Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 39 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Захванах най-после серията.
Гледам и се
се, ама продължавам да гледам.

Фактът, че се прави кръвопреливане при такива условия - ме оставя не в недоумение, ами направо в потрес.
За да правиш това  трябва да имаш познания, определени умения и опит.
Тези СЦ трябва да гледат по-малко латино и индийски сериали и да започнат да пишат реални и правдоподобни неща.
С "бременността"  на Менекше ми беше смешно, но тук направо ме избива на рев.

Какво въобще правят Наре и Каврук - имат ли поне малко останал разум в главите си?
Потрошеният и с вътрешен кръвоизлив Санджар - си  го мятаха като парцалена кукла, за да го увият в кожата.
Чак не ми се коментира, защото толкова съм възмутена, че не зная дали правилно ще разчетете написаното...
***********************************************  както и това **********************************************.
Изказах се, поолекна ми. Всъщност - до следващата нелепост в "лечението" на Санджар.
Едно е Каврук да прави мехлеми за церене на пъпки, друго е да лекува с мед и треволяци един натрошен и с вътрешен кръвоизлив човек.
Къде им е ума??? Питам и отговор не търся...

# 661
  • Пловдив

Най-популярните актьори за изминалата седмица, според тази класация.

И екранни двойки..

# 662
# 663
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Днес дали ще ни изненадат с нещо ново?
Докато чакаме - успешен четвъртък на всички.

# 664
Добро утро,

Бързо ни върнаха от лечението в легендата на леченито в реалността.

Да видим, но понеделник е далеко.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 665

Захванах най-после серията.
Гледам и се
се, ама продължавам да гледам.

Фактът, че се прави кръвопреливане при такива условия - ме оставя не в недоумение, ами направо в потрес.
За да правиш това  трябва да имаш познания, определени умения и опит.
Тези СЦ трябва да гледат по-малко латино и индийски сериали и да започнат да пишат реални и правдоподобни неща.
С "бременността"  на Менекше ми беше смешно, но тук направо ме избива на рев.

Какво въобще правят Наре и Каврук - имат ли поне малко останал разум в главите си?
Потрошеният и с вътрешен кръвоизлив Санджар - си  го мятаха като парцалена кукла, за да го увият в кожата.
Чак не ми се коментира, защото толкова съм възмутена, че не зная дали правилно ще разчетете написаното...
***********************************************  както и това **********************************************.
Изказах се, поолекна ми. Всъщност - до следващата нелепост в "лечението" на Санджар.
Едно е Каврук да прави мехлеми за церене на пъпки, друго е да лекува с мед и треволяци един натрошен и с вътрешен кръвоизлив човек.
Къде им е ума??? Питам и отговор не търся...

Добро утро,

Ох,Марта,за пореден път гневът ти е справедлив.
Ама в момента Наре ефе пише история,това не може да стане в болница.
Представяш ли си как внуците на Мелек ще разказват на децата си за героичната им прабаба.
След като изпълни историческата си мисия и дадаха с Каврук "първа помощ" на Санджар,вече е наред
турската медицина,за която също се носят легенди.Знаем,че с изваден бъбрек,на втория ден пациента се катери по дърветата и какви ли не още вълшебства.

Благодаря ви за хубавите постове

Усмихнат ден и бъдете здрави

# 666
  • Пловдив

Целувка, прегръдка - да ни е хубав деня.
Как ли ще си го гледат тати...

# 667
Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Успях до сред нощите да изгледам серията. Разбрах, че  лечението "завиване в кожа" се е практикувало стотици години. В много случаи народната медицина е също толкова полезна и успешна колкото е хуманната. Обаче в състояние на толкова много счупвания и вътрешен кръвоизлив /от разкъсан/и органи/ при положение, че не се намираме в онези минали времена - редно беше Санджар да бъде откаран в болница.
Още повече, че бойната бабка установи, че има счупване и по гръбнака.
Дотук обаче с чуденето и маенето, защо не са направили или пък направили това или онова Каврук и Наре.
Намесваме вече сериалната турска медицина и всичко ще е ОК.

Интересното което предстои и което ме вълнува ще е новото във взаимоотношенията на героите.

От новия трейлър видяхме Халисе и Наре -  Халисе обаче знае, че и Наре е скочила преди години от скалата и то заради Санджар. Упрекът, че не е съгласна синът ѝ да се разбива на парчета заради "дъщерята на неверника" е правото на всяка майка да милее за детето си /независимо възрастта му/. Но пък за Наре кой е милял преди години? Сама се е извадила от това състояние. Мисля, че Халисе ще е тревожна, но не и да се обърне срещу Наре /както я предупреди Елван/. Още повече, че има неща от миналото които тепърва ще излизат с появата на колоритната стреляща бабка. Защо не ги обича /според Каврук/ и определено е против Халисе? Обаче явно живее някъде наоколо, защото легендата я знае доста добре. Ако види и Мелек - съвсем ще се "разтопи"  и ще помага. Нали актрисата въобще влиза в сериала, а не само за тази серия?

Елван/Яхя/Дуду. И тук става интересно.

Гедиз с неговите действия против Санджар, но вече и против Наре - за кого се има, че той да определя вината на Санджар и неговото наказание. Държи сметка на жена, която го е считала за приятел и му е доверявала тайните си. Много насериозно се взе. Но за да има такива мисли в главата си, вината не е само негова. Наре цял един първи сезон му говореше колко е нещастна, колко няма да прости на Санджар, колко Санджар това, колко Санджар онова...  Не се притесняваше да  виси в дома му и да ходи в стаята му /"не гледам, не гледам"/по всяко време, допускаше го в своята стая и последствие в къщата си също по всяко време,  караше колата която той ѝ даде, искаше му милиони за баща си - заради една информация, държеше се  повече от фамилиарно с него - без да си дава сметка, че това се тълкува по друг начин.

Пренебрегването на норми на поведение присъщи за дадена култура, бит и среда вече за втори път донасят беди на Наре.
Първият път -  незнанието за значението на червената лента /знак за девственост/.
Вторият път -  прекаленото фамилиарно приятелство с необвързан мъж. Нормално е той да си въобрази, че тя изпитва нещо към него и негово право е да се грижи за нея. В смисъл - да я обгрижва, да ѝ дава пари /уж заплата/, защото за целия период Наре беше един-единствен ден на пристанището да работи, но получава огромна заплата, да ѝ даде просто така една кола с която тя да си джитка насам-натам... Е-е, Наре трябва да се научи да преценява.  Учи се, но по трудния начин. Сега разочарованието ѝ от приятелчето ще е още по-голямо, защото той ясно ѝ каза и показа, че ще мъсти заради нея на Санджар.
Удобно му беше, че Санджар се разправи с Кахраман и Акън.

Онази селска тарикатка Менекше сега ще си спретне едно зрелищно "помятане" защото няма да даде огромните  пари на чуждото дете и тя да остане без нищо. Така ще извърти нещата, че някой да е виновен за това. Най-вероятно ще се опита да изнуди Санджар за пари в компенсация.
Тук прицелната жертва ще е Наре - която не 100, ами 1000 % съм сигурна, че ще ѝ потърси сметка заради Мелек.
Ще стане една разправия, онази ще спретне театъра с бебето и ето ти двете в еднаква ситуация.

Менекшето едва не уби Мелек, но Наре ще е виновна за "загубата" на бебето.
Наре ще се самообвинява най-вероятно и кога ще излезе тази истина - явно най-накрая .
 Айде, пак драма...

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:44 от Марта_49

# 668
  • Варна
Добро утро !
Благодаря за превода на фрагмана 💐!
Трупа на Акън е намерен и ми се струва ,че Наре ще бъде обвинена . Ще се наложи Санджар бързо да се оправя за да и помогне . Сметките на Гедиз май ще излязат криви , вместо да накаже Санджар ще накаже Наре .
Хубав ден и бъдете здрави !

# 669

Трупа на Акън е намерен и ми се струва ,че Наре ще бъде обвинена . Ще се наложи Санджар бързо да се оправя за да и помогне . Сметките на Гедиз май ще излязат криви , вместо да накаже Санджар ще накаже Наре .
Хубав ден и бъдете здрави !

Принципно може да се докаже тезата, че Акън е нападнал Наре и Санджар е спасявал нея, затова са паднали и двамата в пропастта. просто единият е загинал, другият е на ръба на оцеляването.
За доказателство, че Акън е маниакален психопат и изнасилвач,  могат да се призоват свидетели - посланикът да свидетелства за изнасилването в Индия /да видим що за баща е и дали ще подкрепи този път детето си, ако е негово - упорито се говори, че Наре не е негова дъщеря/; Санджар може да свидетелства също; Мюге и Зехра. Гюлсие може да свидетелства, че Акън е искал да похити Мелек и е използвал Менекше да я упои.
Освен това Акън се издирваше заради онези 9 милиона. Може да се докаже, че падането всъщност е нещастен случай / заради всички лоши неща които е сторил Акън на всички, Санджар е действал при защита на Наре/.
Те онези 9 милиона оправиха  СЦ, че няма да "оправят" и тази своя хрумка - ако се стигне до съд естествено.

С две думи, въпреки някои "кривини" в СЦ - историята е вълнуваща, интригуваща и честно казано непредсказуема в  някои свои  казуси.

Интересно ми е Елван, която всъщност знае вече всичко - как ще постъпи с Яхя и Дуду?  Тя има подкрепата на Наре, Гюлсие, Зехра  и макар и малко по-отстрани и на Мюге. Тези момичета ако действат заедно - могат да направят чудеса /дето се вика/.
Елван не е да бъде домакиня - тя има потенциал да работи и да издържа сама себе си. Така ще вдигне и своето самочувствие и самооценка, че няма да е зависима от съпруг и семейството му.
Има резон да развият и тази сюжетна линия.

Кахраман ми е все още неясен. Таи омраза и мъст към две деца /макар и пораснали/, но в същото време е измъкнал от мръсотията Джемиле и я и приел в дома си. Естествено не без корист - тя е поела грижата за баща му.
Като казах баща му - дали той няма в един момент да проговори и да каже някои истини...

Локи - как  ще продължи неговото развитие в историята или беше дотук?

Останах изумена от реакцията на Атике към Неждет, когато той прочете, че всъщност  той е вписан като собственик на къщата. Беше толкова нагла нейната "гордост" че синът ѝ има къща. Божеее, ами то на фона на тяхната съборетина - това си е палат.

Става наистина супер интересно със всички.  Не  се и съмнявам обаче в едно - успяват всяка серия да ни изненадат с нещо.

Как  обаче  ще се обяснят действията на Гедиз, който стремглаво върви надолу.
Какво обаче каза Рефика на Мюге - брат ти не е за пръв път в затвора и какво ли имаше предвид с това? И друго каза - ако Санджар беше тук, досега да го е измъкнал.   

# 670
  • Пловдив

То идеи и хрумки имаме, дали ще познаем, обикновено - не...
Ама да си кажа и аз. Да уплътняваме времето до утре - снимки, озет...

Възможно е Гедиз да вкара Наре в затвора от престараване, но и нарочно. Дори да изтъкне като мотив, че става наследница на 100 милиона долара след смъртта на Акън. Защо би го направил обаче, щом не си моя, няма да си и на Санджар.
Това пък може така да ядоса Санджар, че направо скача от количката и прохожда. Трябва да спасява любимата.

# 671

Такаааа... Ето го Чакалът, който дойде лично да се наслади на това което натвори.
Защо всъщност издаде Санджар на полицията.

Гедиз разбра от Наре, че на скалата са били тримата - тя, Акън, който  е заплашвал да се хвърли заедно с нея, ако Санджар не ги пусне и самият Санджар.

Акън предизвика Санджар да направи избор и Санджар го направи.
Пъстрата птичка да е свободна и да отлети, а те двамата да скочат в пропастта.

Всеки истински обичащ мъж би направил същото - ще жертва живота си за да спаси този на обичаните от него същества - любимата и детето му.

Само Наре знае точно как са се развили събитията.
Сподели на Гедиз, защото все още го считаше за свой приятел, въпреки, че имаше подсказки, че той вече не е такъв спрямо нея.

Това завистливо същество, освен да разхождаше модни одежди и да демонстрираше загриженост  спрямо приятеля си / а всъщност той правеше това за да се хареса на Наре/ сега показа истинската си злоба към Санджар.
Не, че преди не я е показвал - "Всичко за теб и то по две - две  жени, две деца".

Пропусна обаче нещо много важно - любовта на Наре. Чисто и просто не я зачете за нещо значимо. Още когато си призна чувствата към нея и остана супер изненадан, че тя не му отвръща със взаимност. Той какво бил направил за нея, пък тя не го оценявала - сякаш можеш да принудиш някой да те обича в знак на благодарност.

Най-големият удар обаче получи сега. Открито Наре му каза в прав текст, че ще остане със Санджар, дори да се наложи цял живот да прекара в бягство.

Обвини го, че е предал приятелството си със Санджар, като му е позволил  саморазправата с Кахраман и Акън. Демек - изпратил го е в затвора.

Значи Санджар "свършва" мръсната работа, а на Гедиз му остава само да се разправи с него. И да се избави от прекия си съперник за Наре.

Дотук с "обичта" обаче  към Наре - оттук насетне започва злобното отмъщение - "Не си моя, няма да бъдеш и негова". Затова Гедиз издаде къде се намира Санджар, обвини него в убийството на Акън, но в затвора ще иде - кой? Всеки случай не Санджар, защото те са скочили/паднали заедно. Можеха да бъдат и двамата мъртви. За всичко сега ще е отговорна Наре. Нея ще изпрати в затвора.

Единият ще е навън като инвалид в количка /ако оживее, другият в затвора.
Егати гадняра, който се оказа "Гиздавата пръчка".
Значи в комбина с посланика, заради парите. Ако Наре я няма - парите прибира баща ѝ.

Това ми прилича вече на нещо налудничаво.

Как ще я "защитава" - от Акън и Кахраман?

Като се съюзи с Кахраман, който я отвлече и я даде на Акън? Или като Акън искаше да похити Мелек с помощта на Менекше /която почти я уби от простотия/ но Гедиз се съюзи и с нея заради акциите от компанията?

А от Санджар ще я защити - като ги раздели. Как? Като го прати  в затвора.

Но понеже той беше "усмихнатото лице" на компанията, докато Санджар беше умното и мислещо лице - няма как да прецени, че издавайки Санджар - всъщност праща Наре в затвора.

Е-е, Гедиз ага добре показа подлостта, завистта и амбицията да имаш всичко което ти самия си пожелал, без оглед на това кого ще нараниш.

Вай, бе!  Мариянка Two Hearts  направо мислите ни  в една посока

# 672
  • Варна
Мариана , Марта 👍. Аз също мисля в тази посока 🤔.

# 673
  • Пловдив

Ами да продължа...
Посланикът и той ще помага на Гедиз - вероятно да влезе Наре в затвора.
Защо, ами той ще сложи ръка на 100 милиона долара.
Както винаги обаче има и, ноооо...
Никой не е предвидил от тях появата на полусестрата.
И то Кахраман ще й помага май.
Бая врътки ни очакват.

Източник: https://twitter.com/DigiLup/status/1324324475400310784

Най-коментианите актьори през изминалата седмица.

# 674
Здравейте,
Сега със труп нещата станаха много заплетени, няма измъкване. На мен ми направи впечатление, когато Наре слезе от скалата да търси Санджар, си опусна телефона.

И така ако е инцидент, логично е да викнат полиция нали....?
Стават доста нещата против тях, Наре ще бъде основна заподозряна за скриването на трупа, но как 40 кг. Наре ще го за копае сама?
Може би Гедиз ще я вкара в затвора заедно с Каврук Confused
Макар,че аз също се издрадних на "лечението" в хижата. По-страшно от затвора е смъртта или възможността да остане инвалид за цял живот Санджар.

В смисъл беше хубава серията, но чевека и потрошен, какви са тези експерименти, преливания на кръв без да си мл, местения... Нали е сериал, но все пак...
Та Гедиз, ще вкара и Нарето на топло.. Напоследък много съм му насъбрала, някак така обърнаха героя, че не разбирам действията му Rolling Eyes
Като цяло всички врътки са срещу Наре и Санджар..
Щеше да е доста хубаво ако Гедиз беше достоен враг. Ако обичаше безусловно Наре, щеше да я пази, не да се чуди как и къде да я следи.
И как се съюзи с човека опитал се да убие сестра му.. Close

С новата много си отиват, още не знам на къде ще завърти историята, но усещам, че ще върти нещата доста умело..
Ще видим какъв е плана й... Triumph
За сега май е отмъщение, но ако чак толкова обича Акън... Къде си била бе Душко да сега, че Нере не знае за нея.

В Интернет попаднах на новина, че Гедиз и Нере ще се окажат брат и сестра... Flushed

Общи условия

Активация на акаунт