Прахосмукачка робот - 20

• 63 558
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Роборок s5 max ще е намален на 700 лв. в Емаг този петък – ако някой си търси.

# 256

Може ли линк ?🙂

# 257
А дали той е по-добър от Xiaomi My Robot Vaccuum, Mop Pro?

# 258
По-добър е главно в мопването.
Иначе разликите едва ли са толкова много. Мисля има по нов и бърз процесор и ще чисти малко по-бързо ефективно докато навигира. Но разликата ще се усети само ако някой ги сложи в една стая.
Има и някой друга функция в повече главно покрай мопването
Та всеки си решава дали си струва разликата в парите. Чакам аз S5max тая седмица уж да дойде и ще дам отзиви. Как се справя с жена и куче и къде може да се вре и как навигира.

galenaa да това е модела който ти препоръчах. Ако искаш изчакай още седмица макс да видиш всички оферти по черните петъци на БГ търговците. В али експрес оня ден беше 280лв същия робот. Но там е проблема с гаранцията и сервиза. Та няма да ти го препоръчвам като магазин. Но някъде може да слезе до 400. Сега ако не са ти проблем такава малка разлика в цената вземай си го и си го ползвай веднага.

# 259
И аз се спрях на S 5 Max,но от български  продавач.
А нози модел със силиконови четки ли е?
С дълги коси сме и ми се иска да е с силиконови четки, закото по- лесно се чистят.

# 260

Може ли линк ?🙂

https://www.emag.bg/blackfriday?ref=hdr_black-friday-podgotvi-se

# 261
  • Варна
galenaa да това е модела който ти препоръчах. Ако искаш изчакай още седмица макс да видиш всички оферти по черните петъци на БГ търговците. В али експрес оня ден беше 280лв същия робот. Но там е проблема с гаранцията и сервиза. Та няма да ти го препоръчвам като магазин. Но някъде може да слезе до 400. Сега ако не са ти проблем такава малка разлика в цената вземай си го и си го ползвай веднага.
Радвам се, че веднъж и аз съм запомнила и улучила...А иначе снощи го поръчах. Важно ми беше, че в магазина имам близък, на когото да разчитам за евентуално бъдещо съдействие, а разликата е ...не толкова голяма.
Ще пиша отзиви, само да дойде, защото е нов модел и сигурно няма много впечатления.
Flowers Sunflower

# 262
Цитат
И аз се спрях на S 5 Max,но от български  продавач.
А нози модел със силиконови четки ли е?
С дълги коси сме и ми се иска да е с силиконови четки, закото по- лесно се чистят.
Страничната четка е силиконова. Централната отдолу е хибрид.

Сега се сетих за друга разлика с Vacuum mop pro. Централната чета отстрани и се махат колелцата както е показано на снимката.
Което улеснява махането на космите впити в четката точно там.

# 263
Кака Сийка, Denchev, благодаря!

# 264
Но там е проблема с гаранцията и сервиза. Та няма да ти го препоръчвам като магазин. Но някъде може да слезе до 400. Сега ако не са ти проблем такава малка разлика в цената вземай си го и си го ползвай веднага.

А българските търговци на кой сервиз разчитат, имате ли представа?

# 265
Но там е проблема с гаранцията и сервиза. Та няма да ти го препоръчвам като магазин. Но някъде може да слезе до 400. Сега ако не са ти проблем такава малка разлика в цената вземай си го и си го ползвай веднага.

А българските търговци на кой сервиз разчитат, имате ли представа?
Citytel продават роботите и те обслужват сервиза. Преди малко им се обадих.
Някой купувал ли е от тях?
За мен е важно при възникнал пробрем , да има обратна връзка, а не да ме отсвирят.

# 266
Някой може ли да изрази мнение за MAGNUM White? Гледам, че цената му е сходна с Xiaomi My Robot Vaccuum Mop Pro, но май смукателната мощност на първия е повече.

# 267
2000pa 2500pa и т.н. не винаги дават точна представа за силата на един робот.
Защото това е теоретичния макс на моторчето вътре извадено и тествано само.
Но предвид че има различни четки и различен тунел и филтри и дори софтуер на различните модели самата всмукателна сила и колко въздух минава за единица време са по-важни.
Ето едно снимка от Youtube ревю на всички Роборок роботи където човека мери реални стойности на CFM .
Всичките са с 2000па, но реалното количество въздух което смучат е различно.

Сега ясно е че в повечето случаи повечето паскали ще означават и повече мощ но не всичко е мощ в един робот. Четките, софтуера и дизайна имат ефект, понякога по-голям от мощността.
Ако нямате килими примерно е все тая каква мощност има робота понеже на твърд под не е проблем.

# 268
  • София
Дано скоро се похваля с отзиви!!! Сега е моментът да ме откажете, ако нещо съм сгрешила. Ох, все едно апартамент ще купувам:sweat_smile:
Едва ли сте сбъркали, само да е мощна и систематична. Другото са подробности.
Oа дойдете да се похвалите "Как съм живяла без нея"
Не знаех, че Ардес имат и роботчета.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 14:11 от Cuckoo

# 269
Здравейте, набелязала съм робот Oberon. Някой ползвал ли го е и заслужава ли си да дам повече при за Vacuum mop pro или Roborock 5S. Нямам домашни животни и нямам килим. Ще го ползвам за поддържане между почистване с обикновена прахосмукачка. Държа да има моп.
Приложенията на Xiomi съвместими ли са с Iphone?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт