Прахосмукачка робот - 20

• 62 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мисля да поръчам от Али Експрес от Полша за 175€
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C
Ако нещо не е ок ,как се процедира- с връщане, гаранция и пр.
Може ли малко разяснение моля

# 91
  • Варна
Главоболие е, ако проблем се появи след известно време, след като е изтекъл срокът  за диспут. С китайците е малко гаранция- Франция.
По принцип продавачите предлагат резервни части, но може и да искат да им изпратиш робота в Китай, което струва по-скъпо от самия робот.

Виж офертите в Амазон, цените са малко по-високи от алиекспрес, но имат 24 мес гаранция, а изпращането в Европейски склад, дори и да не се поеме от Амазон, ще е 40-50 лв.

# 92
  • Пловдив
А систематичен Xiaomi без моп?
Повечето нямат цифри в наименованието на модела, а съм с вчечатление, че изборът е по-голям в сравнение с iRobot.

# 93
  • Русе
miraluba, в първият пост има сравнителни таблици всички модели на Шаоми. Има кои са с моп и кои не. Тази марка нямат лутащи се.

# 94
  • София
Мисля, че за сервиз/ремонт или връщане се ползват адреси в Полша или Испания, не чак в Китай.
Би трябвало да си пише на самата страница в АЕ, а нищо не пречи да ги попитате.
Всъщност, като се замисля - Полша и Испания бяха за айлайф, за шаоми не зная.

# 95
Някой наскоро мисля писа ,че си е купил Neato Robotics .Може ли да се включи и да даде отзиви?Кой е модела ,и как се справя?

# 96
Здравейте!
Дойде моята конга с всичките си части.Жилището е непочистено след преместване,тоест доста изцапано.Сложих гумената четка и я пуснах да чисти.Пообиколи жилището и чисти добре на пръв поглед,но след известно време спря.Възможно ли е да е паднала батерията,или неможе да си намери станцията незнам.Да сподели някой който има.

# 97
Хахаха,много съм т....а,станцията съм я сложила обратно и чакам да я намери:blush:от зор да чисти.А първоначално пише че трябва да се зареди много.

# 98
  • София
Момичета купихме си Irobot Roomba 605. Като за първи робот решихме да пробваме с по простичка, без смарт и приложения. Много и се радвахме. След 6 дни спря да и се върти малката четка и като цяло.... глупавичка си беше, лута се, ходи, прескача... Трябва да и висиш на главата.
Върнахме я!
Сега имам нужда от спешен съвет, коя да купя на нейно място. До 500 лв, не ми трябва да мие, имам килими, нямам стъпала, 70 кв.?

# 99
  • София
Шаоми имат какви ли не варианти. Може да потърсите във ФБ групата " ilife xiaomi и други роботи"

# 100
Зареди се моята Конга и изчисти цялото жилище,няма много мебели още,но беше доста изцапано.Пуснах я един режим от дистанционното,още не работя с приложението...
Само за сухо почистване я пуснах,чистеше доста време,ама съм очарована колко добре изчисти боклуците след ремонт навсякъде.Два контейнера пълни изхвърлих от нея.Наистина има закакво да са доволни клиентите,които я притежават!

# 101
  • София
Привет, имам въпрос за смяната на батериите - някой ползвал ли е неоригинална батерия и откъде ги купувате? Дали са надеждни или не си струва да се опитвам да спестя от разликата в цената на оригиналните? Роботът е Неато Ботвак Neato Botvac D 75.

# 102
Привет, имам въпрос за смяната на батериите - някой ползвал ли е неоригинална батерия и откъде ги купувате? Дали са надеждни или не си струва да се опитвам да спестя от разликата в цената на оригиналните? Роботът е Неато Ботвак Neato Botvac D 75.
Има в али експрес ,аз лично съм купувала от амазон обаче.
А мога ли да помоля да дадете отзиви от Neato ? Предимства ,недостатъци?Щом търсите батерия го имате одавна.Шумна ли е?повреди имало ли е?Колко време изкара оргиналната батерия?

# 103
  • Варна
Искам да споделя моя отзив за търговец mobisector.
Поръчах наличен уж робот. Никой не се обажда да каже кога ще се достави в продължение на няколко дни. Накрая аз звъня, казват след 1 седмица.
Не отговарят на имейли, понякога на обаждания.
След 1 седмуца уж наличния продукт все още го няма и не знаят кога ще дойде, при това само аз звъня!
А когато отказах поръчката, започна шикалкавене за връщане на парите -14 дни се бавела банката и други подобни глупости.
Махнете ги от първа страница, да не се ядосват хората и да си трошат нервите с тях!

# 104
  • София
Кой модел е по желан xiaomi mi robot или mi robot 1 s? Колебая се между тези два?

Общи условия

Активация на акаунт