Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна

Нова снимка от вчера .
Второстепенните герои имат своето място в историята .
Мюге , също както Наре е травмирана . Катастрофата ,опита за убийството от Кахраман , Акън , обвиненията на Гедиз . До сега беше безгласна буква . Но в последните серии започна да вдига глава и да се изправя пред страховете си . Вижда грешките на Гедиз и му ги казва . Затова си мисля ,че ще има положително развитие . Още повече , Наре не заминава и ще има нейната подкрепа .

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:52 от Blak kristal

# 421
  • Варна
Привет, момичета Smile
Много си ни е хубав сериала, да си кажа аз, достоен завършек на сезона Yellow Heart
Момичета, много хубави постове сте написали,  Yoanna   +100 за поста ти
Анализа на Шахзад – прекрасен, какво друго да кажа, който може ще го разбере , благодаря за превода му Yellow Heart

А сега по серията
Всеки от двамата ни главни герои минава през ситуация която, го накара да види през какво е преминал другия, обуха си и си размениха обувките Smile
При ситуацията със Зехра и Каврук – Мелек така просто разясни на мама и тати, колко е просто всичко, ако хората си казват това, което мислят и не крият нищо от другия. Всички недоразумения идват от това, че нещо се премълчава, дори и да няма лъжи, премълчаната истина е същото.
Толкова мила сцена бяха в последната си вечер заедно– тримата гушнати. Въобще не можем да се оплачем от хубави, мили сцени, и с Мелек, и с Наре.
 Преди да тръгне Наре от конака се обърна към портрета на дядо Ефе - Дядо Ефе, благодаря, че ме излекува в убежището си. Имаше сълзи, имаше прегръдки, имаше много емоция, която е била подтискана толкова години, никак не е лесно да се правиш на силен, когато ти идва да се разпадаш всеки един момент. Такъв е бил животът на Наре години наред. Защо сега я обвиняват фенките й в шизофрения и че не знаела какво прави. Напротив тя постоянно е навивала пружината, че мрази Санджар, а сърцето й е казвало, че го обича. Той още с появата й в конака и припомни защо трябва да не му прощава, и последвалите събития я караха да продължава да навива тази пружина. В момента в който, той напълно осъзна и прие, че обичта към любимите му същества се свежда в това да ги пусне на свобода и го направи, тя вече нямаше причината, която я караше да се съпротивлява на вътрешния й глас, на гласа на сърцето си, който толкова усилено се стараеше да заглушава дотук. Гневът й вече нямаше с какво да бъде подхранван, затова и беше толкова объркана, не знаеше вече как да постъпи, всичко това е толкова истинско и логично Two Hearts

Трогателно беше  изпращането в конака, Наре и Мелек наистина се чувстват вече там като у дома си. То пролича и от това , че поискаха и си  поиграха с Мелек на дом докато бяха останали сами.
Хареса ми и Халисе, независимо от това, че гласува за Гедиз, сама отиде и поиска прошка от Наре, след като разбра истината и съжали за стореното от нея. За нея има надежда.
Докато посланика в последните епизоди е като статист, тоя човек, не е човек Smile няма и надежда да се промени поне  малко. Интересно ми е за връзката баща и дъщеря- Наре и  посланика, дали ще открехнат нещо в бъдещите епизоди Thinking

Санджар скъса синджира Smile наистина го скъса ...
Фенките пък на Гедиз не харесват трансформацията на Санджар, била нереална и много скорострелна, че кое му е скорострелното, този човек си е такъв от самото начало, той е добър по душа, любвеобвилен, такъв го е обикнала Наре, през изминалите години просто тези му качества са се маскирали под тежестта на отрицанието, което сам си е наложил. И как да е бърза като вече 24 епизода ни показват как Санджар стъпка по стъпка разбирайки истината на час полъжичка изминава пътя си, за да си върне онова момче от първи епизод Rage

Наре говореше в епизода на Елван за разбито сърце и дали то може да се залепи ?
Японците имат „кинцуги“ - изкуството да залепиш счупено с златни шевове – т. е. Не само не замаскирваш това, къде е било счупено, но и правиш от него произведение на изкуството.
Интересно, дали това може да се отнесе към живота, дали счупените отношения могат да се залепят и станат по-красиви. Мисля,че да , зависи в какви ръце ще попаднат Heart Decoration

# 422
  • Варна
Anista , прекрасен пост ! 💐
Абсолютно съм съгласна с теб.👍

# 423
# 424
Удоволствие е за мен да ви прочета в този късен час! Прекрасни постове.

# 425
  • Пловдив

Здравейте и добро утро с прекрасните баща и дъщеря.
Днес си чакаме, каквото му е ред...
Успешен петък на всички.

# 426
Добро утро,

Спомени.Heart

Какво ли са ни подготвили СЦ....?

Момичета, HugFlowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 427
  • Варна

Добро утро и от мен !
В очакване на снимки и озета , ви пожелавам хубав ден , бъдете здрави .

# 428
Добро утро мили момичета! Hug
Минавам да ви пожелая един страхотен ден! Sparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=JMlfEZjt1Ls

# 429
Добро утро,

Озет и снимки,вероятно и втори трейлър.Чакаме ги.
Любопитна съм какво ще е новото начало.Нищо няма да е както преди.

Всички сме убедени,че Санджар ще оживее,но интересно ще е състоянието му.Дали няма да се наложи него да изпратят в Швейцария в психиатричната клиника?

Аниста,много ми харесаха твоите разсъждения и ме провокират да напиша още няколко думи за нашите главни герои.
Дали бавно и постепенно,или скорострелно се променя един човек,зависи от обстоятелствата.
Ще се върна пак на онзи момент след като се ожениха в бараката.След като консумираха връзката си и Санджар разбра,че не е бил единствения мъж за Наре и от това направи извод,че всичко между тях ,вричания и обети,е било лъжа и още по-лошо, реши,че тя го смята за невежа и няма да разбере,което го удари по мъжкото его,какво се случи след това?За една нощ Санджар стана "лош човек".Както той не е очаквал "предателство" от Наре, така и тя не очакваше да я изгони.В състояние на емоционален шок,мозъка блокира и човек може да направи такива неща,че да не може да се познае след това.В такъв емоционален шок Наре се качва на скалата.
Това е началото на нашата история и всичко последваащо е в резултат на действията в тази нощ.
Истина е това,че Санджар постепенно сваляше черупката ,в която се е капсуловал с годините,но драстичната,ударна промяна се случи пак в състояние на емоционален шок - Мелек беше на прага на смъртта.
Както за една нощ стана лош човек,така и за една нощ се разголи пред Господ и пред най-милите си същества.

За Наре
Ами на нея характере й е такъв.
Тя се раздава за другите,почти не мисли за себе си.Това е един вид добродетел,ама колко грешки направи с това си качество.За да не тревожи Санджар преди години не е споделила дори,че е загубила майка си,сигурно за да не го тревожи дойде усмихната и на сватбата им един ден след изнасилването и сигурно душата й е била разбита.
За да не стане той убиец какво ли не направи.Когато се хвърли пред Санджар и пое куршума на лодката,си виках какво правиш бе момиче,имаш дете,то без майка ли ще бъде.
Какво да изреждам,сега ще спасява садъчите,абе огън е тя.
Смела и силна,но наивна.Нито е усетила похотта на Акън,нито си даде сметка непрекъснатата й близост с Гедиз,как може да я възприеме той.
И двамата със Санджар са като емоционално торнадо,много си приличат и много се обичат.Дано се съберат и успокоят,че докато търсят път един към друг са като земетресение и всички около тях са потърпевши.
Гедиз е с по-мързелив темперамент,не знам защо все искат да я събират с него.

Хубав ден и бъдете здрави

# 430
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/huyde12/status/1322075943876395008

Известната актриса Зеррин Сюмер влезе в екипа на "Дъщерята на посланика". Сюмер ще даде живот на героинята "Фериде", леля на Санджар.

Ох, веднага правят предположение феновете - на нея ли е кръстена...

# 431

Източник: https://twitter.com/huyde12/status/1322075943876395008

Известната актриса Зеррин Сюмер влезе в екипа на "Дъщерята на посланика". Сюмер ще даде живот на героинята "Фериде", леля на Санджар.

Ох, веднага правят предположение феновете - на нея ли е кръстена...

Joy Joy Joy

# 432

Здравейте момичета Two Hearts

Чакаме си каквото ни се полага за ден петък - озет, снимки, може и още един трейлър.

Енгин е чоок готин на снимката с приятелите от "КРА".

Анализите  за "ДП"   като цяло, както и тези за Санджар и Наре са обективни и стойностни. Това показва, че сериалът се гледа сериозно и задълбочено, също така и безпристрастно. Показват ни събития и характери на героите  - от миналото и настоящето. Всеки търпи някакво развитие, някаква трансформация за един доста голям период от време.
Предполагам, че за да се "разберат" взаимно главните ни герои ще трябва още да се поставят в позицията на другия.
За останалите - ще гледаме и тяхното развитие.

Само да вметна - Елван едва сега започна да се държи по-адекватно / лично мнение/. Няма да забравя просташките ѝ изцепки в началото на историята / най-дразнеща беше на вечерята у сем. Ъшъклъ, когато Наре се върна с Мелек от Черна гора, а Санджар отиде да "прибира" Менекшето/. И други моменти има, но да кажем, че всичко е било нужно на СЦ за да се развива действието.
А най-късопаметна беше с лимонадата поднесена от Гюлсие и  с която лично тя  поеше Мелек. Голямото чудене  - кой сипа лекарството? Другата лимонада която Гюлсие занесе на охраната, пък ѝ я връчи Атике - пак голямото чудене - кой влезе в кухнята?
Както и да бъде - дано вече да е мислеща и действаща адекватно. Да се замисли, защо мъжът ѝ си даде гласа /чрез акциите/ на Гедиз, защо и заради кого Менекше го изнудва...

# 433
  • Пловдив

Източник: https://www.facebook.com/EnginAkyurekBG/posts/1583110378558661

МАГИЯТА на ЕНГИН АКЮРЕК
/Mauge Avalos от Чили/

В тези особени дни, в които живеем сега, изглежда, че животът ни в известен смисъл е спрял. Разбираме, че имаме повече време да се посветим на много неща, които обикновено не правим много често, например в разговори с приятели, с които обменяме мисли и размисли.

Като част от фен групата на Енгин Акюрек, говорих с приятелка преди няколко дни и една фраза ме накара да се замисля. Говорихме за Енгин Акюрек и тя ми каза. "Удивително е как Енгин движи света"...
Наблюдението й е много правилно, защото Енгин, който не принадлежи към социални мрежи като Twitter, Instagram и някои други, които не познавам, е представен ежедневно. Той влезе в съзнанието на хиляди фенове по целия свят, които му посвещават минути от живота си 24 часа в денонощието.
В писмо, което написах за него през 2016 г. от името на феновете му и което попадна в ръцете му, му казах, че показаната му лоялност е като машина, която работи 24 часа в денонощието, и е така. докато много от нас се подготвят за часовете на отдих, на другия край на света започва нов ден, а други фенове получават новини в този момент, защото са по-близо до Турция.

Задаваме си много въпроси ... как се случи това?
Какво е толкова специалното в Енгин, че е променило живота на хиляди фенове по цялата планета? Какво ни дава той? Какво притежава, което успокоява душите ни само като го погледнем? ...
Това позволи раждането на истинско приятелство сред много от нас, предизвика творчеството, което криехме в някой ъгъл на живота си и което ни позволяваше да създаваме стихове, размисли, картини, колажи ... и т.н.
Виждам себе си като част от голям пъзел, в който всеки от нас е парчето, което го формира, и всички ние допринасяме да изглежда възможно най-красиво със сладки коментари, нежна и страстна поезия, дълбоки размишления в сложни творби, красиви картини, фини и изобретателни колажи и видеоклипове, коментар, посветен на него в такива прости фрази като: Благодаря ви, че ви има!!

Енгин е нашата мечта, която приехме в живота си, мисля, че това ще продължи, докато тя съществува и няма да я заменим с друга... Мисля, че повечето от нас са абсолютни фенове, които мислят за него всеки ден, сбогуват се с него всяка вечер, гледайки мобилните си телефони и казват „Добро утро“, когато слънцето озарява района ни
Както казах за това, чувствам, че е голяма чест да го открия, да бъда част от тази система, която ни обединява по много начини и където той е центърът...

Мога да завърша, казвайки на себе че Енгин Акюрек дойде в живота ми, за да остане, че животът ми пое по различен път преди 5 години и че съм щастлива, че това се случи ...
И от името на всички фенове, които могат да прочетат мислите ми, нямам какво повече да кажа...
Енгин Акюрек... обичаме те!

# 434
  • Варна
Привет Smile
Yoanna L Two Hearts  чудесно си го написала и за двамата, те са си Санджар и Наре. Въз основа на техните характери и случващите се събития идват техните реакции, не "нашите". Ние не сме Наре, нито Санджар, тези които ги съдят явно се идентифицират с тях и отчитат собствените си реакции, а те могат да бъдат толкова, колкото сме зрителите. СЦ ни поднасят история и герои, които те са измислили, който иска да ги подменя да си измисли собсвени Smiling Imp 
Чудесно е, че сериала провокира толкова много размисли и страсти, това означава, че е стойностен  Heart Decoration За мен е такъв, иначе, нямаше да си губя времето с него Relaxed Напротив очаквам всяка серия с голямо нетърпение Blue Heart
Благодаря на всички ви, за хубавите постове и размисли Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт