Прахосмукачка робот - 20

• 64 301
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, бихте ли препоръчали робот само за прахосмукиране, в жилище около 100 кв, отскоро с домашен космат любимец. Бюджет до 600лв. Ще се пуска всеки ден, но ми е важно да е и мощен.

# 421
И така и аз да се включа.За около 10 дни имах опция да ползвам роборок S5 max.Имах голямо желание да  купя въпросния робот,но реших първо да направя тест.Може би имах големи очаквания.Не се справи с фугите на теракота.Те са по -широки и не събра разпиляната сол.Едно прагче от около 2см не го качи,имаше неизчистен участък от хола,неизвестно защо без да има препятствие,оплете се в кабелите,сушилката също му създаде проблем.Загубих достатъчно време да го наблюдавам и разчиствам предмети които му пречеха.За сега съм се отказала от покупката.Просто явно не е мойта.

# 422
Странно, защото вкъщи всяка стая има 2 см. праг и S5 Max минава без проблем навсякъде...Rolling Eyes

# 423
Да, много пъти. Днес – също. Simple Smile
Значи филтъра не се изважда,а направо пълня контейнера с вода...
Извинявайте,че Ви питам,но нямам упътване на български език.

# 424
Здравейте,щастливи стопани на роботчета.И аз се нареждам  с една Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C.Моля ако някой е имал поблем със  свързването да ми помогне.Свалих си приложението,правя регистрация,намирам си модела роботче,действам по инстукциите от приложението-и нищо.Не знам дали обяснявам точно,но мисля,че  ми се изплъзва някаква тънкост,за да успея.Иначе си чисти великолепно,качва прагчета,говори ми на английски... но не мога да ползвам всичките му възможности.Приятен ден и благодаря предварително.

# 425
Купих си RobRoc S5 max. Много съм доволна , чисти мие целия апартамент и по зони. Обаче  как да му направя виртуална стена да не мие върху килима. някой да знае????

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 09:50 от mimi1912

# 426
Значи филтъра не се изважда,а направо пълня контейнера с вода...
Извинявайте,че Ви питам,но нямам упътване на български език.

Да, не се вади.
Това, което съм пуснала по-горе, е точно тази част от упътването на български, която се отнася до миенето на контейнера с филтъра.

# 427
Ludobile мисля че преди свързването първо се рестартираше wifi-я на робота като се натискат двете копчета едновременно

# 428
Купих си RobRoc S5 max. Много съм доволна , чисти мие целия апартамент и по зони. Обаче  как да му направя виртуална стена да не мие върху килима. някой да знае????
С5 Макс има No Mop zone.
Аз ползвам Роборок приложението.
Там от Edit map има NO go zone. След като се избере се появяват три опции едната е no mop zone.

И там вече си оразмерявате и избирате къде да не минава като в включен мопа. А ако мопа не е качен ще си минава от там нормално.

# 429
С5 Макс има No Mop zone.
Аз ползвам Роборок приложението.
Там от Edit map има NO go zone. След като се избере се появяват три опции едната е no mop zone.

И там вече си оразмерявате и избирате къде да не минава като в включен мопа. А ако мопа не е качен ще си минава от там нормално.
Благодаря! Бъдете здрав!

# 430
  • Пловдив
Имам въпрос относно Румба.
Дълги години имах Румба 660 и бях изключително доволна, особенно как чистеше килима. Но след 3 тата смяна на батерията реших да взема по нов модел. Купих си Румба 976, но тя не успява да ми изчисти килима. Отдавам го на липсата на косматата четка. То просто с тези 2 гумени четки как да изчисти килима не ми е ясно.
Въпроса ми е има ли опция на новата румба да сложа космата четка, като на старата румба?

# 431
Какво ви е мнението за този модел?Моя мъж се е навил да го купуваме, а не намирам никакви мнения за него. https://www.emag.bg/prahosmukachka-robot-concept-14-4-v-li-ion-z … favorite_products

# 432
За тези пари може да се вземе по-добър робот. Няма ясна информация на всмукателната мощност. Има голям контейнер за боклук и достатъчно голям за вода. Тук са предимно с Ксиоми, Неато, Румба и сега има и с Конга. Аз много ще се зачудя преди да си взема от непозната марка. Може и да върши някаква работа. Само не очаквайте много от машинката.

# 433
За тези пари може да се вземе по-добър робот. Няма ясна информация на всмукателната мощност. Има голям контейнер за боклук и достатъчно голям за вода. Тук са предимно с Ксиоми, Неато, Румба и сега има и с Конга. Аз много ще се зачудя преди да си взема от непозната марка. Може и да върши някаква работа. Само не очаквайте много от машинката.
Благодаря, кой ще ми препоръчате? За предпочитане от Emag

# 434
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro аз съм се насочила към тази, очаквах по големи намаления за Коледа, нооо това е отстъпките са същите като на черния петък

Общи условия

Активация на акаунт