Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 604
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Утре пристига.Blush

Тази BoxyWow ми изглежда много боклучава... Снимката им върху някакъв матрак ли е снимана... Joy

# 541
Сега виждам, че са имали и адвент календар с 15 дни. Не намирам, обаче дали може да се поръча все още.
има видео на Светлана в You tube и не си струваше. Само мостри и боклучета от 1-2-3 лв.

# 542
Някой получили луксозното издание на My Full Box? Любопитно ми е какво е съдържанието?

Имаше забавяне. Днес получих известие, че са го изпратили и утре трябва да е при нас.

# 543
Гудбокс са разкрили продукта за януари, непозната марка за мен.

# 544
Марката на Мис Баба Joy

# 545
Здравейте, момичета! Сигурно ви е писнало от подобни включвания, но наистина нямам възможност да изчета темата, камо ли пък предишните. Наскоро научих за абонаментните кутии. От тези, които видях, харесах най- много Кибрит. Даже вече имам коледната кутия на Brave New Hair и много я харесвам. За януари си поръчах Кибрит и Good box( за която по принцип се колебая, защото не харесвам, че има храни и напитки). Та въпросът ми е кои кутии бихте ми пропоръчали с оглед на това, че искам в кутията да има само бяла козметика. Ползвам много рядко грим и не ми допада да го има в кутията. Ще съм ви много благодарна да ме посъветвате, виждам, че имате опит. А аз междувременно ще опитам да прочета колкото мога назад в темата.

# 546
Утре пристига.Blush

Тази BoxyWow ми изглежда много боклучава... Снимката им върху някакъв матрак ли е снимана... Joy
Да, боклучава е! Аз я поръчвах за ноември и повече не бих повторила!

# 547
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Сигурно ви е писнало от подобни включвания, но наистина нямам възможност да изчета темата, камо ли пък предишните. Наскоро научих за абонаментните кутии. От тези, които видях, харесах най- много Кибрит. Даже вече имам коледната кутия на Brave New Hair и много я харесвам. За януари си поръчах Кибрит и Good box( за която по принцип се колебая, защото не харесвам, че има храни и напитки). Та въпросът ми е кои кутии бихте ми пропоръчали с оглед на това, че искам в кутията да има само бяла козметика. Ползвам много рядко грим и не ми допада да го има в кутията. Ще съм ви много благодарна да ме посъветвате, виждам, че имате опит. А аз междувременно ще опитам да прочета колкото мога назад в темата.

По същата причина поръчвам само Кибрит. В Белбокс има грим (веднъж поръчах) и 3 продукта бяха за гримиране. В You are worth it също е козметика, но не ми допадат кутиите и съдържанието им.

# 548
Момичета, а има ли тема/място, където разменяте продукти, които не искате? Или пък продавате?

Значи само Кибрит имат само бяла козметика в кутията, правилно ли съм рзбрала? А Марви кога пак ще имат кутия и техните кутии какъв тип продукти съдържат?

# 549
# 550
А какво мислите за околоочния продукт, обявен от Good box? Имам нужда от околоочен и се чудя дали да си поръчам кутията заради него. Иначе очаквам Кибрит за януари и обмислям абонамент към тях.

# 551
My Full Box - специалното издание
Скрит текст:
Скрит текст:

# 552
Хей , някоя взе ли Бел бокс ? Може ли да покажете какво има ?

# 553
My Full Box - специалното издание
Скрит текст:
Скрит текст:
Продукта изненада , несесера ли е? И той е само  тези с абонамент, нали?

# 554
Пускам Белбокс в скрит текст, в случай, че някой не иска да си развали изненадата.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт