НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 096
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Хахахаха е Джулчо, много ме разсмя твоя мъж 😂
Аз също не съм от шашкащите , но понеже с по-голямата ми дъщеря не съм имала контракции , отидох си на датата за секцио, сега ми е много странно , а много ми се иска да си стискам още няколко дни . Но пък каквото такова 🙄 , аз на 31ви имам рожден ден и ми се искаше все пак да сън си вкъщи поне да си разопаковам подаръците 😂😂

# 646
Ще устиска няма къде да ходи..
Говори и да изчака.. моя мъж така като се съберем и се напие с компанията и почва да говори на корема ми /мойто момиче тате сега не е в състояние моля те
Изчакай още малко / 🤣🤣🤣
Такива ми ти работи..
Днес говори със свекървата и тя явно пита какво правя и той и каза че ям и че съм изяла света и тя като почна да му се кара как е можел така да говори, че съм щяла да се обидя голям смях 🤣🤣

# 647
  • Тук... някъде
sil, мен за разкритие не са ме проверявали все още, мериха я шийката и е 3см дълга. Аз не знам какво е и контракция - не съм имала никакви до сега.

# 648
LiFI, честита да е Естел! За скромните 2 килограма ще кажа само, че диамантите обикновено идват в много малки размери. Та в този ред на мисли да е винаги ценена, обичана, обгрижвана и желана. Да расте здрава и щастлива!
LadyMiau, лелее, момиче! Ми ти си родила Калоян съвсем отгледан! Да бъде здрав и силен, мъж като канара! Да е щастлив, обичан и успешен! ❤️💞💖
Дух, не се шашкай! Как пък ги изчислиха точно 100гр,а не се усъмниха, че има грешка в измерването?! За сто грама буквално разликата е една точка в измерването по екрана. Понякога има леко задържане в растежа на бебоците в 9ти месец. Не се шашкай излишно-баш на края си, пък и да е свалил малко-тамън по-,, елегантно,, ще излезе. 😉😉😜😏
Да ви кажа това със,, смъкването на корема,, ми е много любимо Simple Smile. Предния път коремът ми буквално се свлече (усетих го 'щото) преди първия напън за раждане. А сега уж бебето беше слезнало, а на една от контракциите реши, че няма да излиза и се качи толкова нагоре, че след час бях с пълно разкритие, силни контракции и никакви напъни, защото чакахме господинчото да се накани да слезе... 😂 Момичета, малко остава!

# 649
Аз така се надявам на това "смъкване на корема" че с моите скромни 155см а тя явно се е метнала на татко си и върви височка вече няма място за органи Smile задух, киселини, болки в ребрата, жлъчка, черен дроб и т.н. а според лекарката това ще олекоти малко нещата поне в горната част че вече и движенията и стават доста болезнени въпреки предната плацента Flushed

# 650
  • София
Както не обичам, ама да се оплача и аз..... Simple Smile от снощи нашият татко (който е болен от няколко дни) е с положителен тест за ковид
И както си го лекувах и си ми беше спокойно, сега дали цялата паника покрай ситуацията, новини и тн не ми дойде множко? Цяла нощ сънувам кошмари, да не говорим че преди това аз комуникирам с лекаря, с майка му, съседката да вземе лекарства, по отношение на болести ми е много лабилна психиката.... При все че той е горе долу добре, ние с малката сме ок, аз имам съвсем леко главоболие, ама....
Тая година за нашето семейство е изпитание след изпитание и много се уморих. Първо ковида, после майка ми почина, баща ми го изкара, сега това и то в навечерието на моя 9м Simple Smile Силна съм, минавам през тези неща, ама пусто му, изморявам се. Тъкмо се бях поотпуснала миналия уикенд, викам си айде не остана, всичко ни беше спокойно... и айде на стреса. Чак имам чувството, че снощи паник атака получих.
Разделихме се фа спим аз в хола, той да живее в спалнята, не успях до 3 да мигна и си взех одеалцето и се завърнах. Стискайте палци просто всичко да мине бързо и безболезнено.

# 651
Джулчо, твоят мъж като моят, само дето моят тотално ми игнорира корема Joy иначе един дол дренки са.

Грета, то тя не се е притеснила или поне не даде вид. Вика еее то 100 гр захар знаеш ли колко ? Една чаша в кекса. Викам да ама той трябва да наддава, а не да сваля, тя вика е да, ама ще видим другата седмица.

Рози, всичко ще бъде наред, сигурна съм Heart

Кръвното ми днес е 130 на 83 това високо ли е? Имам главоболие, моето по принцип в ниско, сега не знам да пращам ли мъжа да купува това хапче за кръвно или не.

# 652
Ех, РоЗи, отвратителна година (с изключение на бременността, разбира се).

Да ти кажа, каквото-такова. Всичко ще бъде наред, само стресът ще дойде в повече, сигурна съм. ❤️

Прегръдки и горе главата.

# 653
  • София
Дух, за мене това не е кръвно. Но ако по принцип ти е ниско, примерно 100/60, вместо стандартното 120/80, тогава вземи две допегита и си го измери пак след час, да видиш дали се е повлияло.
Мойто кръвно в момента е 135/95, а съм на намаляваща доза допегит вече...
Да се оплача от здраве и аз. От както родих всеки ден ме боли глава, а от снощи ме дразни гърлото и ми пари на белия дроб в горната част. Дано не е нещо опасно за бебето. 🙁

# 654
Дагни, да 100 на 60 ми, дори понякога 90 на 60, за това лекарката каза, че ако е около 130 да пия хапчето (забравих как се казва).
Абе живи и здрави, каквото такова. Разрешиха ми спорта, боли си ме главата... Но не мога да го мисля..ако е решил да излиза по рано по неговия си начин, да излиза...

Стискам палци да си добре. Аз от две седмици съм със запушен нос, но го отдавам на подутите лигавици по време на бременността

# 655
  • Варна
Момичета, да ви ъпдейтна и аз. Simple Smile Днес към 5:00ч ми текнаха някакви води. Сега ме приемат в болницата, в 7:30 имах 2-2,5см разкритие, имам и контракции на 5 мин, но се търпят, засега не е страшно. Явно днес ще е денят. Стискайте палци. Blush

(Няма да е ноемврийско бебе Cry )

# 656
Йооооооо Лилиииио Heart

# 657
Lilly, с теб сме. Леко раждане и чакаме добри новини.
Духче, опитай да се успокоиш, като цяло. От тревоги си докарваш още неразположение и високо кръвно (поне така предполагам). Сори, че съм поредноя човек готов да даде акъл, като не му го искат Grinning
РоЗи, много неприятно. Мой приятел казва, че PCRа дава положителен резултат, независимо какъв вирус караш. Дори и възпален зъб да имаш, пак щял да ти даде + резултат.
Стискам палци, всичко да се размине възможно най-леко.

# 658
Успех Лили, чакаме те с прекрасни новини ❤

# 659
Всичко ще е наред, Лили💞
Дух, точно така трябва да мислиш. Може по цял ден да лежиш и да реши да излезе по-рано, и обратното. Не можем за всичко да отговаряме, бяхме отговорни през цялата бременност, гледахме си ги на топло и сигурно. От сега нататък вече, каквото сабя покаже.
На мен вчера хич не ми беше ок. Много ми дотежа корема,подута съм, не можах да спя от киселини и от тази тежест, ни наляво ни надясно, ръцете ми изтръпват постоянно.... и много ми натиска Д-то. Измъчена работа вече.

Общи условия

Активация на акаунт