ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 851
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Аз от снощи до сега съм се сдобила с +1 кг и цикъл 😀 Наясно съм, че е задържана вода, но ме дразни. Днес нямам никакъв апетит и на обяд ядох само авокадо и сирене, за вечеря и за утре през деня съм си предвидила варени яйца за да мога да се отърва от задържаната вода, ще ми е едно такова тежко и подуто.

# 121
Ох, най-сетне завъртях колелото:втори ден с едно хранене, обедно.Цел до края на декември 70 кг,т.е. -10,сега съм 81 кг.Много съм смотана,вместо да си ги задържа онези 76 и сега да смъквам до под 70..Ама хайде,успокоявам се,че 15 г.нищо не направих,сега поне , въпреки яката забежка ,постигам нещо.
Днес обядвах от всичко по-малко:салата зеле, няколко лъжици зеле манджа 😁,малка купичка останало гювече яйце и сирене и за "десерт",овесени ядки със запръжка и сирене( направо като макарони стават).Знам че е много,но след 1-но месечното тъпкане,трябва да продължа да ям малко повече,за да не огладнея вечерта.След няколко дена ще се напасна.А и кафе с мляко пих😂.
За копривата(благодаря за идеята,ще си забъркам с мед):аз живея на село и тъй като есента е топла ,има много спанак,коприва и лопуш,саморасли.Та,освен за разкрасяване,ще падне и ядене,аз обожавам зелении на манджи ,със сиренце.Диетично, здравословно и евтино🙂.

# 122
  • София, България
Всички ще се справим! Няма какво повече да го разтягаме, нямаме и други приемливи варианти. Няма да отнеме ден или два, но ще достигнем целта и ще продължим с процеса, защото веднъж достигнали желаната форма ще трябва и да я поддържаме.

С голяма радост очаквам часовника да удари полунощ, защото тогава ще е нов ден и още в полунощ ще ям картофите на Червенкова. За деня съм приела 238 калории и вече започвам да притрепервам, а не съм гладна. Мисля, че е липсата на въглехидрати, а не посетих и WC днес. Картофите ще оправят положението.

# 123
оооо, я да си лягаш веднага Crossing Arms
знаеш ли кога ще отслабнеш с полунощно ядене, а 😣

# 124
  • София, България
Ех, че ме скастри! Ама нали Червенкова казва, че можело да се яде по всяко време. Ще слушам жената, къде ще се противя, Sweat Smile

# 125
Тиси, най-добре си легни сега. Утре се премери и започни тогава ВЧ.
Изказването ти ми напомнипреди години като реших да постя преди Великден. Накрая сънувах сирене, мляко и нямах търпение да дойде Великден. Стоях будна до полунощ и както стана Великден, разрязах един козунак Smiley

# 126
  • София
Не съм чела от една тема поне, не бях изчезвала от толкова време, завръщам се. От следващият вторник ще се постегна да сваля 2 кг, пък ако все пак направим зимно море, може и 5 да пробвам. Всичко обаче сочи, че няма да има.

# 127
Добро утро! Тази сутрин кантарът ме зарадва с първа цифра 6. Е, 69,9, но все пак е 6. Сега целта ми е да не допусна пак да мине 7. Много се мотивирах.
И аз съм против нощното ядене. За диета е по-добре денят да започва след съня, а не преди него. Simple Smile

# 128
  • София, България
И все пак момичета не ви послушах. Аз съм с над 20кг наднормено тегло. Не ми е лесно да се подлагам на такива драстични режими от раз. До онзи ден съм яла какво ли не по колкото си искам. Сигурно щях да ям на 3 часа от яйцата, ако беше вкусно. Последният трети ден изядох само едно яйце, хич не ми беше достатъчно, чувствах се отпаднала, омаломощена, но не и гладна. Но имайте предвид, че аз си лягам в 3 сутринта и ставам към 10 и половина. Т.е имало е време преди да си легна.

Стартови килограми: 76кг

Яйчен фаст:
След 1-ви ден: 74кг
След втори ден: 74.2кг (без WC)
След трети ден 74,2кг (без WC плюс вечерен старт на Червенкова с картофи)

Нямам разлика в килограмите след изхвърлянето на водата. Днес ще хапвам картофки и въглехидратите би трябвало да оправят проблема със запичането от яйцата. Сега си стискам палци Червенкова да ми посвали още, които вече няма да са вода.

# 129
  • София
Привет и от мен. Последният месец основно задържах на 72. Не смъкнах, както се надявах, ама и храненето беше кофти. От тази седмица се раздвижиха нещата и съм днес вече точно 71. Общо свалени 19,4 кг. Остават още 11. Първа цел са 68 до задържането, после ще гоня 60.

# 130
Привет и от мен. Последният месец основно задържах на 72. Не смъкнах, както се надявах, ама и храненето беше кофти. От тази седмица се раздвижиха нещата и съм днес вече точно 71. Общо свалени 19,4 кг. Остават още 11. Първа цел са 68 до задържането, после ще гоня 60.

20кг вече😯Браво!!!! Смело наперед!
До първа цел почти не останаха Wink

# 131
  • София

Евала! И аз тръгвам от бая килограми - 93, сега заковах на около 84, но съм преди цикъл и май задържам вода. Крайната ми цел е 65 кг (на 170 м) и като чета колко килограми са свалили някои момичета тук и се успокоявам, че е напълно възможно и постижимо.

# 132
Възможно е да.И мен ми действат мотивиращо такива постове.Аз се надявам също да завърша годината с 20 свалени.Започнах я с 92 кг(но по принцип съм си 80,от голямо тъпкане се докарах до толкова кг.)и се надявам да я завърша със 70 кг.
Днес ходих да пазарувам в Кауфланд-гладна😁. Доста глупости си купих-топени сирена,заквасена сметана,пушено топено сирене,готварска сметана (предполагам става ясно,че съм голяма фенка на млечните и сирената),но и зеленчуци много взех, плодове не обичам,ама никак.Като се върнах по обяд,вече бях примряла от глад,но се въздържах и не изядох света.Елда сготвена като леща, със сирене (че иначе ми е безвкусна)и салата от ряпа.Малка победа за мен🙂

# 133
  • София, България
плодове не обичам,ама никак

Ябълка и 30 други не харесват това. Joy
Браво за напредъка все пак, Рени!
Скрит текст:
И аз съм имала такива дни на покупки, но спрях преди време. Вече пазарувам само за деня. Лесно ми е да контролирам по този начин. Като си взема повече покупки и взема, че закупя нещо импулсивно, което после така и не консумирам и накрая изхвърлям - ми става много гадно. А и парите ми заминаваха. Тази година е първата в съзнателния ми живот, в която започнах да спестявам по някое евро по простата причина, че започнах да си водя финансов дневник за това къде ми отиват парите. Така лесно могат да се открият някакви ненужни покупки.

Иначе да се похваля, че се отпушвам вече в тоалетната, моното ми понася доста добре засега. Интересно ми е да видя как ще протече по-натам. Нещо напоследък не пия много вода...трябва да се амбицирам. Пия около литър, което е малко.

# 134
Аз при ОМАД пък проблема ми е,че не ходя до тоалетна,а иначе съм редовна.Аз няма как да пазарувам ден за ден, защото живея на село и пазарувам веднъж в седмицата, обикновено по списък🙂,но понякога ми пада пердето и става мазало.
И да не е само спам,целта ми е до понеделник да съм 78 кг,но е малко вероятно,днес съм 80,5 кг,но без кой знае какво ограничаване в храната.

Общи условия

Активация на акаунт