Модни консултации - 49

• 42 605
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
За ботите - твърдо не.
За пепита - 2. Харесвам друг тип модели сака в пепит. Такъв тип по-скоро да са едноцветни или карирани.
Обожавам халати, макар че не са моя най-добър избор за модел, ако следвам препоръките на Дейвид Кибби...

# 631
Искрица, може ли снимка на полата? Simple Smile

# 632
  • Някъде там
Искрица, може ли снимка на полата? Simple Smile
Офлайн е .От магазин е и нямам снимка .
Отпред стои така като тази
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%B0% … 81&v2=1549195 само ,че не е пола панталон.
Бяло и черно с висока талия и по няколко декоративни копчета от ляво и дясно .
Не е скъпа  29 лева .Все пак още   мисля и не съм взела решение .

# 633
Взимай я.

# 634
Гледам такъв тип боти в инстаграм https://bianki.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D … %D1%82%D0%B8-9741 , по магазините и по улицата млади момичета с тях явно са доста актуални.
Вие бихте ли носили такива ?
Ако не знаете кой ги лансира и наложи за първи път тези боти ще ви ги покажа за спорта Simple Smile
Бяха огромен хит миналата година, въпреки цената си. За тази зима вече всички са имали възможността да ги изкопират.

https://www.instyle.com/shoes/prada-fanny-pack-combat-boots

# 635
Мацки такива ботички с какво бихте ги съчетали?

С какъв чоропогащник по скоро?

# 636
Дами..
Кои? Разликата в тока е 1,5см (червените са 7,5см, а бордото - 9см)

Нося се предимно елегантно - сака, поли, рокли, палта .. големият ми 'проблем' е как ще се пречупя да сложа нечерна обувка на черен чорапогащник.
И още един въпрос - само при сняг ли носите ботуши, а при сухо - боти или?

# 637
Първите ми харесват повече.

# 638
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Първите са страхотни. Жалко, че не мога да ходя на такъв ток

# 639
И двата чифта са хубави, една идея по - ми харесват първите. Не ги виждам с черен чорапогащник аз обаче или поне не  плътен. С телесен, тънък черен или с дънки / панталон биха ми допаднали повече.

# 640
За ботите - твърдо не.
За пепита - 2. Харесвам друг тип модели сака в пепит. Такъв тип по-скоро да са едноцветни или карирани.
Обожавам халати, макар че не са моя най-добър избор за модел, ако следвам препоръките на Дейвид Кибби...

Налииии? 😀 Блейзър в пепит е малко скучно и предвидимо, виж халат си е друга работа 😂 Ще го комбинирам с  чорапогащи в пепит 🤣🤣🤣

Анастасия, червените. С такъв невисок ток ще ги носиш много повече.

# 641
  • София
Аз обичам повече боти, тъй като ми дават повече свобода. Иначе съм слагала и ботуши в сухо време. То зависи от ботушите.
Бордото ми харесват повече. Но и двата модела не са в мой стил.

# 642
  • Mediterraneo
Аз пък точно с плътен черен чорапогащник ги виждам изключително добре и двата чифта! Навремето много носех червено, сега нещо нямам муза.

# 643
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз с плътен ги виждам, много са яки

# 644
Червените ще са.
Благодаря Ви! 😊

Аз от една година нося страшно много червено. А от съвсем скоро - и червено червило в ежедневието си! Преди мислех, че не ми отива, но по стечения на обстоятелства се сдобих с червено палто. Сложих го и ощв първите дни познати и непознати ми казаха, че това е моят цвят и задължително трябва да го нося.

Скрит текст:
Ето ме (за кратко):
Не ме цитирайте, моля!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 19:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт