ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 857
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Май всички сме около датата на цикъла си 😀
И аз съм в цикъл и вчера плюсках, като невиждала. Е, вярно, че само режимни храни, но пих и малко прясно мляко, а го бях изключила отдавана. Беше ме подгонил някакъв глад за сладко и си го забърках с какао и кокосови стърготини да се залъжа малко. Имах и килограм и нещо задържана вода от преди цикъла още. Е, днес сутринта се изненадах много приятно. Въпреки цикълът и плюскането задържаната вода е паднала, а с нея и още един килограм и вече съм 63!
Още 3 килограма ми остават до следващата цел. Стискайте палци да ги сваля до Коледа, че ми писна да ги мисля.

# 151
Към чесъна добавям лук и хрян.
Хрян, освен за ядене е добър и за вдишване (пресно настърган, в буркан и хладилник) по идея на д-р Шишонин.
Вместо мед съм си забъркала рецептата (пак на д-р Шишонин) пчелен прашец, орехи и краве масло.

# 152
Laughing
защо с++

аз съм пред МЦ, а ММ си купил хляб от лимец с жива закваска.... и отворил бурканче с домашна лютеничка.... ми и хасан е човек
Към въпросът: "Защо С++? - защото записах втора магистратура информатика и информационни технологии. Шефката ми ме натисна...

Пък за лютеничката ми стана смешно, щото гледам напоследък " Фермата" и там едната участничка я хапваше за закуска, но романтична, на покрива на къщата, заедно с  любимия... И аз я обичам, но мога да изям много хляб с нея

# 153
Аз не обичам мед.
Втори ден съм точно 70 кг., но по време на м.цикъл не правя кардио, както и тренировки за корем. Вчера правих тренировка за гръб, стори ми се много лесна, но днес усещам лека мусулна треска. Снощи правих домашна пица с блат от лаваш. Мислех, че ще е по-малко калорична, докато не прочетох колко много калории има в лаваша - повече, отколкото в бял хляб.

# 154
Май всички сме около датата на цикъла си 😀
И аз съм в цикъл и вчера плюсках, като невиждала. Е, вярно, че само режимни храни, но пих и малко прясно мляко, а го бях изключила отдавана. Беше ме подгонил някакъв глад за сладко и си го забърках с какао и кокосови стърготини да се залъжа малко. Имах и килограм и нещо задържана вода от преди цикъла още. Е, днес сутринта се изненадах много приятно. Въпреки цикълът и плюскането задържаната вода е паднала, а с нея и още един килограм и вече съм 63!
Още 3 килограма ми остават до следващата цел. Стискайте палци да ги сваля до Коледа, че ми писна да ги мисля.

Еха, смятай като ти мине мц. То не остана.
Браво!!!

# 155
Добър ден, момичета ❤ Днес кантарът за моя изненада показа 54!!!! което ме учуди страшно много. Три пъти слизах и се качвах и два пъти бе 54 кг., а веднъж даже 53, 500!!! Изобщо не го очаквах,  че вчера правих малко със прикована сланина, която много обичам, но и е доста солена 😁 Вечерта бях на рожден ден на зълвата в ресторант, но не пипнах нищо от менюто, само вода пих и то не малко 😁 Та, да това се учудих на кантара. Днес съм на запеканка от карфиол и пържени домашни кюфтета ❤

# 156
  • София, България
Снощи правих домашна пица с блат от лаваш. Мислех, че ще е по-малко калорична, докато не прочетох колко много калории има в лаваша - повече, отколкото в бял хляб.

Може да погледнеш тази рецепта: https://www.youtube.com/watch?v=zMnrXFVHPPA около 50 калории на парче според видеото, не съм изчислявала обаче да видя дали е вярно.

Иначе, момичета, завърнах се от сестра ми, вече съм си в нас. Днес и утре съм на салати. Единственото, което ме притесни е, че днес си направих салата от домат и краставица, поръсена с хималайска сол,  с лъжица зехтин и сок от четвърт лимон... Обаче ботанически доматът е плод, краставицата също, царевицата също, авокадото също....Всякакви неща, които обичам на салата са плодове.... И се сетих чак след като закусвах с домати и краставици, че леко съм сгафила. Сега ще ходя до магазина да си взема маруля и репички...поне за тях знам, че са зеленчуци. Нищо, че не съм ходила до WC все още и съм яла, преди малко се измерих и кантарът показва 100 грама надолу спрямо вчера. Sweat Smile

# 157
Worried Worried Хора, да ви споделя нещо, което ме изуми. Попадам на една фейсбук страница "Перфектно тяло".Чета, информирам се, по коментари, снимки и попадам на много хора, които твърдят, че с капсулите Липовон, които продават от тази страница били свалили много килограми без да го комбинират с никакъв режим.Доста са и тези, които са свалили по 30-40 кг в рамките на 6-8 месеца.Даже и снимки преди и след показват.Виждам го по коментарите...Викам си от тази страница сигурно им плащат за реклама.Писах на няколко от тези доволни клиенти вече и ми твърдят, че нямало такова нещо като да ти плащат, било истина, без хранителен режим отслабнали, от всичко възможно си яли и това се дължало на факта, че капсулите убиват апетита и просто не ядеш толкова много и несъзнателно намаляваш порциите на това, което ядеш независимо какво ядеш.
Та исках да попитам някой тук купувал ли е тези капсули и би ли споделил какъв е реалния ефект, че някак си твърде невероятно ми звучи Joy

# 158
Липовон, май беше токсичен и скапва черния дроб.
Иначе и аз знам, че се сваля от него.

Ако се отслабваше толкова лесно и без усилие, американци и британци нямаше да са слонове. Замислете се.

# 159
Липовон, май беше токсичен и скапва черния дроб.
Иначе и аз знам, че се сваля от него.

Ако се отслабваше толкова лесно и без усилие, американци и британци нямаше да са слонове. Замислете се.
Точно, знам, че има нещо гнило, за това исках да разбера какъв е реалния ефект всъщност и дали това отслабване не се дължи на нещо друго (не на изгорени мазнини).

# 160
Анабел, мислех да не изказвам мнение, но не мога да се въздържа. Спри да търсиш начин как да отслабнеш възможно най-лесно! Имаш здравословен проблем и докато не го овладееш винаги ще си връщаш килограмите. Обърни внимание първо на здравето си и спри да се захласваш по менюта от лъскави фитнес инструктори и магически хапчета!

# 161
  • София, България
Аз искам само да вметна,че таблетките могат наистина да вършат това, което се казва - окей, но това не е здравословно. Да отслабнеш 30-40 килограма за под година ще доведе до увиснала кожа. Няма как да се скрие освен ако не играе фотошоп или пристягащите колани.

# 162
Не е задължително. Аз до тук съм свалила повече от 23, още малко 24. Това от 15 юни до сега и нямам увиснала кожа никъде. Но не спазвам жестоки диети. Отслабвам си с НВ ВМХ и спорт. Мажа се с много работи. Главно с масла. Е може би долната част на корема ми не е това, което беше, но това е по-скоро следствие от двете ми раждания.

# 163
За Липовон имаше някакво разследване. На всички, които го рекламират, бяха платили, включително и разни инфуенсъри. Оказа се, че в хранителната добавка има опасно лекарствено вещество, забранено в ЕС. Освен това май за вносител беше посочена несъществуваща фирма.

# 164
От моят опит мога да кажа.

Въпреки че най-много съм сваляла 8кг, цял живот съм била на диети.
Докато станах на 31г. бях гладна постоянно. Вълчи глад минути след ядене, толкова години наред. Спортувах активно 5дена в седмицата.

Изчетох какво ли не.. за диети, за подтискане на глада, за хормони, за метаболизъм, за че ще мине след пубертета, за какво ли не..

Отидох на диетолог.
Назначи ми диета и хранителни добавки, които са много скъпи и уж да подтискат глада. До някъде помогна, въпреки че диетата си е диета. Трябва воля, мотивация, търпение и постоянство.
Избутах 5кг и бях много щастлива, но явно беше, че с това тъпкане няма да стане.
Качих обратно 3кг.
Спрях да ходя на диетолог и продължих посочената диета още доста време.
Когато станах желаните кг, бях малко в ужас... И сега какво?! Ами ако пак ги кача?
Просто трябваше да приема, че от тук нататък ще съм на някакъв режим завинаги и толкова. Красота и здравето искат жертви, и в този случай са това.

Казах докато станах на 31г..
Това си е мой късмет и разбирам, че не е често, но когато се роди първото ми дете , просто хормоните се регулираха и повече не съм била толкова болезнено гладна никога.

Всъщност с двете бременности, не съм имала качени кг.

Сега обаче и възрастта, работенето от вкъщи и липсата на спорт, си казва думата.
Ако мина 1400-1500кк на ден, започвам да качвам кг.. няма как да не си следя храната.

Имам си правило, че каквото и да става, да не позволявам да варирам повече от 2кг от моето тегло и не винаги е лесно Simple Smile

Та диети чудо и препарати чудо все още няма, но и да ги имаше, борбата е много по -сложна.

Ако някой иска да пробва препарати, гледайте да са легални и се посъветвайте с лекар.

Успех, защото едно е сигурно, заслужава си и много Wink

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 22:58 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт