Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
В подкрепа, колко хубаво прегръща Енгин/Санджар.
Момичета, успешен вторник на всички.

# 346
Аниста 💜 аз за гледането съм писала дисертации 😎 🙂 затова сега пропуснах.

Той тука още не е пуснал тежката артилерия, дето ти омекват колената 😋, понеже е виновен, си стопира чувствата

# 347
Аниста 💜 аз за гледането съм писала дисертации 😎 🙂 затова сега пропуснах.

Той тука още не е пуснал тежката артилерия, дето ти омекват колената 😋, понеже е виновен, си стопира чувствата

Добро утро!

Като разтворена книга е лицето на Енгин,толкова добре борави с лицевите си мускули,че не може да му сбъркаш емоцията.
Благодаря Марианка за трейлъра с превод в частност,но иначе за всичко,което правиш за темата.
Благодаря на всички пишещи за споделените мисли.
Това е епизод на диалога,въздействието ще усетим с превода.Винаги по картинки само, не може да се хване динамиката.
Искам да споделя,че много ме разчувства сцената на летището и не само,но там направо ме разплакаха.
Марианка,лека работа,че чакаме с нетърпение да видим серията с буквички.

Хубав ден на всички и бъдете здрави

# 348
Добро утро мили момичета! Hug
Влизам набързо, че ме очакват много служебни задачи, но ще видим дали ще бъда кратка Grinning
Изгледах си снощи до края епизода, ама си беше мъка, гледах само картинки, без да вдяна нищо, много диалог, много чудо в този епизод, трябва си гледане с превод! Та няколко са основните неща, които ме подразниха, но може с превода да променя мнението си и дано, защото съм много разочарована от Каврук! Зехра отиде, застана пред него, въпреки майка си, въпреки цялото село, което беше там и призна чувствата си, а той просто стана и си тръгна, но може би разковничето за тази му постъпка се крие в разговора му със Санджер преди сватбата, не зная какво каза тогава Каврук на Санджер, но се виждаше, че сякаш влиза в този брак, защото няма друга алтернатива!
Гедиз-ех това момче! Някъде много дълбоко бях скътала надежда, че нещата не са такива, каквито изглеждат и си признавам, че съм много, ама много разочарована. Все си мислех, че това му състояние ще е временно, че мъжкото му его е наранено от това, че Наре не прие любовта му, сигурно е много трудно човек, да преодолее такава болка, защото за влюбения това наистина си е болка, но пък имах надеждата, че всичките тези години на приятелство със Санджер, всичко, което са преживели и си знаят само те двамата, тази близост между семействата, това, че са могли винаги да разчитат един на друг-все си мислех, че тези неща не може да ги забрави току така и те ще го "върнат" обратно!!! В трейлъра се вижда, че Гедиз страда, но за какво?!? За пострадалия приятел?!? Или заради гузната си съвест?!?
Менекше-не зная какво и каза Санджер след като се разкри, че всъщност тя е фактическата убийца на Мелек! Но това психясало същество трябва да получи много тежко наказание, лично аз няма да бъда доволна, ако я оставят ей така, без да бъде наказана!
Ще привършвам, защото наистина нямам време!
Когато тръгнаха финалните надписи, само повтарях "Проста Наре! Проста!" Винаги съм се опитвала да я разбера най-вече като жена, като майка, като наранена душа, като разбито на малки парченца сърце, защото е много трудно, почти невъзможно, човек да се събере след всичко, което е преживяла Наре! Опитвам се да я разбера и защо се качи на скалата да спасява Акън, заради Санджер, но не постъпи правилно!
И накрая Санджер! Това беше епизода на Санджер, великолепна, прекрасна игра на Енгин в неговия Санджер!
Обичам Санджер, заради самия него като образ във филма, но с играта си, с това великолепно превъплащение в този образ, Енгин ме кара да го обичам още повече! През цялото време, докато гледах серията, нещо ме беше стиснало в гърлото, толкова ми беше мъчно за Санджер, за болката му, за всичко, което трябваше да преживее в снощния епизод! И през цялото време, докато гледах вече порасналия Санджер с цялата му болка и битките, които води, до него виждах онова малко, загоряло от слънцето красиво момче, влюбено в една светлоока мечта!
Дали това малко, загоряло от слънцето красиво момче, ще сбъдне светлооката си мечта????
Стана много дълго, благодаря на тези, които ще имат търпението да ме изчетат! Hug
Няма да проверявам за правопис, ако има грешки, моля да бъда извинена!
От сърце ви желая един прекрасен, пъстър като дъгата, весел като детски смях ден! Nature Sun With Face
Бъдете здрави! Срещайте само добро! Flowers Four Leaf Clover

# 349

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Благодаря за споделеното по серията. Докато не я изгледаме с български превод ще е малко трудно да коментираме правдоподобно.
Аз гледах на пресекулки, почти без онлайн превод  - демек само на картинки.
Но и снощи го написах - защо Наре тръгна да спасява и да пуска Акън? Значи за неговия живот много милост бе! За този който я е изнасилил - милост, за този който не ѝ е повярвал -  никаква прошка до живот.
И да,  това, че  крещеше "Санджар"  вече е все тая  -  той полетя в пропастта, но последното което чу от нея бяха пак упреци, че ѝ бил обещал да го предаде в полицията. Тая жена не разбира, че психопатът си е  психопат и ще вреди докато е жив. Малко ли им беше случая с Мелек.
Не искам повече да се връщам на темата за цената на прошката, дали е възможна и кога се дава /ако въобще се дава/.

Явно тялото забравя болката, но ума помни казаните думи.
Акън може да бъде опростен, Санджар никога.

Честно казано, отсега нататък каквото и да направи Наре за Санджар - тя е тази която лиши детето си от баща.
Виждаше колко страдат и двамата, виждаше мъката и сълзите на Мелек и въпреки всичко тръгна.
Все ми е тая, че се върна. Върна се - ама късно. И пак хукна да спасява Акън.
Чакам да видя как ще обясни на Мелек, че баща ѝ е на прага на смъртта и, че може да остане въобще без баща.
И защо обяснението, че двете отиват в чужбина трябваше да го дава Санджар. Тя беше твърдата и непоколебимата в заминаването си.
Откакто дойде от Черна гора - все това повтаряше "Взимам дъщеря Си /само нейната/ и си тръгвам - от Санджар, от конака, от града, от страната  - където не се намерило и едно кътче за нея.
Предпочете Швейцария и свободен Акън...

Извинявайте, че съм негативна толкова много, обаче не мога да разбера  Наре. Разбирах я, подкрепях я, но сега имам вече друго мнение. Едно е да си горд и да защитаваш своето достойнство, съвсем друго е да си горделив и  вглъбен единствено в своята болка.

Непрекъснато повтарят на Кахраман, че държи мъст  толкова години, обаче Наре прави същото.
Искала да прости, но не можела. Ами като не може - животът разреши този ѝ проблем. Санджар го няма.
Обаче сега да му "вложат" една амнезия и пътят на Наре ще е открит - кеф ѝ към пристанището да е директор, кеф ѝ към чужбина.
На мен ми е " sana ne".

И засега няма да променя посоката си на мислене, както ме посъветва една от вас.

# 350
  • Пловдив

Докато чакаме рейтинга, излезе този от снощи.

Каврук каза на Санджар, че ще се ожени за Ейшем, защото ако не - Халисе ще го изгони от конака.
Той пък беше обещал на Санджар, че ще се грижи за конака и всички в него, когато тръгна да "убива" Акън в мелницата. Ако не се ожени и го изгонят, няма да спази обещанието, защото Санджар щеше да влиза в затвора сега... пак заради Акън.

И рейтингът - стабилен към момента.
Като излезе подробния - ще видим, кой сериал къде е.

# 351
Марианка Hug благодаря!
Знаех си аз, че нещо бъркам с Каврук, но имах някакви предположения за разговора му със Санджер!

# 352
Момичета Two Hearts
Започнах да гледам серията на руски.
Наистина обрат след обрат в действията на героите.

Гедиз си показа лицемерното лице -  целта е той да е начело на компанията, изнася му Санджар да убие Акън и после да иде в затвора, а той самият да  си прелита на соарета при Наре в Швейцария. Пръв съдружник му е Кахраман, а посланикът беше изгонен, тъй като не му е нужен вече за нищо.

Зехра прояви смелост и каза на Каврук, че Ешим се жени за него заради къща купена ѝ от Халисе. Къщата тя щяла да отдава под наем, пък да живеела в конака / добра сделка/. Единствено от тяхното семейство е безкористна Гюлсие, нищо че каза на Санджар, че е помагала на Акън за пари.

Менекшето разчита на Акън да ѝ намери адвокат за бракоразводното дело, но явно тази помощ ще получи от Гедиз.

Абе, въобще не съм изненадана от Гедиз що за човек се оказа. Боже, а имаше хора които го боготворяха.

Наре ме разочарова. Но ще я подмина. Реве - иска да си ходи. Реве - иска да остане. Реве - не знае какво иска.
Нека да се нареве на спокойствие, че после може шоково да пророни някоя и друга сълза за Акън и за Оня /дето не му казва името/.

# 353
Не е зле рейтинга, в АВ се е вдигнал 👍

Марта 😂😋,
"Абе, въобще не съм изненадана от Гедиз що за човек се оказа. Боже, а имаше хора които го боготворяха."
  А-а, Марта още повече го боготворят, той е все горкия душичка, онеправдан и неразбран, ще го боготворят до откат , както и ще мразят Санджар до последно, даже да е умрял, пак ще го линчуват, щото е избягал от отговорност 😜

# 354
Където искате ме мятайте /на скалите, на маслините/ обаче не мога да разбера Наре въобще.
Купи билети за самолета на рождената дата на Санджар.
Не може да каже на Мелек, че отлитат. Т.е. ако ѝ каже - ще е версията, че не могат да се разбират с баща ѝ. А стоят така един до друг сякаш ще ги пакетират заедно в колетна пратка. Голямо неразбирателство - няма що. Демек ще му вмени вина за нещо което не е така.
Сега не можела да остане, защото когато се родяло детето на Санджар от Менекше, той щял да иде в стаята и да го вземе на ръце /нещо което не е направил с Мелек/. Егоистична причина. Пак мисли единствено за своята болка и за себе си.

На молбите на Санджар, че без тях не може да живее, а без Мелек ще умре - тя реши да излъже Мелек. Гледа баща и дъщеря колко се обичат и продължава да иска да ги раздели.
А това за "Ако беше искал милост, не справедливост" било за молитвата на Санджар към Аллах. Санджар ѝ каза, че се е молил Мелек да живее, за сметка на това те да бъдат с него. Пожертвал е най-скъпото и милото си на света в замяна живота на детето си.
Офф, а Наре и на това недоволства. Ако бил  молил Аллах за милост - то тя щяла да прости.
Глупости на търкалета  говори вече тази жена.

Не мога да разбера защо плаче и какво иска. Но 50:50 да не се забравя.

# 355
  • Пловдив

По един обеден чай от Санджар.
Марта, че се обичат, обичат се. Сценаристките с 50:50 показвата сега Наре.
Ами като повечето жени, не знаем какво искаме, за да сме уж прави...

# 356
  • Варна
Здравейте момичета !
Изгледах серията на руски .
На пръв поглед изглежда ,че Наре незнае какво иска , но според мен Санджар я изненада с решението си да я пусне и това я обърка . Беше готова да се бори , да му се ядосва , но не и на тази благородна постъпка . За първи път Наре говори открито със Санджар .
Прекрасни сцени между семейство Ефеоглу .
Мелек ,надраснала годините , каза една истина ,която се отнася и до майка и . Да скриеш истината ,означава че лъжеш .
Менекше все още не е получила наказанието си . Санджар и обеща ,че ще се моли да я хвърли от скалата .
Гедиз ага вече дълбоко нагази мръсотията . Думите на Санджар бяха много мъдри , но глухия няма да ги чуе . Очаквах ,че няма да тръгне на долу ,но уви . Хареса ми Санджар , че отново беше един ход пред него с Гюлсие .
Мюге започна много да ми допада . Вече все повече отстоява позицията си .
Радвам се ,че Наре сама взе решение да се върне , така прошката ще бъде истинска .
Санджар ще оцелее . Може би Каврук ще му помогне . А новата актриса може да е знахарка .
Излезли са тези снимки , сигурно подобно на дядо си Санджар ще бъде лекуван с кожа на крава .

Хубав ден !

# 357
  • Пловдив

Ами видна е любовта между тримата.
Ето и подробният рейтинг:

# 358
Здравейте,

Снощи гледах по картинки и само на 2, 3 места ми беше скучно.

Наслаждавах се на играта на Енгин.
Heart

Не ми стана ясно, защо оставиха Акън, вързан на скалата да го пазят.

Няма да го превъзпитат да чувства емпатия.През целия ден си е мислел как да спаси кожата.

"Дочака" Наре, блъфира пред Санджар като си мислеше, че ще се спаси по този начин.

Но през ума не му е минавало, че Санджар ще се саможертва, за да спаси Наре.

Като има думички, може да не е така, както съм разбрала.

# 359
  • Пловдив

Отново в играта.

Общи условия

Активация на акаунт