Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Част от интервюто на Ураз

"Гедиз изпитва едностранчива безнадеждна любов. Подхранва надеждата в собствената си глава. Дълго време той не признава чувствата си. Някои неща, които не можете да направите, са още по-ценни за вас, това е друг добър пример. Тоест желанието започва да расте и да расте в главата. Той е човек, чийто характер е да притежава желаното по всякакъв начин, на което е напълно предаден. Може би, ако го има, тогава всичко щеше да играе в различни цветове. Познавайки отлично безнадеждността на любовта си, той се опитва да обича
и да се бори докрай."

Тука виждам подсказка за случващото се. Когато нещо расте в главата ти  не се знае накъде ще наклони - дали към обикнновено желание или мания.

# 601
  • Варна
Ще видим до къде ще стигне Гедиз ага .
Санджар сигурно не е в линейката . Някой беше предположил ,че Наре ще направи както Акън  я е спасил преди 9 години и ще го лекуват някъде далеч . Само че тя ще знае къде .

Лека нощ.

# 602
  • Пловдив

Изгледах отново финала - няма в линейката Санджар.

# 603
Здревейте, страхотна серия макар че нищо не разбрах на 100 %.

И друг път съм писала, ще се повтаря..
В живота такива болни мъже има, и да пази Господ всяка жена да я преследва такова чудо. От опит го казвам...
За съжаление Гедиз е болен, явно има мания, подобна на Акън..
Даже,мисля че доста си приличат..
С пари мога да имам всичко, ако не е мое  - няма да е ничие.
Болни мозъци, подли и зли... Всички които защитават лудия Гедиз ги съжалявам. За жалост точно такива маниаци наранят жените в истинския живот.
Не виждам нищо по-нормално в това една жена да те отхвърли и да приемеш факта, да се обърнеш и да поемеш по пътя си.
Нима съм длъжна да отговарям на нечии чувства насила?
Освен това не виждам, защо да го наранява Наре?  И аз  съм чувала подобни глупости.
А защо тя трябва да бъде с човек които не обича? Защо да се обрича на такова страдание? От съжаление или е длъжна?
Много му здраве на Гедиз Ага...
 Срещу себе си има семейство Ефе, което той няма и няма и да има HeartSunglasses

Поне за сега не знае какво е приятелствона и любовта.
Еххх жалко Гедиз Ага, стана жертва на болните си амбиции...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 00:39 от Nina_richi

# 604
Бай Гидьо тариката

# 605
Гедиз не е на себе си , убедих се. Наре му казва да стои далеч от нея, че никога няма да е с него той като някакъв психопат! Той е като куче, гониш го , то пак идва.

# 606
Гедиз не е на себе си , убедих се. Наре му казва да стои далеч от нея, че никога няма да е с него той като някакъв психопат! Той е като куче, гониш го , то пак идва.

Много добре казано, мен един такъв луд ме преследваше 4 години...Бих казала че тези маниаци имат психични разстройства.
Радвам се, че ме остави след толкова много мъки.
Да не дава Господ на никой такова добро.... Просто не те оставя на мира... Scream

# 607

Много добре казано, мен един такъв луд ме преследваше 4 години...Бих казала че тези маниаци имат психични разстройства.
Да не дава Господ на никой такова добро.... Просто не те оставя на мира... Scream
Милата, съжалявам за това, което си преживяла! Broken Heart
Има ги и тези хора, подобни на Гедиз и Акън. Има ги и кукувици, които са привлечени от такива. Дано твоя си е намерил някоя , която да го обича луд! Joy

# 608

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и успешен ден!

# 609
Добро утро,

Новата снимка, че много ми харесва.Flowers Bouquet Heart

Серията ми хареса по картинки.Нямах скучни места.Hug

И в американските филми има "фантастични" моменти.

Опитвам се да загърбя "лечението" на Санджар, но се насладих на играта на Енгин. Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 610
Обаче откъде Дуду знае, че Санджар е паднал с Акън от скалатаи  е ранен
И аз това питам, и за много други неща, ама филм да става! Такива недосмислици ме дразнят, защото се чувствам като някаква глупачка!
Добро утро мили момичета! Hug
Ще си чакам превода и тогава ще пиша повече!
А Гедиз си е пислик, та пислик!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 07:43 от НиМуКа ТеЙоКе

# 611
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Когато се подредят буквичките, всичко ще е ясно - кое, как се е случило.
Нали трябва да има и нещо за следващи епизоди.
Няма недомислици - просто търпение от наша страна.
А сега, успешен вторник.

# 612

Милата, съжалявам за това, което си преживяла! Broken Heart
Има ги и тези хора, подобни на Гедиз и Акън. Има ги и кукувици, които са привлечени от такива. Дано твоя си е намерил някоя , която да го обича луд! Joy

Нямям нищо против, той не е лош човек. Както и Гедиз, нека да си намерят подподящите дами, да се обичат и да са щястливи.
Няма лошо да се влюбиш несподелено, но трябва да знаеш границите, когато това стане. Защото в момента Гедиз се самонаранява, Наре не е длъжна да го обича.
 Такива хора проектират своя реалност в главите си.  Лошо е, че не се знае на къде може да избие гнева им, защото не получават желаното.
 В повечето пъти според мен са, като Гедиз стават безцеремонни, гневни и дръзки. Лошото е, че когато наранят близък и не получат каквото желаят, са готови да наранят и момичето-"което обичат".
Аз мисля, че ако Гедиз получи Наре, много бързо ще забрави за голямата си любов. Но както се казва, тръгнал е срещу семейство Ефеоглу. Innocent

И той ще съжалява...

Добро утро и хубав ден Flowers Evergreen Tree

# 613
# 614
Нина, и аз така мисля - ако беше получил отклик от Наре, или щеше бързо да му омръзне или пък можеше да, си живеят добре. По-вероятно първото според мен. Пак ще цитирам Ураз, той общо взето всичко е издал в интервюто 🙂
"Той е човек, чийто характер е да притежава желаното по всякакъв начин, на което е напълно предаден. Може би, ако го има, тогава всичко щеше да играе в различни цветове"

Общи условия

Активация на акаунт