Прахосмукачка робот - 20

• 64 408
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, а може ли инфо Xiaomi Mijia 1c дали прахосмучи без  моп функцията, доколкото разбрах не може да мопва без прахосмучене?

# 271
  • София
Здравейте, а може ли инфо Xiaomi Mijia 1c дали прахосмучи без  моп функцията, доколкото разбрах не може да мопва без прахосмучене?
В последните 5 страници поне 2 пъти го има този въпрос. Прахосмуче си идеално без мопа.

# 272
  • гр.Пловдив
Здравейте, записвам се, защото и аз искам да си взема. Чета и само се обърквам, защото определено и аз нз какво искам - дали само прахосмучене, дали и с моп

# 273
Аз се спрях на модер, който има и моп. Дори да не маха петна, а само да освежава пода- устройва ме.

Чакам с нетърпенше  Deyan Denchev  да сподели мнение за Roborock s 5, защото се спрях на него, но ще го поръчам от БГ продавач.

# 274
Отказах се от вертикална прахосмукачка и се прехвърлям тук.
Тъй като бях отделила към 350/400 лв.  за такава дали ще мога да взема някакъв силен и добър робот около тези пари или малко повече.Площта е около 50/60 кв.м. като в едната стая има килим.Нямаме животни ,но с дъщеря ми сме с дълги коси.

# 275
  • София
Отказах се от вертикална прахосмукачка и се прехвърлям тук.
Тъй като бях отделила към 350/400 лв.  за такава дали ще мога да взема някакъв силен и добър робот около тези пари или малко повече.Площта е около 50/60 кв.м. като в едната стая има килим.Нямаме животни ,но с дъщеря ми сме с дълги коси.
Мисля че ще можете. За дългите коси ми се струва, че трябва да избягвате централна четка, или поне да е силиконова. Тази сутрин отмотавах косми за пореден път от моя робот и се ядосвах.
Във ФБ има група "ilife xiaomi и други роботи", админът Ерджан е цяла енциклопедия, макар че е пристрастЕн към Xiaomi (има и финансов интерес) и други марки май не признава. Но е наясно с промоции, купони и ще ви даде съвети за най-ниска възможна цена или да изчакате.

# 276
Аз се спрях на модер, който има и моп. Дори да не маха петна, а само да освежава пода- устройва ме.

Чакам с нетърпенше  Deyan Denchev  да сподели мнение за Roborock s 5, защото се спрях на него, но ще го поръчам от БГ продавач.
Модела е S5 max. Има голяма разлика със стария S5.
Иначе утре емаг ще го имат за 700лв. Но ще трябва рано да сте се наредили за да не свърши бързо.

Като цяло съвет за утре който мисли да купува нещо.
Още от сега си изтеглете приложението за телефон(пускат го преди сайта минута две, което е достатъчно най желаните продукти да свършат). Влизате си с акаунта и си вкарвате в кошницата това което искате.

Сутринта около 7 ли там когато пуснат промото веднага в телефона и завършвате поръчката. Гледайте да имате запазен адрес за доставка. Плащайте с наложен платеж за да си спестите главоболия и най-вече време с връщане на пари ако нещо не сте доволни или нещото дойде счупено.

Аз иначе още го чакам моя. Още дори не е в страната, а уж доставката трябваше да е 7 дена. Но предвид месеца на промоциите явно са доста натоварени.

# 277
Благодаря за ценните съвети!
Точно на Роборок S 5 Max съм се спряла, но все още ме притеснява централната четка. Струва ми се, че ще заплитат косми тъй като не е силиконова, а в къщи сме с дълги коси( накои от нас).

# 278

Чакам с нетърпенше  Deyan Denchev  да сподели мнение за Roborock s 5, защото се спрях на него, но ще го поръчам от БГ продавач.
Модела е S5 max. Има голяма разлика със стария S5.
Иначе утре емаг ще го имат за 700лв. Но ще трябва рано да сте се наредили за да не свърши бързо.

Като цяло съвет за утре който мисли да купува нещо.
Още от сега си изтеглете приложението за телефон(пускат го преди сайта минута две, което е достатъчно най желаните продукти да свършат). Влизате си с акаунта и си вкарвате в кошницата това което искате.

Сутринта около 7 ли там когато пуснат промото веднага в телефона и завършвате поръчката. Гледайте да имате запазен адрес за доставка. Плащайте с наложен платеж за да си спестите главоболия и най-вече време с връщане на пари ако нещо не сте доволни или нещото дойде счупено.

Аз иначе още го чакам моя. Още дори не е в страната, а уж доставката трябваше да е 7 дена. Но предвид месеца на промоциите явно са доста натоварени.
Четох темата и видях,че сте доста запознат.Кой модел ще.ми препоръчате?Кой е с добра четка за килим и дълга коса?Има ли голяма разлика в S5  max и Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner?

# 279
  • София
Dreame F9  е относително евтин робот с моп. 250 долара от европейски склад, поне в АЕ така го виждам.

# 280
Здравейте, бях се спряла на прахосмукачка робот irobot roomba 676 още от преди месец, но реших да изчакам намаленията за черния петък. Сега виждам че irobot roomba 698 също ме устройва като цена, но не мога много да се ориентирам за разликите между двата модела. Ако някой има представа, моля да сподели Simple Smile

# 281
Dreame F9  е относително евтин робот с моп. 250 долара от европейски склад, поне в АЕ така го виждам.
Това Дрийми като гледам е Xiaomi  Vacuum mop 1C с двойно по-голяма батерия и някой функция отгоре като разделение на стаи.
Определено добра опция за робото без лазер.

Иначе всичкото инфо което имам е от гледане на ревюта в тубата или в различни сайтове. Аз лично робот още не съм имал. Така че мнението ми не е от първа ръка. Имайте го предвид.

# 282

Коя от двете да избера?Имат ли голяма разлика?

# 283
Здравейте, предварително се извинявам, че не успях да прочета всички теми и страници. От днес си имаме Irobot e5 вкъщи. Като служител в магазин за техника, но в майчинство (за жалост не съм много наясно с новите модели), реших да заложа на марката. В една друга група едва ли не ми обясниха, каква голяма грешка съм направила, че не съм си взела Xiaomi, но при мен е важно уредът да работи дълго време и да има обслужващ сервиз в България. Да е от магазин, който ако ми се наложи, ще го изпрати до сервиза и т.н. Е5 е хаотичен модел, което не ме притеснява. Имам малко дете и лабрадор. Държах на силиконовите четки, защото другият тип са една идея по-чест консуматив (знам от клиенти на  предишните модели, които имат домашни любимци) От моп нямам нужда. На първо четене доста добре се движи, и доста боклук събира. Ние в момента сме на квартира, но скоро ще се преместим в нов апартамент, където ще имам повече впечатления от него. Имам само един въпрос към вас. Някой поръчвал ли си е четки и филтри от Ali? Доволни ли сте и имат ли голяма разлика от оригиналните? Има ли изобщо смисъл да се поръчват от там?
Благодаря ви

# 284
По-горните две имат разлика в батерията.

Общи условия

Активация на акаунт