Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 225

Въведение/Озет към еп. 25:

Санджар освобождава Пъстрата птица, която се кани да вземе детето и да отлети, но как ще разкаже на пилето си за това? Наре и Санджар, оставяйки болката си настрана, търсят начин да обяснят тази раздяла на дъщеря си. Когато наближава времето на раздялата, Наре се разпада.

От една страна, да откъсне дъщерята от баща й, от друга страна, отново да остане без корени, от трета страна, неспособността да прости. Тя не може нито да се раздели, нито да прости, остава, кървяща, в несигурност.

Санджар изпраща любимата си и дъщеря си, затваря всички сметки и отива до скалата. Но съдбата ще пренапише легенда им от самото начало. Този път легендата казва, че не Пъстрата птица, а Ефе ще се разбие на земята.

Flowers Bouquet

Ох, всичко това е, за да може да прости птичката???

Ефе каза, че без дъщеря си умира???Thinking

# 226
  • Варна
Марианка , благодаря !🌹🌹🌹
Тъжен край ще има серията .
Преди бяхме писали ,че Санджар може да стигне до скалите дойде това време . И пак 50:50 . Наре скочи и изчезна 9 години .Сега той може да изчезне за известно време (само да не са 9 години) .
Или Пъстрата птичка няма да отлети и ще го спре .

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 16:33 от Blak kristal

# 227
Марианка , благодаря !🌹🌹🌹
Тъжен край ще има серията .
Преди бяхме писали ,че Санджар може да стигне до скалите дойде това време . И пак 50:50 . Наре скочи и изчезна 9 години .Сега той може да изчезне за известно време (само да не са 9 години) .

Нали още в началото бяха писали, че ако единият умре - ще са леганда, ако са живи - ще е лъжа." Мисля дори, че това бяха думи на Наре към Гедиз в самолета когато идваше да остави Мелек на Санджар.

Но за да затвори всички свои сметки - значи се е разправил с Акън и Менекшето. Изпратил е Наре и Мелек да отлетят и едва чак тогава е отишъл на скалата.

В една руска група дори вече коментират това като напълно възможно.

Скрит текст:
Mila Nilova
В финале предыдущей серии мы видим Санджара на вершине скалы.
В течение всей серии сценаристы нам давали некие намеки в его действиях и словах на то, что он сделал выбор,
давая клятву.
И он прощается со всеми, даже Гедизу говорит, что всегда будет любить таких честных врагов; он отпускает мать и дочь на свободу, но не в Швейцарию, а убирая самого себя из их жизни. Как? У Санджара два выхода.
Уничтожить Акына, а самому сесть за это в тюрьму.
И второй: показать Акыну бездну отчаяния Наре, когда она находилась на скале и...
наказать себя за все то , что, как он считает, сам заставил пережить Наре.
Наказать себя тем же самым способом - вниз с обрыва.
В этом он видит единственный справедливый выход из всей этой ситуации.
Наре постоянно показывает, что простить его не сможет никогда, ко всему прочему, он считает себя виновным в том, что его дочь чуть было не погибла.
Жизнь теряет смысл.
Круг замкнулся в этой истории.
И сценаристы ставят жирный восклицательный знак!
Но, и тем самым, множество знаков вопросительных????
Пошли по второму кругу.
И нас за собой повели.
Будем ли мы оплакивать Санджара, или переживать за него, пока он будет находиться в коме, или в состоянии безнадежного калеки?
А вокруг этого будут происходить "интереснейшие" события с другими героями, но уже без Санджара...
Что день грядущий нам готовит?

# 228
  • Варна
Марта , права е рускинята , има много въпросителни , но затова ще е интересно .
С Акън ще се справи , но мисля  че Менекшето още ще ни пили нервите . Развода влиза в  графата със сметките , но дали ще е разбрал за участието и в отравянето на Мелек . Историята с Дуду и Яхия ще се развие още .

# 229
Водим класацията за чок конушулар еркеците в в соц. медии - да се пукат от яд конкурентите и най-вече фенките им  😎😜

Кристалче, сакън, да изчезне 9 години, и без туй не е първа младост, съвсем ще се сбабичоса 😲😂

Майтапа настрана, Санджар не е от типа самоубийци, не би пробвал да скача от където и да било. По-скоро да е метафора, да влезе в затвора 🙄 ама не ми се вярва да стане убиец директно, Акън може да си отиде и като нещастен случай, инцидент.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:28 от araselia

# 230
  • Варна
[

От една страна, да откъсне дъщерята от баща й, от друга страна, отново да остане без корени, от трета страна, неспособността да прости. Тя не може нито да се раздели, нито да прости, остава, кървяща, в несигурност.]

Ами да помисли над думите на Санджар .
Не е важно да спечелиш , важно е да не загубиш . Какво губи и какво печели .

# 231
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1319672056330526720

Погледат на Санджар Ефе потъмнява, когато трябва да защити близките си!

# 232
  • Варна
Привет Smile
Благодаря на Марианка и Нуши за поредния хубав анализ и за всичките ви хубави постове, много смислени неща се изписаха за сериала,
понякога на нас гледащите ни се губи логиката на някои действия на  героите, но винаги разравяйки се надълбоко из човешката душа намираме отговорите. В живота всичко уж е просто , но човек винаги го прави да стане сложно, в човешката природа е.
Не обичам да правя прогнози какво ще се случи, защото май никога не познавам Smile
СЦ колкото и да ги плюем се справят сносно, поне според мен Rage изненадват ме Smile така и трябва

# 233

Менекшето ли гледа???Thinking

# 234
Плашите ме с това- край на сезона. Наистина ли пак ще прекъсват излъчването?

# 235
  • Варна
  Наре е скочила от скалите един ден след рождения си ден . Санджар също  това планира.
Виктория , първия сезон е бил планиран да свърши с 25 серия , но пандемията обърка работите . Сериала продължава .

# 236
Здравейте! Заинтригувана съм, а и вие като че ли сте!
Цитат
Санджар изпраща любимата си и дъщеря си, затваря всички сметки и отива до скалата. Но съдбата ще пренапише легенда им от самото начало. Този път легендата казва, че не Пъстрата птица, а Ефе ще се разбие на земята.
Достоен финал на сезон!
Ще споделя с вас и това, което ми направи впечатление и си мисля, че не случайно ни беше разказано поне 2 пъти.
Дядото на Санджар се е сражавал сам и е паднал или по-точно се е хвърлил, за да не го заловят.Спасил го е дядото на Гедиз, като го е скрил в конака си и там го е излекувал. Мисля си, че може би ще имаме някакъв такъв обрат.

# 237

"Умориха" го това дете.Но никой не може да избира майка си и баща си.

# 238
  • Варна
Здравейте! Заинтригувана съм, а и вие като че ли сте!
Цитат
Достоен финал на сезон!
Ще споделя с вас и това, което ми направи впечатление и си мисля, че не случайно ни беше разказано поне 2 пъти.
Дядото на Санджар се е сражавал сам и е паднал или по-точно се е хвърлил, за да не го заловят.Спасил го е дядото на Гедиз, като го е скрил в конака си и там го е излекувал. Мисля си, че може би ще имаме някакъв такъв обрат.
👍
А Каврук ще му доведе "лекарството"?!

# 239
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=flMeQ2CdN9g

Имаме трейлър.
Ужасен....

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 22:46 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт