ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 859
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря ви! Ами мотивиращо е, става, но е бавно. Трябва търпение.

За днес -400 гр, вече 70.6 кг. Минавам обаче хоум офис малко повече и ще видим дали ще продължи спада. Засега държа ОМАД, ок си ми е с него, от години съм така. Умирам за пържени картофи със сирене и бях навита да готвя, ама като видях кантара и минуса и се отказах Grinning

# 136
Добро утро, момичета❤ Упорито се въртя тези дни около 56 и днес кантара показа 55кг., което много ме зарадва❤ Никога не съм била тези килограми и много им се радвам, макар че си мисля че е моментно състояние и по - скоро реално съм около 56 и нещо, но и на това съм доволна. Продължавам си с малкото въглехидрати и пропуснах да спомена, че правя кардио по 5 пъти седмично. Наясно съм, че с него само не става, но засега се чувствам добре с него и търчането по детето😁 Хубав ден ви желая❤

# 137
Аз не успях с тежима на Червенкова, втори път се пробвам и нищо. И аз от 6 месеца съм 56 кг, ставам понякога 55, но за кратко. Спрях да кърмя август месец, след кърмене година и 8 месеца, но нищо не свалих. Стремя се към 52 кг. Стомахът ми е разширен от многото ядене при стоенето вкъщи. Уж от понеделник ще ходя в офиса, но ако успея да пусна бебето по цял ден на ясла.

# 138
Аз съм + 200 грама, но и в цикъл. Знам, че е от цикъла, но ми беше много разочароващо да видя пак 7 за първа цифра на кантара.

# 139
1 кг + или - е нищо, а 200 грама пък съвсем.

# 140
Днес и аз съм на + 1,5кг...

Много ме дразни, че мина ли 1500кк на ден веднага се трупат.
Ще гледам да се върна на моите кг до седмица..

# 141
  • София, България
След втори ден на картофи по Червенкова съм свалила 600 грама. Доволна съм доста.
Ще търся из нета идеи за пилешкия ден, че в темата за моното е пустиня. 200 грама, 300 грама, дори когато пише х9.9 пак си е радост. Ние обичаме да гледаме кантарът да мърда въпреки, че много добре знаем, че мазнините са леки и сантиметърът е този, който се развихря по-стабилно, когато се вталяваме. Но пък меренето на кантара е по-лесно. Simple Smile

Успешен ден и още минуси, които да ни радват и мотивират! Simple Smile

# 142
  • София, България
Здравейте, дами,

Вчера беше първия ден на пиле по Червенкова и премина добре. Овалях пилешко филе от гърди без кожа в сока на един лимон, примесен с щипка хималайска сол и супена лъжица зехтин.

Посетих WC 3 пъти даже. Днес не съм ходила все още, но пак отбелязвам 300 грама надолу.

Днес отивам при сестра си с преспиване, та  ще си помъкна пилето, а също така ще мина и през магазина да си купя материал за сутрешна салата преди да се прибера в нас. Много минуси желая на всички!

# 143
Момичета, тук съм не съм дезертирала, държа си 62кг, което не е добре, трябва да падна под 60 за
да съм максимално удовлетворена от себе си обаче...Корона вируса е тук, и трябва да държим добра имунна система. Имам в работата хора, които са с болни в семейството. Най важното е да се съхраним.
Яжте мед сутрин, много течности през деня, и чесън вечер. Не е режимно за много от нас, обаче света е в кофти ситуация...Хора умират, млади (момче на 33г, и жена на 38 гв моя град последно тази седмица)
Пазете се, откровенно ви казвам бъдете отговорни.
И по 1 аспирин протект всяка вечер задължително!

# 144
Момичета, тук съм не съм дезертирала, държа си 62кг, което не е добре, трябва да падна под 60 за
да съм максимално удовлетворена от себе си обаче...Корона вируса е тук, и трябва да държим добра имунна система. Имам в работата хора, които са с болни в семейството. Най важното е да се съхраним.
Яжте мед сутрин, много течности през деня, и чесън вечер. Не е режимно за много от нас, обаче света е в кофти ситуация...Хора умират, млади (момче на 33г, и жена на 38 гв моя град последно тази седмица)
Пазете се, откровенно ви казвам бъдете отговорни.
И по 1 аспирин протект всяка вечер задължително!

Аз бях болна 8м нон-стоп след като се роди дъщеря ми. Като настинка с темература 37,3-37,5. Течеше ми носа постоянно... Беше ужасно.

Отидох на иммунолог в Пирогов, Др. Румяна Дренска. Страхотен човек и професионалист.

Тя ми каза, че най-силното иммунно лечение, което познава е едно което се дава на космонавти, но е много скъпо. Около 300 евро на месец.
Каза да пробвам с Котешки нокът ( билка). Натурано и абсолютно безвредно.
След един месец бях като нова, а аз въобще не си падам по хомеопатии ( нито докторката).

Сега го пия по 1-2месеца есента и резултата е безупречен!

Иначе аз вчера вечерях пица и днес ядох кекс. Въобще много съм му отпуснала края. 😔
Сега ядох 5-6парчета суши, купих салати и напраих крем супи.. дано утре нещата тръгнат по-добре.

# 145
Пиех котешки нокът като тинейджър. Вдига хемоглобина, но до там.

# 146
Медът и изобщо въглехидратите не са добро средство в борбата с вируси. Напротив. Повечето вируси обичат въглехидрати.

# 147
Аз съм много плюсове нагоре, при това се мъча да уча С++, абе всичко ми в + Първото е от много плюскане. С второто, засега плюсовете са само в заглавието...

# 148
  • София
Медът и изобщо въглехидратите не са добро средство в борбата с вируси. Напротив. Повечето вируси обичат въглехидрати.

Аз съм алергична към мед (и към още една камара неща) - започвам да кашлям ужасно, подува ми се езикът...
Иначе да се отчета - на ръба съм да стигна 83-и-нещо килограма, но съм в цикъл и може би това оказва влияние.

# 149
Laughing
защо с++

аз съм пред МЦ, а ММ си купил хляб от лимец с жива закваска.... и отворил бурканче с домашна лютеничка.... ми и хасан е човек

Общи условия

Активация на акаунт