Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 588
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Първата ми кутия от новия абонамент към Pick N Dazzle

# 586
Преди pick and dazzle бяха доста по-качествени, направо ми е странно като гледам тази кутия

# 587
  • Варна
Преди pick and dazzle бяха доста по-качествени, направо ми е странно като гледам тази кутия
Кутията си е правена от мен и съм закупила продуктите, които аз си искам. Даже са нацелили любимият ми крем за тяло и са ми го сложили като мостра, но него съм го оставила за следващата кутия Wink

# 588
Ясно, понеже ми изглеждат доста малко. Аз бих си поръчала pick and dazzle само заради Мицеларната вода на cougar уникална беше.

# 589
  • Варна
Аз пък мисля да си пазарувам основни месечни покупки главно за тяло, за този месец нищо такова не ми трябваше. Това предполагам ще ми бъде втората кутия:

# 590
  • Пловдив
Най-накрая си получих любимата Направи си сам кутия на MyFullBox❣️
Бях ги помолила да ми я изпратят след празниците и изключих да потвърдя кога точно искам да ми я пуснат. Важното е, че все пак се сетих и вече е при мен 😇

# 591
Дадох отново шанс на “Кибрит”, но ще я откажа този месец. Повече ми допадат идеите им, които не включват само обичайните масла и маски, а неща извън козметиката.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 19:44 от Oyasumi

# 592
Това е първата ми кутия от Кибрит и на първо четене продуктите много ми допадат. Серумът и маслото са със страхотни аромати. Много свежи. Мисля че всичко ще използвам с удоволствие. ☺

# 593
Аз чакам с нетърпение първата ми кутия на Кибрит ( още не съм я получила) и упорито избягвам снимките със съдържанието й. Искам сама да си я видя. Моля ви, качвайте тези неща в скрит текст, за да не си разваляме изненадите. Поръчах и Good box, защото ми трябва околочен крем, но не ми е познат този, който разкриха и още се чудя дали да не я откажа🤔🤔🤔 Вие какво мислите, дали ще си струва? И имате ли впечатление от продуктите на Dony?

# 594
OliaMirchovska, извинявам се. Редактирах поста и сложих снимките в скрит текст.

# 595
  • София
Попадали ли сте на кутия само с продукти за коса?

# 596
Аз не знам да има. Преди време бях писала в МФБ дали ще имат и казаха, че отдавна обмислят да направят кутия само за коса. Там ми е надеждата Simple Smile)

# 597
  • Пловдив
Днес си взих Кибрит-а, доволно съм от тази кутия, ще си я ползвам с удоволствие .

# 598
  • София
Ася, благодаря.
Аз ще изчакам и следващата Беле бокс и ще се отпиша от абонамента може би. Просто хубавото е ефекта на изненадата, но реално в повечето случаи са неща, които човек не би си купил. Очната линия от кутията Belle не струва . Черната маска е добра.

# 599

Коледната кутия на Кибрит беше за коса с Brave New Hair. Продуктите са страхотни, много съм доволна! Но не знам дали е налична още.

Общи условия

Активация на акаунт