НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 126
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Веси, точно това ни бяха част от изискванията и на нас. Да е отзивчив и съвременен. Стискам палци да попаднеш и ти на някой точен. Hug

Цвети, спряхме се на д-р Радица Алексовска, по препоръка от приятелка. Намира се в двора на Света Марина в една по-малка сграда срещу голямата. На нас лично ни е доста удобно като локация, защото сме във Виница. Grin Хареса ни, защото е млада и звучеше доста надъхана в работата си. Уговорихме се по вайбър! Което е супер удобно за мен. Държи много на някой правила - например предварително пита по какъв повод отиваме и ни извика в т.нар. зелен коридор - когато идват пациенти, които не са болни. Допадна ми тази съобразителност. Наистина покрай нас в чакалнята имаше само още 2 бременни. Освен това влязохме само с 10 мин закъснение, което си е приемливо за мен. Каза също, че разбира се, можем да й звъним или пишем, но беше откровена, че не винаги отговаря веднага, но със сигурност отговаря. Звучеше доста разбрана и каза, че е нормално в началото да сме по-притеснени и да звъним и питаме за всичко. Друг плюс - не е фен на изписването на антибиотици при всяка настинка. Не се сещам какво още говорихме, но като цяло ни направи добро впечатление и май ще се разберем. Blush

# 76
Да ви кажа този мехур ме побърква. Заради него не мога да заспя. Боде ме и все имам чувството, че е пълен и ставам за 3 капки 😵. Откакто влязох в 38ма,тоест 2ри ден вече наистина мн ми натиска там. Не знам защо това е нещото, което най-много ме напряга,истински ме нервира да не мога да заспя, защото имам 2 остатъчни капчици, заради които трябва да надигна цялото си туловище. И такааа, излях си гнева, мога да опитам пак да легна и да си намеря поза, в която не ми се пикае 😤 и видиш ли... съвсем случайно заспя пълноценно и дълбоко. 🙏🧘‍♀️
П. С. А мъжът ми до мен така сладко си похърква и премлясква дори. 😬

# 77
С тебе съм...само че.аз всяка нощ се будя заради изтръпване на ръцете, което е много болезнено. През целия ден са ми в иглички няколко пръста, но нощем е болезнено много. И търся поза, в която малко да ме отпуска.

# 78
Рейнбоу същата история и с мен... Тази нощ само 1 път, а предната 4 🤷🤷
Вчера обясних на ММ какво трябва да прави и вземе, ако тръгна да раждам. Милия много се уплаши, почна да ме моли да не раждам още. Иска да правим тест, за колко време ще стигнем до болницата 😂😂 много филми е гледал милия. Като му казах, че може би ще трябва да ми помогне да си взема душ, започна да ми се кара "какъв душ, бебето ще излезе в банята" 😂😂😂

Лили много благодаря за информацията 🤗🤗

# 79
  • София
Оммм, сили за всички неспящи. И в нашата къща така. Само че аз не толкова ставам да пикая, колкото се будя, за да се завъртя, защото страната на която спя ми е изтръпнала. И така около 600пъти на нощ, докато не се овъртоля в одеала и възглавници. Сутрин краката ми са сякаш без грам приток на кръв не знам какво е това чудо. Опитвам да ги раздвижа, разтягам, чувствам се все едно мускулите ми са атрофирали, а не е като да не се движа съвсем, сещате се.... Голяма забава в тая бременност:)
Добро утро!

# 80
  • Тук... някъде
Да се отчета - бях на доплер- кръвоток чудесен, на тонове - много хубави ( думи на АГ) и бебка в 35+4 е 3кг. Дългокрака била (като майка си, хехе) и може би затова много дърпа на кг.

# 81
Здравейтеее! +1 за ужасните нощи 😒 Ако случайно имам късмета да заспя, след това ме будят децата, тъй че... Сънят е мираж. И крайниците адски много ме тормозят- оловни ли се наричат, изтръпнали ли...Абе не знам, ама е ужасно, както казва Рози-все едно са атрофирали, усещам ги едни тежки, тежки...
Иначе минах тоновете-супер са, хубавинко ми се видяха и контракциите и така. Сега чакам пред кабинета на др Кръстев, който винаги много закъснява с всичко 😂Часът ми беше за 12:15...

# 82
Здравейтеее! +1 за ужасните нощи 😒 Ако случайно имам късмета да заспя, след това ме будят децата, тъй че... Сънят е мираж. И крайниците адски много ме тормозят- оловни ли се наричат, изтръпнали ли...Абе не знам, ама е ужасно, както казва Рози-все едно са атрофирали, усещам ги едни тежки, тежки...
Иначе минах тоновете-супер са, хубавинко ми се видяха и контракциите и така. Сега чакам пред кабинета на др Кръстев, който винаги много закъснява с всичко 😂Часът ми беше за 12:15...
Много хубаво, че всичко е наред при теб!
Благодаря за споделянето за центъра Надежда в Парадайс. Аз имам приложение, но вобще нямаше да се сетя да гледам надол, а и с толкова трудно записвне на часове аз съм записала от преди месец за Ноември 🤣, но пък ще пробвам да се възползвам поне тоновете да си правя там, че иначе мъжът ми излиза от работа за да ме закара до Надежда. Веднъж в месеца ствва, ама сега ще трябва всяка седмица да се ходи и благодарение на теб може да си го спестя.

# 83
  • София
Още една неспяща и тук. При мен се върнаха болките в таза. Като се залежа на едната страна повече време и се будя с болка. После въртенето е някакси странно сега с корема, първо тръгвам да се въртя с тялото и корема изостава, после на финала пък висва Joy Затова си го придържам като се обръщам, да върви с тялото Grinning

# 84
Момичета, чудя се къде се загубихте, а то имало нова тема, че и преполовена.

После ще се връщам да чета и ако мога, да се включвам.

Бързам да се похваля и на вас, че вече имаме бебеее.  Роди се тази нощ, 3.5 кг, 51 см, мъжко. Още не са ми го довели, но не възразявам , имам нужда да се почувствам по-добре след секциото.

Извинявам се, ако мнението ми ще прозвучи крайно , обаче за мен се оказа доста ненормално (и неморално) от страна на консултантите по кърмене (някои) да ни карат да мислим, че от 3тия час едва ли не след операцията е възможно и препоръчително дори да взимаме бебето и да си стимулираме гърдите или цедим.  Все пак и ние жените сме хора и лично аз усетих какво е чувството след оперативно раждане - не се чувствам способна на нищо първите часове. Не е готино.

Още нещо искам да ви кажа. Моля ви, слушайте си лекарите и не се фиксирайте предварително какво да е раждането, на всяка цена. Тази нощ, докато чаках ред, няма да ви казвам какви викове чувах от родилна зала. Имаше и преносили жени с лоши тонове... Уплътних си времета, като поплаках за една конкретно неизвестна ми клета жена, при която стана гореща ситуацията баш преди моето секцио. На екипа на Шейново-адмирации.
На др. Вецев, не знам как да му се отблагодаря...
Надявам се да възстановя скоро, че да си гледам пълноценно бебчето още тук.

Прегръдки всички ! No drama! Peace!!

# 85
  • Тук... някъде
MrsAlwayssRight, честито! Голям мъж ❤ Да е здрав и бързо възстановяване на теб !

# 86
Момичета, във Фейсбук групата ни има мама родила вчера в 36+2 с нормално раждане. Още малко и ще гушнем и ние нашите бебчета

# 87
MrsAlwayssRight, живо и здраво да ви е момчето! Да ви радва всеки ден и вие него! Бързо възстановяване! 😘⚘💙

# 88
MrsAlwaysRifht, честит прекрасен голям мъж! Да расте здрав и щастлив ❤

Много ве вълнувам като видя, че си имаме ново бебче. И да ви кажа честно, тия 9 месеца сега ми се струват като 1 миг!

# 89
  • София
Честитоооо Heart Бързо възстановяване и приятно гушкане!

Общи условия

Активация на акаунт