Модни консултации - 49

• 42 581
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Полата на мен много ми харесва. Търпи и различни съчетания с обувки, боти, дори ботуш, представям си я и с риза нагоре. Елегантна и комбинативна дрешка.

# 691
  • Велико Търново
Искрица, на мен много ми харесва как ти стои и как е съчетана в момента.Вземай!

# 692
Полата да се взима веднага, страхотно ти стои!

# 693
Tuali, много са хубави ботушките въобразяваш си за колената. Освен това в момента са много модерни. Като добавим и комфорта, всичко е 6+. Искрице, взимай полата, много хубаво ти стои.

# 694
Полата много ти отива,Искрица,не се чуди!
Ботушите на Tuali също са много хубави!
Браво момичета,да са ви честити новите придобивки!

# 695
Искрица, веднага линка, моля! Ти май си по-нисичйа от мен, ако не се лъжа, върти ми се нещо около 160 см. Щом на теб ти стои така добре, значи и аз няма да приличам на гном с нея. И да споделиш колко килограма си и кой размер ти пасна, че винаги изпадам в чудене кой размер съм.

# 696
  • Някъде там
Искрица, веднага линка, моля! Ти май си по-нисичйа от мен, ако не се лъжа, върти ми се нещо около 160 см. Щом на теб ти стои така добре, значи и аз няма да приличам на гном с нея. И да споделиш колко килограма си и кой размер ти пасна, че винаги изпадам в чудене кой размер съм.
Пухче съм, 54 кг, 157 см Simple Smile
Полата е офлайн. Размер С

# 697
  • София
И полата и ботушите са страхотни и ви стоят повече от чудесно, няма място за колебание според мен.

# 698
  • в Кошера

Да бе! Rolling Eyes

Идеална е полата! Peace

# 699
Е, що правиш така сега, знаеш ли как ми хареса?Smiley
Успокой ме, че няма ХС да не я мисля, че не мога да я притежавам.

С какъв тип рокли виждате тези боти?
https://answear.bg/p/mango-boti-night-246793
 Каквото и да харесам, все ми се струва, че ще приличам на учителка от 90-те. Никога не съм имала боти на ток с такава височина на ботите, защото никога не съм била наясно с какво мога да ги комбинирам, освен със скинита и клин. Знам, че с пола молив също стоят добре, но толкова. Иска ми се да им купя някоя рокля, но каквото и да харесам ми се струва неподходящо и, че ще ме забива, предвид това, че боти с тази височина на самата обувка, не на тока, оптически режат крака и го скъсяват.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:59 от Стрина Калина

# 700
  • в Кошера

Има, има (и в Сердика, и в Парадайз, и в Дъ Мол... според сайта Wink). Отиде ти спокойния сън, Стрино! Smiling Imp

# 701
Дойдоха велурените ботуши от фешъндейс. Още някой тук се интересуваше от тях, та слагам и малко снимки. Горе не са съвсем по крака, не са и широки (аз не съм със слаби крака). Колебая се все още дали да ги задържа. Пробвах с пола, с рокли и се чудя. Ботуши, с такава извивка горе не съм имала и са ми малко странни, не мога да преценя харесва ли ми, или не. Обаче са ааадски удобни! Токът е 7см, но изобщо не го усещам като ток даже.
Това е модерна интерпретация на класическия каубойски (western boots) ботуш  (модерното е мекият материал и гънките около глезена, които са възможни благодарениe на този материал). Стилът е много популярен последните 2-3 години, както в най-класическите му форми, така и в разни интерпретации, коя по-близка, коя не съвсем близка с оригинала. Тези токовe са наистина брутално удобни, както цял Тексас може да потвърди. Лично аз също не съм фен на специфичната форма на горната част и да, подчертава колената определено, затова си купих преди 1.5 год боти в този стил (не класически, изчистени са)

Само вие можете да прецените доколко ви харесват и се вписват в настоящия ви гардероб.

Ето и няколко идеи как стилизират тези ботуши през 2020:
https://www.glamour.com/story/western-trend-2020
https://www.whowhatwear.com/what-to-wear-with-cowboy-boots
https://theeffortlesschic.com/how-to-wear-cowboy-boots-10-ways/

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 16:33 от Agent Provocateur

# 702
  • Велико Търново
Tyra, ама си нямаш работа..имам такива боти, добре, че съм много дебела към момента и ще си "спестя" полата.

# 703
  • Бургас
Tyra, ама си нямаш работа..имам такива боти, добре, че съм много дебела към момента и ще си "спестя" полата.
Обих тЪ!
Главата ти дебела, аз нали те засичам из фейса.
Прекрасна си Сиска Hearts

# 704

Има, има (и в Сердика, и в Парадайз, и в Дъ Мол... според сайта Wink). Отиде ти спокойния сън, Стрино! Smiling Imp
Ох, ще се поболея вече, казвам ти.

Общи условия

Активация на акаунт