Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Малко прегръдки Heart Eyes

# 496

Добро утро момичета  Two Hearts
Ето, че подхванахме и месец ноемри. Дано да е по-благосклонен и по-добър.

Имаме ново пишещо момиче - Ell__ Two Hearts Добре си дошла и нека да ти е комфортно при нас!

Време не остана за новата серия утре... Аз пък като съм се разработила - снощи, довечера пак - пропуснала съм доста от коментарите. Тази сутрин наваксвах. Всички споделяте обактивно и правдиво.
Казали сме си - каквото за единия - такова ще е и за другия.
Те са двойка от една легенда и от тях зависи да останат такава, но да "напишат" друга легенда - вече хубава, която да показва силата на любовта и това, че когато съдбата е отредила двама да бъдат заедно - то няма значение през какви препятствия ще трябва да преминат за това.

# 497
Ведро и усмихнато утро в първия ден от месец ноември! !
Нов месец , ново начало , нови надежди

Честит ден на народните будители...

Нямам мн време напоследък, но не спирам да ви чета.
Добро дошли на новодошлите...
Различни хора с различни мнения, дори не искам да коментирам..
В крайна сметка сериала ни разкрива съвсем различна, драматична и динамична история.
Енгин и Неслихан са страхотни, като и останалия екип.
Очаквам с нетърпение да видя как ще бъде спасен Санджар Heart

Озадачих се как скалата, ще отнеме живота на Гезид. Освен ако Санджар не е намислил нещо. Гедиз ще бъде разпитван. Не мисля, че ще предаде в полицията Санджар. До тук става ясно, че и той може да бъде вкаран в затвора ако се разприприказва Ефе.
А чак Наре да е живота му, едва ли...
Върху какво да стъпи тази голяма любов, върху несподелената надежда ли..
Мюге намекна за някакви депресии, дано се осъзнае това момче..

Сетих се за думите на Елван към Гедиз.. "Зная, че в твоя свят хората се влюбват ни в клин ни ръкав. Днес в мен, утре в теб. На в моя свят не е кака бате. В моя човек се влюбва веднъж.. С тази любов живее, с тази любов умира." 
Ще трябва да си ги припомни...

Имам предположение, че той може да е новия 90% лош герой, но искрено се надявам да не е.
В крайна сметка има толкова недовършени и неразкрити сюжетни линии..
Дано се влюби в новата героиня и остави Наре намира...
Освен това Наре няма да прощава.. Сериала е в разгара си...

Колко са красиви само Наре Ефе и Ефе..
Може пък скоро да се съберат и да видим сватбата им или ще извървят дълъг и транлив път, но ще бъдат щастливи... Hug

# 498
Нина ,аз не мисля че Гедиз ще е типичния лош герой. За сега се развива според анонса - след като са го ядосали стои и гледа отстрани как света се срутва, и удря едно рамо Smirk. Но и сам нагази в мръсотията - съюза му с Менекше, с Кахраман,остави го да се гаври със сестра му, като заплашваше Халисе . Като чу ,че Менекше е отровила детето , се ядоса сам на себе си. За мен той е готин, майтапчия, интелигентен, но слаб характер , малко му трябва да хване грешната посока. Сестра му намекна за това.Но и малко му трябва да се върне в правия път, и мисля, че любовта ще го направи, но не към Наре, чака го нещо ново. Към Наре аз вече не виждам любов - не се държиш саркастично и подигравателно с човек, който твърдиш, че обичаш Rolling Eyes- визирам чата за адреса в Швейцария.  Май думите на Елван ще излязат верни.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 11:49 от araselia

# 499

Докато Санджар е ранен и се възстановява - Йомер ще "пази" дървото...
Май е решил на напише и той  Ömer'in Elif  или само Elif, щото и те са легендарна двойка ама от друга история.
И двамата бяха на крачка от смъртта, но пък това ги направи по-истински, както и любовта помежду им.

# 500
Замислих се защо Санджар нарича Гедиз чакал ... и ходих да си припомня характеристиките на това животно Nerd

"В систематично отношение принадлежи към семейство Кучета, като прилича на вълка, но е по-дребен от него. Цветът на козината му е сиво-жълта. Чакалът ловува предимно нощем. По принцип е всеяден, като се храни с мърша и дребни животни. Изяжда яйцата на гнездящите по земята птици. Чакалът живее поединично. След мръкване вие по особен начин, наподобяващ плач, на което отговарят всички чакали в района."

# 501
Замислих се защо Санджар нарича Гедиз чакал ... и ходих да си припомня характеристиките на това животно Nerd

"В систематично отношение принадлежи към семейство Кучета, като прилича на вълка, но е по-дребен от него. Цветът на козината му е сиво-жълта. Чакалът ловува предимно нощем. По принцип е всеяден, като се храни с мърша и дребни животни. Изяжда яйцата на гнездящите по земята птици. Чакалът живее поединично. След мръкване вие по особен начин, наподобяващ плач, на което отговарят всички чакали в района."

# 502
  • Варна

Ха-ха Smile не знам дали е чакал, но се замислих, защо е станал такъв присмехулник Smile
Човек обикновено прикрива с това да се присмива на света около себеси и да се държи арогантно някаква
несигурност и компенсира с това да се прави на твърд и недосегаем от външни фактори, иска да държи под контрол собствените си емоции. Дали Гедиз има за какво да се терзае Smiling Imp  когато никой не го вижда

# 503
Не понасям Гедиз. Подъл е и имам чувството, че завижда на Санжар и просто иска неговото. Наричаше Санджар брат , а хвърли око на жена му.Санджар е олицетворение за мъжественост.

# 504

Човек обикновено прикрива с това да се присмива на света около себеси и да се държи арогантно някаква
несигурност и компенсира с това да се прави на твърд и недосегаем от външни фактори, иска да държи под контрол собствените си емоции. Дали Гедиз има за какво да се терзае Smiling Imp  когато никой не го вижда

Точно и аз това си мисля, има си някаква вътрешна драма, а и Мюге го е чувала да плаче сам в стаята си.

Ell, не виждам за какво да завижда на Санджар , освен за Наре, но в момента и това не е за завиждане , нито му е простила, нито са заедно  . По-скоро има причина за обратното. Единствено може да му завижда за характера - праволинеен и твърд.

# 505

Аз да попитам - защо Наре не обясни на Мелек причината поради която отиват да живеят в Швейцария?

Поразиха ме думите ѝ към Санджар, когато ѝ каза, че ѝ дава опеката и могат да си тръгнат.
Тя искаше да ѝ е лесно тръгването -  да му се ядоса, да  вика и крещи, да направи скандал и така да си тръгне.
Непростила, но вменила още един път вина.
Имала нужда да прости на някого - но прошката се дава от сърце и когато си убеден, че я даваш наистина.

Сега нарече Санджар по име, но той дали ще я чуе е друг въпрос.  Отиде си човекът в пропастта  непростен.

Чакам с нетърпение какво ще каже на Мелек. Сигурно ще я излъже къде е баща ѝ.  Т.е. пак той да е лошият, че ги е изоставил.

Нещо ми е песимистична клавиатурата днес...

Санджар може и да е на ръба, но пък Енгин е ОК. 

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 13:23 от Марта_49

# 506

Точно и аз това си мисля, има си някаква вътрешна драма, а и Мюге го е чувала да плаче сам в стаята си.

Ell, не виждам за какво да завижда на Санджар , освен за Наре, но в момента и това не е за завиждане , нито му е простила, нито са заедно  . По-скоро има причина за обратното. Единствено може да му завижда за характера - праволинеен и твърд.
Дете от бедно семейство , а има всичко, което Гедиз няма. Добре са били паричките на тате за Гедиз, изучен не е лишаван от нищо не е обиждан и в крайна сметка няма нищо вече. Санджар управлява всичко, има Наре, която въпреки всичко го обича. Обичала го е беден, обичала го е въпреки, че не й е повярвал и ще продължава да го обича.

# 507

Не питай за цената на мечтата –
бори се, литвай, падай и умирай!…
Носи я винаги напред – в ръката,
възкръсвай: ставай, искай и намирай!

...............................................................
................................................................
/ Людмил Янков /

Санджар трябва да я намери - мечтата

# 508
  • Пловдив

И Бирсен потвърди участието в сериала ни на две нови актриси: Зеррин Сюмер и Дениз Ъшън, която ще играе ролята на лекар, лекар на Санджар.

Марта, гифчето е от 6 март, с руската блогърка, която живее в Турция и обикаля сетовете на сериалите. Не е ново.

# 509
  • Варна
Аз си мисля ,че всичко се корени в миналото и бащата на Гедиз . Гедиз е имал всичко богатство , образование в чужбина и т . н. Но дали е получил бащина любов или го е сравнявал със Санджар☹️ . Санджар , макар и беден   и без  образование , постоянно унижаван , израства като горд , силен , природно интелигентен с висок морал мъж😃 . Сега да се опитва да се докаже ,че е по-силен от Санджар , на този етап неуспешно 😠. Да си припомним как кмета  унизи малкия Санджар😡 .
Ако възрастната актриса ,която ще влезе в сериала е леля на Санджар може да излезе история от миналото . Бях предположила за връзка между Халисе и кмета но ще видим 🤔.

Общи условия

Активация на акаунт