Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 39 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

Момичета Two Hearts
Интересно ми е  дали ще има "скок" във времето...
Въпросът в бременната  трябва да се разреши, но тя явно има пак някакъв план. Тя не знае, че Елван е научила всичко. Дали онзи глупендер Яхя ще се  хване отново на шантажите ѝ. Ама на него май-май му хареса с Дуду...
А и адвокатът има за задача да ги разведе с Елван и тя да му прибере половината акции. Неговите всъщност колко бяха? Така става и тя пълноправен акционер във фирмата.
Всъщност след това което направи Гедиз  сега - дали няма окончателно да разделят бизнеса?

# 706
Цитат
Арабските фенове предполагат, че в 27 епизод Санджар ще проходи, ще падне на коляно и ще й подари пръстен.

Санджар сигурно ще подари пръстена, но какво ли още следва.Тази леля едва ли е за една серия.Какви ли тайни от миналото ще извади....

# 707
  • Варна
Марта , 15 % има Яхия . При това положение акциите на Менекшето нямат значение , каквото и да стане .

# 708
Аз иначе мисля, че на финала Дуду ще има дете от Яхя, не знам какво ще стане с Дуду, но виждам Елван да се грижи за детето им и ще е заедно с Яхята.Яхя направи грешки от глупост, но не е лош човек.

# 709

Даахан и Санджар - или  както казват рускините "вечерняя красота нам в ленту".

Санджар сигурно ще подари пръстена, но какво ли още следва.Тази леля едва ли е за една серия.Какви ли тайни от миналото ще извади....

Тази бойна бабка, първо стреля - после пита кой е.  Голям образ е. Много ми се иска да я настанят в конака. Интересна ми е, а и наистина ще извади тайни от миналото.

# 710

Даахан и Санджар - или  както казват рускините "вечерняя красота нам в ленту".

Тази бойна бабка, първо стреля - после пита кой е.  Голям образ е. Много ми се иска да я настанят в конака. Интересна ми е, а и наистина ще извади тайни от миналото.
И ми е по-забавна и мила от Халисе. А там с кравата Халисе и Каврук щях да умра от смях.

# 711
  • Пловдив

Менекшето няма да се предаде без бой.
Познайте с кой ще мисли за отмъщение. Но по-важно е, че не е жена на Санджар.
Номера с бременността и Джейлян, най-много да направят добро на детето.
Да му мисли Кахраман...
Все още семейството и стои добре в историята.
Неждет дали прежали Гюлсие? Вече има къща.

# 712

Да му мисли Кахраман...

Ще перифразирам една култова реплика  - "А, ние това сме го учили" от един страхотен и много любим мой български филм "13 годеница на принца" в "А, ние това си го знаем".
Още "давным давно" съм го "написала" в сценария. 

А носът на Менекшето расте, за сметка на корема ѝ.  Много лъже тая селска  тарикатка.
Това нека да мине за подарък на "нероден Петко" - носи ѝ го лично комисар Йомер. Абе като нищо може и да я арестува и да помогне на Санджар да разбере цялата мистерия около това несъществуващо бебе.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 21:50 от Марта_49

# 713
Не искам да съм лоши неща, но сега си мисля, че Кахраман май е постъпил по същият начин като Акън с Наре.
От любов и обсебване на любимата, любовта му към жена му е с изнасилване.

# 714
  • Варна

Да му мисли Кахраман...

Менекше ще продължи с номерата , но ми се струва ако успее да  прати бебето в конака и действително Елван не може да има деца , тя би могла да отгледа това дете като свое . Джейлян може да стане жертва на Менекшето в някои момент .
А може  Неджет и Джейлян да се вземат .😃

# 715
Джемиле/Джейлян няма да си остави детето. Тя вече си го усеща и ще си го носи 9 месеца, за да го даде на онази дропла ли?  Получи обещание, че детето ще е добре, но стана  свидетел какво направи Менекшето на Мелек. Ами тя утре може да реши да направи същото и с бебето за да нарани Санджар, който ще си мисли, че  детето е негово и да страда.

# 716
  • Варна
Джемиле/Джейлян няма да си остави детето. Тя вече си го усеща и ще си го носи 9 месеца, за да го даде на онази дропла ли?  Получи обещание, че детето ще е добре, но стана  свидетел какво направи Менекшето на Мелек. Ами тя утре може да реши да направи същото и с бебето за да нарани Санджар, който ще си мисли, че  детето е негово и да страда.
Ако Джейлян откаже да даде детето , Менекшето може да я убие . Тя е способна на всичко за целите си .
Разбира се ако до тогава не се разбере всичко .
От друга страна Менекше би имала полза само ако Санджар не е жив и вземе попечителството на бебето . Така че може да действа и по тази линия .

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 22:48 от Blak kristal

# 717
  • Пловдив

Нямам търпение да видя срещата на тати с Мелек.

# 718
Ако има таймскип, най-много да е няколко месеца, щото иначе Менекше трябва да родила вече. Според мен ще има, за да забързат драмата около бременноста й. А също така и възстановяването на Санджар. По соц мрежи го сравняват с Наре, но тук той падна с акън заедно и зависи как е било приземяването. Да не забравяме, че Наре имаше психически проблеми и затова също толкова много време се лекуваше.

# 719

„Човешки можем понякога да обичаме десетима, любовно двама, нечовешки – само един.
Марина Цветаева, руска поетеса и писателка,

Лека.

Общи условия

Активация на акаунт