Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
И аз се нареждам сред желаещите да се сдобият с Кибрит този месец. Ако някой не го иска - нека ми пише! Simple Smile

# 106
  • София
Наистина много рано всички разпратиха кутиите този месец. Аз чакам снимки на редовната на My Full Box да знам дали да ме е яд. Simple Smile

Сега видях, че са обявили декемврийската - advent календар с 12 продукта. Миналата година не помня доволни ли бяхте, но сега го поръчах.

# 107
Аз бях мноооого доволна от миналогодишния  декемврийски advent календар на My Full Box. Бяха около 16 продукта, всички празнично опаковани поотделно. Имаше за мен, имаше и подаръци за приятелките.😉☺
Благодаря за инфото! Бързо поръчах!😁🎉😁

# 108
Какво долу-горе имаше в миналогодишнащия Адвент календар, скоро не съм поръчвала кутия и се чудя...кутия или календар.

# 109
Ако някой иска кибрит да ми пише...много е хубав наистина, но нещо не ми е до него сега

# 110
  • Варна
Какво долу-горе имаше в миналогодишнащия Адвент календар, скоро не съм поръчвала кутия и се чудя...кутия или календар.
Аз доколкото помня имаше единична сянка за очи на  Кико милано, маска за лице, пачове за очи,  тоник за лице на някаква корейска марка, серум за лице, нещо за ръцете, балсам за устни, който ползвах почти цяла година, защото беше огромен, а аз наистина ползвам доста балсами за устни. Обикновено свършвам един за два месеца. Имаше едни прахообразни сенки, някакъв молив. Ако питате за марки въобще не помня такива неща. Повечето мисля бяха на Кико милано.  Аз не останах кой знае колко доволна, но аз по принцип не съм им кой знае какъв фен. Тази година ще пропусна календара.  Мисля, че имаше и ексфолиант за лице на същата марка по горе. Може и да бъркам нещо, все пак мина почти една година.

# 111
Прегледах предложения My Full Box - 12 Days Advent Box 2020, както и тези през изминалите две години.
това е бил за 2019г.нали?
Но през 2018 предполагам е модел 32 и е THE BEST .
И това са най-добрите продукти и забелязвам, че липсват описани по нисък клас марки като Kiko Milano. Дали Advent Box 2020 ще съдържа най- доброто за годината или ще са напълно нови изненади? Както и си пише - През декември кутията ще бъде много празнична и по-мистериозна отвсякога! Според мен е нови продукти! А ми се ще да пуснат THE BEST BOX

# 112
  • Варна
Да това беше, но продуктите не бяха в такава форма. Бяха опаковани в хартия с цифра на тях. Бяха сложени в техните си кутии. Сетих се, че имаше и червило отново на Кико милано.

# 113
Виждам, че са били пуснати и кутии с любимите за 2020г. грижа за кожата и отделно грим. Някой поръчал ли си ги е? Не съм видяла снимки със съдържанието им в темата? Дали има смисъл да им пиша с въпроса ще пускат ли  подобна кутия на The Best №32?

# 114
Виждам, че са били пуснати и кутии с любимите за 2020г. грижа за кожата и отделно грим. Някой поръчал ли си ги е? Не съм видяла снимки със съдържанието им в темата? Дали има смисъл да им пиша с въпроса ще пускат ли  подобна кутия на The Best №32?
Има снимки и на двете кутии. Разгледай назад в темата, или по-скоро в края на предната. 🙂

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 01:21 от One*

# 115
  • София
Според мен освен календара ще пуснат отделно и кутия/кутии the best.

# 116
  • Пловдив
Редовната кутия на Фул бокс май идва днес или утре?! Качете снимка като я получите, че аз останах само с направи си сам кутия 😇

# 117
Goodbox разкриха продукт от ноемврийската кутия . Струва ми се интересен.
https://www.aforavocado.com/magazin/moshten-serum-a-for-avocado/

# 118
На мен тъкмо серум ми трябва, обаче се чудя дали е подходящ за моята кожа. Пише за зряла кожа, ама за години нищо не се споменава.

# 119
Пише,че е подходящ за всеки тип кожа, но се препоръчва силно за суха, чувствителна и зряла кожа.
Моята кожа не е нито едно от трите изброени Grinning но бих пробвала. Ако не ми пасне, майка ми би му се зарадвала.

Общи условия

Активация на акаунт