Прахосмукачка робот - 20

• 64 389
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Пловдив
https://dedal-robot.com/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-1C-Prahosmukachka-Robot
Аз пък на тази се спрях. Какво ще кажете?

# 286
  • sofiq

Имам я от няколко месеца (от същия сайт я взех на промоция лятото).Избрах тази,защото към момента в който купувах беше най-доброто което намерих като съотношение цена-екстри.
У дома сме с персиййски котарак ,който е основния "замърсител" и космите са най-малкия проблем,големия е котешката тоалетна,която с косматите лапи разнася навсякъде,стария ми хаотичен робот не успяваше да събира частиците от тоалетната,тъй като са по-тежки,освен котарака аз също ръся стабилно количество косми Laughing,за разкош и дете и мъж:smiles:.
Апартамента е 84 кв.,но реално чисти много по-малка площ(не влиза в тоалетна,баня,килери ,като добавим мебелите реалната площ намалява поччти наполовина).Ползвам робота всеки ден,често два пъти на ден ,пускам го където има нужда.Настроила съм го на турбо режим и вероятно затова не може с едно зареждане да почисти цялото жилище.
Много съм доволна,това е втория ми робот и много добре знаех каква отмяна е и какви екстри търся,за тази цена е просто перфектен(аз го взех за 429 лв.).Прави точна карта,управлението през приложението е много лесно,всмукателната мощност е добра(справя се с частиците от котешката тоалетна и с чистенето на килимчето дормео в детската стая,предишния ми робот дори не успяваше да се качи на него),преодолява прагове 1,5см. без никакъв проблем.
Мопа ползвам доста рядко,определено не става за добро почистване,за ежедневно освежаване по скоро.

# 287
Преди малко се включих в групата за роботи във Фейсбук.Писах си с една жена,която има този модел ,доволна е и ми го препоръча.
Колебая се само, защото е с камера .Сравнявах го с по-скъп модел с лазер-около 700/800 лв.,но евтиния май е по-мощен.

# 288
Здравейте, приложението на Xiomi съвместимо ли е с Iphone?

# 289
И аз ви чета от едно известно време, успях да сведа до минимум 2 модела. XIOMI ми е фаворит но се двоумя от кой сайт ще е най изгодно.

# 290
Здравейте, приложението на Xiomi съвместимо ли е с Iphone?

Да

# 291
  • София
Аз успях да си поръчам един S5 MAX от Емаг за 700 лв Simple Smile
Благодаря за съветите на Deyan Denchev - в 7,00ч бях се заредила с кафе и телефон в ръка Grinning

# 292
  • София
Записавам се при вас с един S5 max от емаг за 700лв.
Епична поръчка беше - и аз като Happy Mijjj ツстанах в 7, поръчах и се усетих, че не отметнах да ми издадат фактура на фирмата, а то това ми е основното, заради което я поръчвам точно нея от БГ. Анулирах поръчката и пуснах втора, вече с фактура. Та засега съм я платила два пъти, надявам се, че едните 700 ще ми ги върнат скоро.
В Техноарена Conga 5490 e 799лв! Цената е страхотна. Даже вече съжалявам, че не дадох 100лв отгоре за нея...(все още мога да анулирам поръчката в емаг, накрая най-много да ми изтрият акаунта като най-колебаещият се клиент) Joy

# 293
И моя С5 макс дойде от Али-то(Склад Полша) поръчан на 11ти.
Тази сутрин Спиди ми го доставиха. Сега се зарежда.

# 294
  • софия
Честити нови придобивки на всички!
Да работят дълго и без да се развалят. Сега ще се чудите какво толкова сте мислили до сега Simple Smile

# 295
И моя С5 макс дойде от Али-то(Склад Полша) поръчан на 11ти.
Тази сутрин Спиди ми го доставиха. Сега се зарежда.

Деян,ако е удобно може ли да споделиш от кой търговец го поръча? Направо ако може линк да дадеш. Не съм сигурна и какво означава склад Полша. Аз притежавам мисля S5 (не съм сигурна). Сега търся да купя за сестра ми и тъй като изпуснах сутринта емаг (докато чакам мъжа ми да се събуди и да даде съгласието си) ще трябва да погледна за алтернативи.

# 296
Колебаех се между два търговеца.
Ето линковете.
Черен Петък в Али почва след 2-3 дена.
Цените ще са по 640лв колкото бяха и на 11ти. Ще има и някакви купони та очаквам да слезе около 600лв както на 11ти.

Аз взех този
https://www.aliexpress.com/item/4000561177801.html?spm=a2g0s.904 … .0.3d404c4dObsdkk
Това е другия магазин
https://www.aliexpress.com/item/4000652914319.html?spm=a2g0o.bes … aa30-3c423c63d319
И двата имат висока оценка и по над 4000 поръчки на този продукт.

Под Полша имам предвид че поръчката се изпраща от склада на Али в Полша, а не тръгва от Китай. От там се спестява време за доставка и най вече не се плаща ДДС и не се ходи по митници.
Също така пратката се изпраща с DHL или нещо подобно с тракинг и ти го носи куриер, а не минава през БГ пощи.
Същото е и ако се ползва склад Белгия, Чехия, Франция(различните магазини имат различни складове) Испания само не използвайте понеже няма доставка до България. Русия и Китай също разбира се не се избират заради ДДСто.

За тези които не им се занимава с Али и са изпуснали С5 Макс от Емаг за 700:
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-roborock-s6-pure-mop-na … earch-Action=view
S6 pure което е също добра опция за 760 лв. По-слаба му е Моп функцията но тя така или иначе на тея роботи е за освежаване на пода и за забърсване. Но мисля е малко по тих и с по издържаща батерия. Което отново е нерелевантно понеже всички имат 4 настройки и дори на турбо стигат да минат един тристаен апартамент от до.
Консумативите им са еднакви.
Има и S6 MaxV за 900лв в емагкоето е цена почти като в Али. Тва е наследника на С5 Макс. Вече с камера и AI.
Освен всичко друго може през приложението на телефона да гледаш през камерата и да говориш и чуваш кво става. Може да си следите децата и кучетата като ви няма. Ма тва вече не е за всеки:joy:

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:23 от Deyan Denchev

# 297
Деян,беше ми много полезен!
Аз нямам никакви притеснения да пазарувам от Али Експрес. Складът, от който доставят, се избира автоматично спрямо адреса,който е избран за доставка ли?

# 298
Не. Склада се избира още на страницата на продукта.
Кликнете на линковете които постнах и ще видите опциите за склад под опцията за цвят. Избира се и вид контакт.
Малко по отдолу след като се избере склад се показва и кой куриер за колко време го доставя.

Само не ги купувайте сега. Цената от 640лв ще е активна след 3 дена. Има брояч на черния банер горе до цената.

# 299
Не. Склада се избира още на страницата на продукта.
Кликнете на линковете които постнах и ще видите опциите за склад под опцията за цвят. Избира се и вид контакт.
Малко по отдолу след като се избере склад се показва и кой куриер за колко време го доставя.

Само не ги купувайте сега. Цената от 640лв ще е активна след 3 дена. Има брояч на черния банер горе до цената.

Да,видях че има опция за избор на склад. Уж много съм купувала от Али,ама все от Китай са ми изпращали Grin
Със сигурност ще изчакам,видях и брояча Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт