Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ell  Yellow Heart  добре дошла ! За първи път ли гледаш Енгин ? Сподели нещо, за нас е интересно как изглежда
на тези, които го виждат за първи път в роля Thinking
Браво, ще има ново попълнение, дано е за добро Smile Очаквам да става все по- интересно Scream

Поклон пред паметта на Шон Конъри, класен актьор !

ей, да бяха пуснали някое интервю с Енгин Smiling Imp
само фенски материали, те тез продуценти пак хич ги няма

# 481
Ух, че ме разреваха с това изпращане пред конака Sob А пък на Неслихан съвсем и се зачервиха и подпухнаха очите, на моменти говори носово, сякаш наистина е плакала Weary

Кахраман първи посегна да застреля Санджар, така че е самоотбрана, каквото и да е станало.

Много хубава серия, особено втората половина и най-вече края ме държа на нокти. Семейстовото е чудесно, обичат се и това не може да се промени. Прекрасни Енгин, Неслихан, малката Берен, изобщо всички ми харесаха в тая серия. Даже Тюлин/Менекше ми хареса - как се натъжи като се разминаваше с двойките с количките, вървейки по улицата - верно, само за 2 минути, но все пак за първи път показа нещо човешко. А страха в  очите и на заседанието как замени самодоволната и усмивка ,много се изкефих.
  Мюге изми очите на Ишикли, добър и справедлив човек,много ми хареса, не напразно Санджар не я нападна като разбра за връзката и с Акън, знае ,че е свестен човек. Санджар има желязна преценка за хората - кой е змия, кой чакал, кой невестулка като посланника.
 Даже музиката ми хареса в тази серия ,и то много.

Неслихан много хубаво се смее, сцените с братята и Зехра също ме разсмяха . Изобщо се редуваха смях и сълзи. Ама тоя Яха пък много страхлив, или явно държи на Елван все пак, не мога да го разгадая съвсем.

Ей така искам да си вдига косата и Наре Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:35 от araselia

# 482
# 483
Енгин е невероятен! Heart Следя го още от ''Каква е вината на Фатмагюл'' харесах го там, играеше добре, но не ми стана фаворит тогава. От както обаче загледах Дъщерята на посланика, толкова силно ме впечатли, нямам думи! Как може да влиза в роли, а ролята му ми харесва страшно много. Мнозина го нападнаха ,заради случката на скалите с Наре, но аз съм на друго мнение.Определено сгреши,че не и повярва, но когато собствения й баща му казва ,че Наре му е изменила и е с друг , нормално да постави всичко под въпрос. Но какво прави Санджар , не иска да създава семейство, беше накаран за да спаси бракът на брат си. Прави всичко за Наре, беше готов да стане убиец и ето сега накрая си плати с лихви това, че не й повярва. Падна от скалата, уби и насилника на Наре. Колко критика в това, че не й е повярвал, сгрешил е всичко хора грешат. Безгрешни няма.А и тя на сватбата с бялата рокля, червения колан седнала да се женят... защо не му каза преди това, нормално да не й повярва, а щастлива седнала там ,съжалявам... не приличаше на изнасилена жена.Санджар е добър човек и това е.  Наре е жертва, съгласна съм, но не Санджар е главния виновник.  Харесвам го как играе ролята си на баща. Харесвам това как може човек да разчита на него, как държи семейството му сплотено, как е готов на всичко , дори да умре за любимите си хора.
А визията на Енгин е убиец. Усмивка, мъжественост абе идеален е просто. С годините все по - красив става.

# 484
Много хубава серия! Направо страхотна!
Иска ми се вече да гледам продължението.
Подкрепям araselia страхотна игра от всички!

# 485
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/ir_almutairi/status/1322606042354716680?s=19

Арабите пишат, че новата актриса ще играе лекар и ще се влюби в Санджар.
Наре ще страда от ревност...
Предстои, предстои... Дали е така...

Ell__, добре дошла при нас.

От сторито на оператора Сердар Армутлу:
Луната се нуждае от нощта, а нощта е влюбена в нея

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 00:18 от mariana51

# 486
Добро утро и хубава неделя!

Любимото ми време от седмицата - неделя рано с чаша кафе преди всички да са станали Simple Smile Е, гледката не е такава ...но виртуално може да е навсякъде

Да започнем деня с усмивка, и дано така да продължи. В сериала прекалиха със сълзите , трябва да обърнат вече малко пропорцията. Наистина и Неслихан, и Енгин са виртуози в сълзите, обаче имат и хубави усмивки Heart Eyes

П.П. Оператора е романтик Hands Plus1 ,както и ние в тази тема Blush

Песента от летището -много хубава, и текста Heart Eyes

С теб всичко е красиво

С теб всичко е красиво, дори и само да вървя по пътя
Дори и преследването на невъзможни мечти
С теб всичко е красиво, тази земя, този камък дори
Страхът вътре в мен, сълзата в окото ми дори

В неочакван миг, ако раздялата щракне своите окови
Дори един - единствен ден, споделен със теб, ми е достатъчен

С теб всичко е красиво, дори и звукът, който чух
Не само водата, която изпих, дори и дъхът, който поех
С теб всичко е красиво, този дъжд и този сняг дори
Следите от сълзи по лицето ми, дори и те

и вчерашната корейска песен която ви пуснах - това ми напомни същите емоции Heart

A future without you is a world without color
it's monochromatic and cold
even the darkness we see is so beautiful.

Shadows from my past keeping following me
When i try to shake them loose they follow me
but i still want you

Even if it's the beginning of the end
I'll call out your name

Бъдещето без теб е свят без цвят- едноцветно и студено
дори тъмнината, която виждаме заедно, е толкова красива.

Сенки от миналото ми продължават да ме следват
Когато се опитвам да ги изхвърля, те ме следват
но все пак те искам

Дори да е началото на края
Ще извикам името ти

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 08:23 от araselia

# 487
  • Пловдив

Добро утро и от мен.
Да си пожелаем само хубави и позитивни неща.
Успешна неделя, дано и днес имаме новини около историята ни.

# 488
Добро утро,

Усмивка от Енгин. Heart

Честит празник!

Първи ноември - Ден на народните будители

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 489
  • Варна
Добро утро, момичета !
Честит ден на народните будители!
Да ви е хубав и спокоен неделния ден! Много бързо минава за съжаление Rage
Но пък утре е нашия ден !

Араселия Yellow Heart много драма, много нещо  Smile, добре, че все пак ни вкарват и такива сладки моменти, дано стават повече, ама надали, може пък да ни изненадат Sweat Smile
Ел Yellow Heart ние тук си харесваме Санджар, разбираме го, защото влизаме в неговите обувки, както и сега разбираме  Наре, защото влизаме и в нейните. И двамата преминаха през сериозни сътресения в живота си, които даже не всеки би преживял и би останал нормален. И двамата бяха и продължават обаче да се борят с живота си и не се оставят на течението. И двамата са от една порода, хора, които не се подчиняват на съдбата и искат и търсят  това в  което вярват. Респект пред такива хора Heart Decoration
Няма как да накараме всички да мислят по един и същ начин, няма да променим мисленето на хора, които съдят хората само по дрехите , нека са щастливи с тяхната си история Relaxed

# 490
Начало на нов месец - дано е пълен с хубави емоции. А и ретроградните Меркурий и Марс свършват до средата на месеца ,така че има надежда страстите да се успокоят Wink

Честит ден на будителите , днес това са учителите за мен , честит празник и на тях Purple Heart И до сега не им беше лесно, сега стана съвсем трудно ,нека са здрави и по-спокойни Hands Pray

Да метна и един чай ,че е хладничко сутринта Grinning

Аниста, и аз мисля, че пак ще се плаче - докато Санджар се даврандиса Worried А на Наре няма да и простят ,че обича Санджар , това е нейната вина Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 09:06 от araselia

# 491
  • Варна
Добро утро ! Честит празник !

Един народ, който има съзнание, култура,  писменост, наука, непременно ще има светла и трайна бъднина!”
          Васил Друмев
Хубав и щастлив ден ! Бъдете здрави

# 492
В тази серия отлично разбирам Наре как разсъждава като майка .
Скрит текст:
родих децата си късно, имат една баба и малко близки роднини, живеем далеч от моята рода ,рядко се виждаме и съм била щастлива в редките случаи да ги вoдя по моите места и искам да познават роднините си, колкото и малко да са вече.
Не знам вие как сте, но нищо друго не ме наранява така, както да видя сълзи в очите на децата си Broken Heart Не ме интересува колко ще ми е дисконфортно, стига да е по силите ми бих ги предпазила от това, просто не искам да ги виждам тъжни. А пък това не винаги е правилно, даже може би и за тяхното възпитание не е добре- децата не са толкова слаби, а и някои уроци трябва да си ги взимат и е полезно за израстването им. Знам го това, но е извън волята ми.
  Та и Наре за това толкова се терзаеше, че ще нарани дъщеря си. А се оказа, че детето също мисли за щастието на мама и не е егоист , винаги има компромис и решение .

Тия двамата много ме разсмиваха с тяхната чета Joy  Кой е войводата обаче не е ясно Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 09:19 от araselia

# 493
Добро утро мили момичета! Hug
Честит нов месец-ноември!
Честит ден на Народните Будители!

Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart

# 494
  • Варна
Араселия, мерси за чая и за кафето Stuck Out Tongue Closed Eyes
а текста на песента , корейската , като че е писана за нашия сериал:smiles:  Heart Decoration
 и от мен едно кафенце Smile

Общи условия

Активация на акаунт