Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 39 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
В Интернет попаднах на новина, че Гедиз и Нере ще се окажат брат и сестра... Flushed
Ето ти после мотив - Наре да е в затвора. Парите отиват у Гедиз.
Дано с новата претендентка си издерат после очите за тези пари, щото и тя идва за наследството.
100 000 000 долара - дето Санджар и Каврук се питаха с колко нули се пишат.

Сега си мисля, дали Гедиз пък не е разбрал нещо компрометиращо за баща си - например изневяра? И шамарът който получи да го е амбицирал да му отмъсти с тези 9 милиона. Санджар е бил бедното, съсипано момче което е видял на летището и защо да не го е "използвал"  в това отмъщение.

Последващите години са станали партньори и садъчи, но Гедиз никога не е  знаел каква съдба са имали онези милиони откраднати от баща му.
Дали заради тях  баща му е починал или заради нещо друго.

СЦ така завъртяха нещата, че от миналото могат да вадят много и най-неочаквани неща.

# 676
  • Пловдив

Има нещо гнило в Дания....

# 677

Сега разбрах тънката сметка на посланика защо толкова усърдно търсеше адреса на Наре в Швейцария.
Защото е знаел, че тя наследява Акън.
Все е щял да направи нещо и да я "прати"  в някоя клиника като нестабилна. А той да сложи ръка върху парите.
Ега ти комарджията дърти. Наистина Наре не му е явно дъщеря, не може просто един баща така да  вреди на детето си...

Сега и Гедиз ли се излакоми за тези пари?
Ако тя е в затвора - парите отиват у посланика.

# 678

Има нещо гнило в Дания....

На мен ми направи впечатление, че обувките не са същите или от калта, но сега виждам, че е гроба е друг Dizzy Face
Нещо мн странно... Кой е разкопал гроба и ще го помести? Или кой е новия труп?

Mарта Heart
Сценаристите никога не са скривали, колко много Гедиз ревнува Наре. От първия епизод я следи, точно като лудия Акън. Спомням си колко беше побеснял в 4 епизод, когато отидоха в Черна гора.Самия той не може да се познае,как е избухнал и колко е гневен.
След това в затвора, Санджар му каза,че няма да го убие заради това, че преди 9 години е върнал наследството на баща му. Но го накара да се запита,защо го е направил...Заади самия Санджар или за да накаже баща си. Гедиз нищо не каза...Явно тук е въдицата...
Със сигурност,ще изплуват много тайни.
Първо съм склонна да смятам, че наистина посланика не е баща на НАре. Ако някой посегне на моето дете,колкото и да си алчен, такова бездушие към собствената ти плът е  нереална.
Нищо не знаем за майката на Наре..Така, че има шанс информацията да се окаже вярна.

Предполагам, че новата не идва само за пари...Иска да отмъсти на Санджар, ще играе с  Кахраман, навярно и Гедиз. Дори и да накара Наре да ревнува, Санджар няма да й обърне внимание. Едва ли ще го остави инвалид в операцията.
Мисля, че вече няма как да ги разделят.
Менекшето вече се изтърка, не виждам какво да й разиграват коня..
Дано вземат да се влюбят докторката и Гедиз...Това неговото не е никаква обич...

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:33 от Nina_richi

# 679
  • Пловдив

Верен на Санджар.
Сега си мисля, че може въобще да не открият Акън. Нека си копат.
Полусестрата пък е решила да го намери. Късно е научила, че има полубрат.
И тя да го търси за пари и наследство, ако късно е разбрала колко богато е семейството му.
Кахраман не знае, че Акън е мъртъв.
Знаят само Наре, Каврук, Недим и Санджар.

# 680
Здравейте,

"В две думи мога да събера всичко, което знам за живота:
Той продължава."

Робърт Фрост, американски поет
,
Момичета, HugFlowers Bouquet

Продължават неизвестните и естествено става по-интересно.Heart

# 681
Само не разбрах как Наре се оказа в пристигналата празна линейка?

Ясно, че моменталически е осигурила първата линейка за Санджар...

И друго не разбрах - от къде Дуду разбра за инцидента на скалата, за прострелването на Санджар...

# 682
  • Пловдив

Трейлърът към еп.27 за 22 часа е с над 2 милиона гледане и е на 3-то място в youtube - Турция.

Gugutka52, от Кахраман, няма от кой друг да е. Чули са се по тел., вероятно той и е поръчал да слухти за Санджар.
За линейките - ще разберем в 27 еп.

# 683

Преценява свойски държащата се лекарка, която "гони" неговите хора от стаята.Wink

# 684
  • Пловдив

Утре дано разберем още от снимки и озет...

# 685
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен петък.

# 686
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Днес ни е ред на снимки, озет, защо не и на втори трейлър - малко вероятно, но...
Успешен петък на всички.

# 687

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден петък.
Пазете се и бъдете здрави.

# 688
  • Варна
Задравейте в петък , в очакване на новини , хубав и усмихнат ден ! Бъдете здрави!

# 689

Момичета 💕
Сетих се нещо от трейлъра - Гедиз пред болницата. Какво или кого дебне?
Ей, голям подлец излезе. Как предаде Санджар
- като убиец на Акън, както и къде да го открият...
Много интересни коментари има при рускините, но няма как да ги сложа, че пак съм от телефона. 

Общи условия

Активация на акаунт