Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 66 693
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
За първи път поръчах GoodBox и май не съм особено впечатлена Confused
Скрит текст:

# 61
  • София
Колко мл е серумът за коса?

Заради него се бях заканила да поръчам една от кутиите на YouAreWorthIt.

# 62
Аз съм много доволна от Гуудбокда отново. Всичко ще се използва/ изяде/ изпие.
Серумът мисля, че е 30 мл.

# 63
Не е зле кутията,да бяха сложили body wash вместо мицеларна вода,не е wow,но не е толкова лоша,средна работа.

# 64
И аз нв съм впечатлена от Авант.
От крема с бял чай, които беше в послведната кутия кибрит съм 100 пъти по-доволна.
Аз чак за Коледа мога дс поръчам някоя кутия. Пас съм малко.

# 65
  • Варна
Не съжалявам за Гуд бокса, скраб и портокалова вода  имам от летния гуд бокс, серума за коса или лице е не виждам и паста за зъби ли има или четка недовиждам? Боди лосиони имам поне 3.
Мисля чак декември да поръчам коледно ще ми е Simple Smile

# 66
Не съжалявам за Гуд бокса, скраб и портокалова вода  имам от летния гуд бокс, серума за коса или лице е не виждам и паста за зъби ли има или четка недовиждам? Боди лосиони имам поне 3.
Мисля чак декември да поръчам коледно ще ми е Simple Smile

Не че недовиждате, ами аз не съм снимала много добре. Серума е за бърз растеж на косата, ако не се лъжа 30 мл. Има и мостра на  паста за зъби с въглен,която  смятам,че ще е достатъчна за 4-5 използвания.

# 67
  • Стара Загора

# 68
Някой поръчвал ли си е от чуждестранните кутии. Има ли вариант да се достави до България. Помня, че ги споменахте в старата тема.

# 69
Някой поръчвал ли си е от чуждестранните кутии. Има ли вариант да се достави до България. Помня, че ги споменахте в старата тема.

Може да поръчате чрез куриер Wink

# 70
Кибрит обявиха кутия с продукти на Avant. Заслужава ли си според Вас?

# 71
Сайтът им блокира и не мога да я видя, нито да поръчам.

# 72
Влезте в сайта на kibrit.bg, не от линка, който са публикували във Фейсбук.

# 73
  • Стара Загора
Изчерпаха я за по-малко от 90мин. Дали е имало малко бройки или много желаещи..

# 74
Голям кОпон с тази кутия...
Според мен са имали малко бройки... Нали... Продукти за над 800 лв, едва ли са договорили с Avant такава цена, че да заредят промишлено количество. Не мога да дам обективно мнение дали си струва, не познавам марката. Първата ми среща с нея беше с маската, която Кибрит пуснаха. Мирише хубаво и дотам, някъде из шкафа в банята е, ще я ползвам като се присетя. Имам много по - нискобюджетни, но по-ефективни продукти, които ползвам с приоритет. Евентуално бих я взела от любопитство, но в момента нямам излишни 45 лв, ако ще и 1800 да струват продуктите. 😁

Общи условия

Активация на акаунт