Прахосмукачка робот - 20

• 62 674
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Искам да споделя моя отзив за търговец mobisector.
Поръчах наличен уж робот. Никой не се обажда да каже кога ще се достави в продължение на няколко дни. Накрая аз звъня, казват след 1 седмица.
Не отговарят на имейли, понякога на обаждания.
След 1 седмуца уж наличния продукт все още го няма и не знаят кога ще дойде, при това само аз звъня!
А когато отказах поръчката, започна шикалкавене за връщане на парите -14 дни се бавела банката и други подобни глупости.
Махнете ги от първа страница, да не се ядосват хората и да си трошат нервите с тях!
Кой робот поръчахте?

# 106
  • Варна
Dreame F9

# 107
Искам да споделя моя отзив за търговец mobisector.
Поръчах наличен уж робот. Никой не се обажда да каже кога ще се достави в продължение на няколко дни. Накрая аз звъня, казват след 1 седмица.
Не отговарят на имейли, понякога на обаждания.
След 1 седмуца уж наличния продукт все още го няма и не знаят кога ще дойде, при това само аз звъня!
А когато отказах поръчката, започна шикалкавене за връщане на парите -14 дни се бавела банката и други подобни глупости.
Махнете ги от първа страница, да не се ядосват хората и да си трошат нервите с тях!
Ама Вие им платихте предварително ли???Груба грешка!В БГ пазаруване онлайн ,никога не плащам предварително.Няма начин.Само с наложен платеж,тогава са заинтригувани да пратят поръчката.В някои случаи се е налагало авансово плащане,тогава искам проформа фактура и плащам по банка .Но този случай ми се е налагало при по скъпи служебни харчове и то от фирми с ,които съм си имала работа.

# 108
  • Варна
Да, платих с карта, голяма грешка.
Сега ще ги гоня да ми върнат парите.... много ме е яд!
Най-много ме дразни, че не отговарят по имейл! Много поща имали... ?!
Няма да ги оставя на мира, то е ясно. Ако трябва и жалби ще пускам, ще оспоря плащането с карта...има начини, но ще си е разправия 1 месец.  Аман!

# 109
  • София
А мога ли да помоля да дадете отзиви от Neato ? Предимства ,недостатъци?Щом търсите батерия го имате одавна.Шумна ли е?повреди имало ли е?Колко време изкара оргиналната батерия?
Да, имам я отдавна и съм доволна. Не се е разваляла, не е проявявала бъгове. ММ не я обича, но аз не мисля, че е шумна. Чисти наведнъж целия апартамент, над 100 кв.м. Нямам килими, всичко е корк и плочки, та е лесно. Справя се и с едно прагче 1,5 см. Няма много настройки, моделът е стар, без дистанционно, без управление от тел. и пр. Можеш да я програмираш да чисти в определени дни и часове. Оригиналната батерия изкара повече от две години, но накрая не зареждаше, а като успеех да я заредя, не изкарваше целия апартамент, връща се на докинга. 
Сега се чудя оригинална ли да купувам или да рискувам с друга? Ако разликата в качеството е забележима, ще предпочета да се изръся за оригинална.

# 110
Мога да кажа за айробот.Купувала съм и оргинална и не оргинална.Оргиналната ми излезе към 160лв и кара вече 4 година ,ама издъхва.Чисти хол и кухня и умира. Не оргиналната на майка ми и сестра ми струваха 50лв .Работят трета година ,защото им ги купих след моята. За сега се държат добре.Имай впредвид говоря за метал хибридна батерия.Не за литиево йонна.Просто румбите са стари на по 7години и за това са с такава батерия.Купени са батериите от амазон.

# 111
Пред дилемата за закупуване на робот открих темата, благодаря за полезната информация!

# 112
  • София
Да ви питам как настроихте приложението My home  за Xiaomi  и по точно съвсем в началото когато трябва да се свърже със сървър, кой регион се пише? Чета разни коментари и се обърках, пише да се вкара регион Китай, а после вече си пишеш език и твой регион,по нататък. Ако ме разбрахте... 😁 😜

# 113
От доста време следя темата, дойде момент и аз да поискам съвет. Колебая се между двете, дано някой може да даде мнение, ако ползва някоя от тях.

IROBOT-ROOMBA-976

XIAOMI-SKV4109GL-Vacuum-Mop-Pro

# 114
От доста време следя темата, дойде момент и аз да поискам съвет. Колебая се между двете, дано някой може да даде мнение, ако ползва някоя от тях.

IROBOT-ROOMBA-976

XIAOMI-SKV4109GL-Vacuum-Mop-Pro

Аз ползвам това Xiaomi от седмица. За момента съм много доволна.
Единствено не ми допада, че трябва да я пусна допълнително да мине ъглите, иначе не събира всичко от тях.

# 115
И аз съм от две седмици с Xiaomi.
Доволна съм.
При мен първо минава около стената и ъглите и после запопва да чисти систематично.
Аз я купих от Емаг за 600 лв.
Сега имат 13% намаление ,инъче и там е 799 в момента.
За приложението ,нямам спомен да съм избирала Китай ,честно казано в момента не помня изобщо..

# 116
И аз съм от две седмици с Xiaomi.
Доволна съм.
При мен първо минава около стената и ъглите и после запопва да чисти систематично.
Аз я купих от Емаг за 600 лв.
Сега имат 13% намаление ,инъче и там е 799 в момента.

И при мен първо минава уж по ъглите и после започва да чисти, но всъщност е на около 10 см от тях.

# 117
Мисля ,че няма как да мине точно по тях,с четката си избутва прахоляка и боклука.
Поне така мисля аз,може и да не съм права.
Втори път като я пуснете минава ли по-близо?

# 118
  • на Мелмак
И аз ползвам Шайомито - много съм доволна. Румбата ми е доста шумна на мен, а това ми е важно. В Дедал и Жар компютерс може да проверите, за по-добри цени, ако се насочите към нея. Ползвала съм 671 на Румба, продадох я и взех Шайоми. 9-та серия не знам лично как е.

# 119
Мисля ,че няма как да мине точно по тях,с четката си избутва прахоляка и боклука.
Поне така мисля аз,може и да не съм права.
Втори път като я пуснете минава ли по-близо?
Минава, но не винаги. Например понякога решава, че стената започва на 10-15 см по-близо и просто минава от там. Нямам представа от какво се бърка. Картата, която си е начертала е точна.
Имаме кухненски бокс 1.50/1.50. Често минава само по ъглите и не влиза повече да го чисти. Друг път се “сеща” и за него.
Още се опознаваме нещо.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:47 от Tropic

Общи условия

Активация на акаунт