Прахосмукачка робот - 20

• 63 518
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Според вас този робот в Кауфланд струва ли си 200 лв
Майка ми е решила да си го купи да й обира праха под мебелите....и няма начин да я разубедя

# 181
  • софия
За мен категорично не. Преди roborock имах Филипс. Работеше до припадък, докато не й падне батерията - неориентирана и с не особено голяма мощност.
Ако имаш база за сравнение, знаеш, ча тези "роботи" са нещо като механичните метли, но електрически. Събира дребни боклучета де. Бих дала малко повече пари за робот.

# 182
Дъщеря ми си взе показаният робот преди време за квартирата. Доволна е. Има котка и чисти много добре.

# 183
  • русе
Здравейте, исками се да си взема и аз робот, но от прочетеното до сега не съм сигурна дали си струва, защото:
1.  Живея в къща на 2 етажа с вътрешни стълби.
2. Имам голям черен килим, както и тъмен теракот и паркет в спалните отново в тъмен цвят - орех.
3. Прагове на всички стаи високи около 3-4 см.
Та има ли робот, който ще може да чисти у дома 😁?

# 184
mypi1975 няма робот който да минава през такива високи прагове . Ще трябва да го местиш от стая в стая . За паркета не е проблем , ще го чисти , килима също може , освен ако не е чисто черен .

# 185
Здравейте, някой , който си е купувал прахосмукачка-робот на Черен петък би ли споделил в кои сайтове евентуално да следя? Амазон , друг?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Преди година roborock s5 от aliexpress от европейски склад.

За колко дни пристигна?
Гледам варианти със складове в Полша, Белгия и Германия и време за доставка 3-7 дни, но от опита ми с Алито не им хващам вяра 😆

# 186
  • софия
Скрит текст:
Здравейте, някой , който си е купувал прахосмукачка-робот на Черен петък би ли споделил в кои сайтове евентуално да следя? Амазон , друг?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Преди година roborock s5 от aliexpress от европейски склад.
За колко дни пристигна?
Гледам варианти със складове в Полша, Белгия и Германия и време за доставка 3-7 дни, но от опита ми с Алито не им хващам вяра 😆
Да, но дойде точно за около 10 дни. Без митници, плащане на ДДС, мито и т.н., което е обяснимо и за това е добра възможност европейския склад.
Ако решите да поръчвате от Али на 11.11., имайте предвид, че най-ниските цени са за определен брой бройки, т.е. дори и до има промоция да 25.11. е възможно цената на 25.11. да не е като тази на 11.11. Тя става още по-ниска с купони.

# 187
Все още се чудя за Алиекспрес. Ще излезе с около 150лв. по-евтино, но проблемът с гаранцията ме разколебава.
Благодаря за отговора!

# 188
  • София
Аз съм се спряла на Xiaomi Roborock S5 Max , но мисля да го купя от българския Xiaomi shop...
Притеснявам се за гаранцията , ако го купя от Алито.
Другото ми по-съществено притеснение е свързано с тъмния ни ламинат в едното помещение. Четох мнения, че  това не било проблем за този модел. Дано да не е.

# 189
Някой с конкретни отзиви от irobot 971 ? Поръчах я от амазон Германия снощи за 349.99 евро ,но не намирам из нета конкретно отзиви за този модел.Не съм я платила още.

# 190
Здравейте, не знам дали мнението ми е за тук но все пак ще го напиша. Преди 2 години си купих робот прахосмукачка Melody 007 всичко и беше на ред, но след това я дадох на сестра ми да я ползва. И сега ми я върна, но аз съм с нов телефон и нямам програмата, а никъде не я намирам дайте ми съвет какво да правя. Програмата се казва Robot Net ако някой я има ще съм благодарна ако ми я изпрати или ми каже от къде да я изтегля. Благодаря предварително

# 191
Има я в - Google Play

# 192
Няма я първо там я потърсих но ми излиза само irobot home 😒

# 193
  • русе
mypi1975 няма робот който да минава през такива високи прагове . Ще трябва да го местиш от стая в стая . За паркета не е проблем , ще го чисти , килима също може , освен ако не е чисто черен .
Благодаря, ще го мисля още

# 194
Здравейте, Искам да попитам какво ще ми препоръчате, за апартамент около 70 квадрата? Няма нужда да има функция за миене. Разгледах един модел на Румба 976, ако имате някакви мнения за него.
Бюджета ми е до 800 лева.
 Общо взето от старите теми видях, че се препоръчват румбите или китайските хиоми. За килимите имаме само един малък и няма да ми трябва функция за килими. Имаме 2 стаи с ламинат и другото са плочки.

Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт