Прахосмукачка робот - 20

• 62 658
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Здравейти! Купих си робот , но не мие както трябва!Ако го имате моля за помощ?

# 121
Здравейти! Купих си робот , но не мие както трябва!Ако го имате моля за помощ?
Прахосмукачка робот Finlux SMART CARE ROBOT PRO-889WIFI

# 122
  • Русе
Опишете какво разбирате от "не мие добре".
Това все пак не е миещ робот, а едни самоходен моп.

# 123
  • на Мелмак
Принципно от този тип миещи роботи, не мисля, че някой очаква нещо кой знае какво. Ако е мръсно, ще трябва да си се измие.

# 124
Благодаря за мненията за Xiaomi, за Румба 976 някой да каже нещо? За 980 и 960 гледах ревюта, но този е някакъв междинен...

# 125
Дали може някой да помогне? Роботът ми дава грешка 5, по справка с Гугъл е грешка в зареждащото устройство. Резетнахме, почистихме, не става. Отива на дока, започв да зарежда, но след известно време почва да святка в червено и до там. Какво друго мога да направя?

# 126
Кой е роботът?Разглобихте ли го за да извадите батерията?Ако е в гаранция бих се свързала със сервиза,но батериите не съм сигурна са с 6 месеца гаранция май.

# 127
  • София
polin_a, опитай с почистване на конекторите, които свързват робота със станцията, както и тези на самата станция. Ако е изтекла гаранцияра е много възможно и батерията да е за смяна. Друго не се сещам Thinking

# 128
Румба 680. Отдавна не е в гаранция. Батерията е на 2-3 години. Вадихме я, да. Преди да се наложи смяна на първата батерия, просто не зареждаше нормално. Сега е друго.
И металните пластинки почистихме.

# 129
  • Русе
На моят му беше изгорял захранващия кабел на док-а. Обаче се луташе  като муха без глава и въобще не стигаше до него.

# 130
Ще го мъчим утре. Ще го разглобим. Ако се сетите нещо друго, ще ви чета, благодаря!

# 131
  • София
Предполагам в сайта на iRobot прочетохте за грешката...там са посочили да се свали батерията и са се почисти и нейния конектор....ако не сте го правили опитайте и това...Все пак бих помислила за смяна на батерията, защото тази може да не е като първоначалната и да реагира по-различно умирайки Grinning

# 132
Да, всичко почистихме добре.
В краен случай ще опрем до сервиз.

# 133
Как почиствате заплетените косми от колелцата. Моя моп имам на Irobot се е накосмарлачил и се чудя как да махна космите от колелата.

# 134
Режеш с остра ножичка, от тези за маникюр.

Общи условия

Активация на акаунт