Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Здравейте най- после и от мен 💕
Серията ще я гледам довечера.
Малко ми е натоварено тези дни и изоставям с всичко.

# 646
Здравейте,

На всички,които превеждат,редат буквички и ни доставят удоволствието да гледаме разбираем сериала ,пожелавам да са живи и здрави и добрината да им се връща.

Според мен напълно логична серия,защото:

Този филм ни го анонсираха като история на една легенда,което ми звучи като приказка.Така си обяснявам вкарването на събития с пресилен,нереален характер.Приехме началото на тази история - падането на Наре от скалата,оцеляването й,дори раждането на дете.Сюжетът така се завъртя,че виновниците за нейната съдба, ги сполетя същата участ.Истински виновния загина,Санджар,подобно на Наре,получи шанса да живее и вероятно заедно да пренапишат легендата си.Начина на лечението му също е препратка към миналото,и повтаряне на единтични събития,както при Наре и Санджар,така и при Санджар и дядо Ефе.
Сценаристите сътвориха една история,представиха ни героите в нея и по никакъв начин не се отклониха от първоначалния си замисъл,въпреки големия натиск от.....да не влизам в подробности,знае се.Но те и режисьора и всички, от които зависи каста,вкараха актьори,способни да предизвикат себе си на max и им написаха незабравими сцени.
Аз съм силно впечатлена от невероятното актьорско майсторство.Енгин е велик актьор.В тази серия - направо залепнах на сцената с пресъздаване на треската и болката.Толкова ми въздейства тази сцена ,пресъздадена от двамата,че наивните ситуации и действия на героите не ме дразнят.Както няма да забравя сцената,пресъздадена от Неслихан в швейцарската клиника.Виждам една много добра сработка между двамата,не виждам никакви задръжки и имитации.Прегръдки,целувки,докосвания,близост - без забележки.
Този проект е много хулен,отричан,но дава такива възможности за актьорска изява и съм убедена ,че нашите любимци избират проектите си на тази основа.Сериалът тръгна по света и ще печелят все повече фенове.

Аз продължавам да мисля,че между садъчите не са угаснали чувствата.Сякаш на Гедиз му потреперя брадичката като се разделяха със Санджар,затова не повярвах какво направи накрая на серията.Дали провокиран и раздразнен от силните нападки на Наре,или по други съображения така се озлоби, ще разберем.
Елван е много нещастна,какво ли ще направи след тези разкрития.Дуду напориста и сигурна в успеха си,да видим.
Миналата серия се питахме жив ли е Санджар и дали ще е с ума си,тази се питаме къде е Санджар,сигурно го скриха някъде.
Много въпросителни,радвам се за рейтинга,дано се задържи така,че да изгледаме цялата история,както са я сътворили.

Пожелавам хубав следобед и бъдете здрави

# 647
Здравейте,

Изтеглих си серията и остава да я гледам. Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

# 648

Какво да кажем за тази игра на Енгин и Неслихан...
Няма какво да се каже!
Играта е страхотна!
Аз отдавна не съм гледала такъв силен и много пластов сериал.
Просто ми стана любим!

# 649
  • Пловдив

Целувки по вечерно време за разкош.

Операторите ни.

Яяяяя, каква приятна изненада.
Мелек с мама и тати - тати оздравява.
Вижда се инвалидна количка, успоредка с пътечка - възстановяване...

https://www.youtube.com/watch?v=GKk8rAngCeQ

Трейлър.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 19:48 от mariana51

# 650
И какво излиза....
Пореден епизод с много събития и вълнения!
Освен да чакаме понеделник нищо друго не ни остава!
И на тях трябва да отдадем значимото! Без тях едва ли ще имаме толкова завършеност на изживяванията.

# 651
Момичета, моля за линк към всички преведени серии.

# 652

На първа страница на темата - където са посочени всички преведени епизоди. Цъкаш на епизод - вътре има няколко линка към различни места, откъдето можеш да  избереш да гледаш.

Няма как да не се възстанови, щом е в стаята-убежище на Ефе-деде.
Дали ще е към края на серията, щом Санджар си е в къщи.

Докторката много фешън...

Посланикът и Гедиз - опознаватели. За тях Акън гаднярът-изнасилвач явно е по-важен от Наре и Санджар.

Божееее, като се сетя как Гедиз се "заканваше" на Акън в първите серии /когато Наре му разказваше за изнасилването/.
Егати лицемера се оказа този човек бе. Заслужава си плюването.

Наре нали има европейско възпитание, едва ли да прибегне до нещо толкова  "селско-сочно и скубещо" ... обаче много ми се иска....

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:23 от Марта_49

# 653
  • Варна
Здравейте по вечерно време ! Имаме фраг ,както винаги неясен , ще ни държи в напрежение .
Като за начало си мисля тази полусестра на Акън дали не е замесена и в спасяването на Наре преди години .

# 654

На първа страница на темата - където са посочени всички преведени епизоди. Цъкаш на епизод - вътре има няколко линка към различни места, откъдето можеш да  избереш да гледаш.

Няма как да не се възстанови, щом е в стаята-убежище на Ефе-деде.
Дали ще е към края на серията, щом Санджар си е в къщи.

Докторката много фешън...

Марта, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 655
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=1v02KFu8QwY

Момичета, трейлър 1 към еп. 27 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 656

https://www.youtube.com/watch?v=1v02KFu8QwY

Момичета, трейлър 1 към еп. 27 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Ох, след операцията на докторката ли, усещането на Санджар е нула????

Много ми хареса 26 серия, а от този фрагман съм със смесени чувства и надежди...

# 657
Привет!

Благодаря за преведената серия 💜 Ще я гледам през уикенда.
Благодаря и за трейлъра, но нещо ми е кофти , най-вече, че Санджар е с нула чувствителност на краката ☹️. А пък и докторката не ми вдъхва доверие,ама хич. Но то се очакваше да има някакъв вид инвалидизация. Да видим ще има ли чудо или турската медицина ще се изяви  🙄 Но подозирам, че няма да е скоро.
  Дуду ми е толкоз неприятна, хич не понасям такива гювендии - мръсници и интересчийки 👎

# 658
Гедиз ага, пак няма да е доволен.. Въпреки, че плана му сработи.. Но ще се чуе и неговата песен, няма да е далеч, да се опари здраво....
Дали Санджар, ще прости на Гедиз?
Той със сигурност ще се разкайва...
Най-малкото, защото Санджар никога не би посугнал на любимата му, не би го оставил, не би го предал, когато има Най-голама нужда от него, не би го оставил в това състояние, би му помогнал да копае гроб..

Хубавото е, че има  какво да изкача от миналото. Така, че...
Гедиз предаде и собствената си сестра...

Относно Санджар, не ми се вярва да остане за дълго инвалид..
И каква е тази сестра? От къде се взе?
Едва ли е психопат ка като Акън.. Мисля,че ще се влюби в Санджар Rolling Eyes
Все пак Енгин е красавец...
Малко ме стресна накрая със срещата в операционната...
Явно ще е лоша, но да не бързаме, защото ще има изненади..
Халисе беше добра в една серия, очакваше се... Винаги е нейното и никакво вълнение за децата й-защо, какво искат, какво е станало, какво чувстват... Няма промяна.... Angry
Няма как иначе, трябва интрига за да има и трети сезон.
Само се надявам в края на този да има сватба, после и брутче за Мелек Innocent

# 659
  • Пловдив

Да ви кажа как мисля, че ще проходи.
Стресова ситуация. За любим човек.
Сценаристките са я измислили вече...

Общи условия

Активация на акаунт