joy  Аз защото съм пълна и действително не мога да намеря идеалните дрехи. С широко имам чувството, че още по обемна ставам, тясното пък подчертава всяко несъвършенство. Въпреки това нося повече тясно.

# 546
Най-голямата грешка на пълните жени е да носят широки, торбести дрехи.

# 547
  • Mediterraneo
Не всички имаме хубави крака за показ. Моето време, когато вадех бедъри по метър и двайсе, мина. Сега гледам да ги крия.
Обичам и много нося широки панталони. Но все пак съм висока доста.

# 548
Не всички имаме хубави крака за показ. Моето време, когато вадех бедъри по метър и двайсе, мина. Сега гледам да ги крия.
Обичам и много нося широки панталони. Но все пак съм висока доста.
Никога не съм обичала да си показвам краката, задника, или гърдите. Привличат ме торбести панталони, широки тениски, дълги и свободно падащи поли и рокли. Ако нося тясна пола, или рокля, тя задължително е с дължина до коляното, или малко под него. Така че не е само до това какво имаме.
Относно това какво да носят пълните, не знам, не разбирам, само казвам на мен кое ми изглежда добре, или пък не. Предполагам, че в нета е пълно със съвети на модни специалисти, които са писали по тази тема. А и при пълните е като при слабите - не всички са с еднаква фигура.

# 549
  • София
Ами има още 99 кройки дънки и панталони, които отиват на пълни жени. Тези двете кройки - прави и скини, в момента и без това не са актуални.
И аз не обичам да се показвам много. Дънки нося мам  джийнс в момента

# 550
Най-голямата грешка на пълните жени е да носят широки, торбести дрехи.
На същото мнение съм. Имам доста пълна колежка, която преди носеше само широки дрехи, в момента се облича с рокли и изглежда много добре.

# 551
  • София
Аз например в най- голям процент от случаите съм така

Никога няма да ме видите в солей пола или рокля която има набор под гърдите. Широки летни панталони имам.

# 552
Не виждам нищо лошо в подчертаване на формите. Предпочитам да видя пълна жена, която да е с дреха по тялото, подчертавайки своите плюсове без да крие останалата част от тялото си.

Примерно на последната снимка от поста на Елена няма да ми направи никакво впечатление теглото на момичето, но кривият ръб на десния крачол ми избожда очите!
Може да се загледам и в прекрасната ѝ коса или хубавия ѝ нос Simple Smile

А да ви питам - заглеждате ли жени по улиците - имам предвид как са облечени?
На мен много ми харесва като се огледаме с някоя добре облечена девойка Joy

# 553
Гледам жените по улицата повече отколкото ги гледат мъжете Grinning

# 554
Гледам много красивите и издокарани жени Simple Smile и не мога да отлепя поглед от тях. Иначе аз нося предимно прилепнали дрехи, често минижупи, но не толкова къси като в тинейджърските години. Дълбоки деколтета не харесвам и не нося.

Общи условия

Активация на акаунт