Кой какво сервира снощи.........кой какво ще готви днес

• 33 116
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Снощи - лазаня с домашни  кори със спанак;спаначени кюфтенца; сиропирани бухтички и сладолед за десерт
За днес още се чудя  newsm78, но най-вероятно ще е някаква постна супичка и пилешки пържолки за мъжете

# 616
Вчера направих лучник, омете се на момента, а за днес вече съм готова с един гювеч, но съм замислила и нещо сладичко, но за сега си търся идейка.Благодаря на всички , които пишете в темичката , въобще във форума, напоследък съм доста мотивирана от вас.Съпругът ми е много доволен.

# 617
  • Смолян
за вечеря зеле с телешко, овчарска салата.

# 618
днес ще правя картофен огретен и кюфтета на скара

# 619
  • София
Вчера пържени пилешки филенца, гарнитура от задушени картофи с копър и чесън и неизменната салата от домати и печени чушки, а днес мисля мусака и салатка+ракийка

# 620
Вчера - сърчица от кренвирши+шопска салата Grinning
Днес - може би гювечета... или баница (ако имам време след работа).

# 621
  • варненка от София
Супата с топено сирене и гювечета с пилешко и сметана, от снощи има мъфини с къпини за десерт

# 622
Пълнени камби Peace

# 623
Снощи - кренвирши с кашкавал и салата от домати, а за десерт- грозде. Днес мисля да правя пиле с ориз  chef

# 624
вчера панирани пилешки късчета, гъбен сос
днес не знам, но имам кайма и се чудя какво да спретна

......кюфтета по чирпански

benighted , как ги приготвяш тези кюфтета. С доматен сос ли бяха.

# 625
Пепчо искам да направя пилето с ябълки лимон и мед, но искам първо да попитам, този ябълков сок от натурални ябълки в сокоизстисквачката ли да изцедя или тоя дето е в кутиите. И за лимона има ли някаква технология за стъргане на кората , защото аз стържа с ренде и почти нищо не става и бързо ми омръзва. Ако я нарежа с блендер дали няма да стане пак?

По темата: вчера - пилешки крилца и татарски кюфтета купени и три вида салати
                   днес  - има още кюфтета и крилца и преди малко метнах едни картофи с чесън и лук във фурната

# 626
  • София
Вчера - панирано пилешко филе + шопска салата и грозде.
Днес - спагети карбонара + домати, круши и банани.

# 627
   ......кюфтета по чирпански

benighted , как ги приготвяш тези кюфтета. С доматен сос ли бяха.
  Сори за късния отговор, но нещо неможех да вляза във форума! Зарежда ми някоя тема и после не помръдва от там нататък  Rolling Eyes! Ти може би вече си сготвила, но все пак:
с доматен сос, две морковчета, лук и червен пипер! Слагам много малко ориз в каймата / или изобщо не слагам/, който предварително варя, защото кюфтенцата ги запържвам леко преди да ги сложа в соса и да ги доприготвя! Иначе моите мъже не ги харесват  Crazy! Май доста съм ги разглезила  ooooh!!

# 628
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Спагети с кайма, доматен сос, гъби и топено сирене. За десерт - мъфини с ябълки Flutter (успях да си намеря тава днес).

# 629
Ти може би вече си сготвила, но все пак:
с доматен сос, две морковчета, лук и червен пипер! Слагам много малко ориз в каймата / или изобщо не слагам/, който предварително варя, защото кюфтенцата ги запържвам леко преди да ги сложа в соса и да ги доприготвя! Иначе моите мъже не ги харесват  Crazy! Май доста съм ги разглезила  ooooh!!

тц, не съм, тук е още 2.40 следобяд. Моля те дай ми повече подробности Simple Smile
Слагаш зеленчуците в едно и ги оставяш на котлона ли?

Общи условия

Активация на акаунт