💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 523
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 035
Надявам се Мира да спечели тази игра, а Влади втори.

# 1 036
Д**a чак сега тръгна Нова плей и изпуснах всичко.Rage
Има приложение на тел, на което гледам от телефона, ако върша нещо междувременно😀 ако искаш ми пиши на лични да ти го кажа.
Явно Ивана ще е отпаднала и ще се бори за оставане, щом Вайсчо пак се репчи.

# 1 037
  • София
Надявам се Мира да спечели тази игра, а Влади втори.
Дано!

# 1 038
Сестрите голям фактор в предаването, чак победителки се виждат, а Йоана уж беше влязла с друга цел. Гадна игра за Влади

# 1 039
В тази игра обаче теглото не помага, а пречи. Колкото си по- лек, толкова по- добре.

# 1 040
Абсолютно игра за ниски хора.Направена е да отпаднат мъжете.Погледнете Ивана заради ниския си ръст даже не и трябваше да прикляка.Едни Тодор и Ваня нямаше да имат отпадане в тази игра.Миленката щеше доста зор да види.

# 1 041
Мен държанието на Ивана ми бие като на отхвърлена жена.
Твърде лично ...

# 1 042
  • София
Ще ми се Ивана и Александър да са на елиминации. Но пък Ивана като нищо ще бие Александър и ще остане. А нея не я понасям. Много двулична и подмолна. Така че съм в ступор... И да, играта е за Ивана направена.

# 1 043
  • Sofia
Притеснявам се за Влади, а много искам да се спаси днес. Иванка не мога да я дишам!

# 1 044
  • София
Наистина не е много честно. Трябваше поне да са съобразени с ръста им. Казаха ли такова нещо?
Джери пак с гол г*з

# 1 045
Страхотна музика са пуснали за бекграунд обаче!

# 1 046
  • Испания
Джералдин повтаря като ехо. Пак з.адникът ѝ е навън.

# 1 047
Ааа,Тошето е усетил нещо между двете...

Хахахахах... Усетил, той! Изведнъж усети Wink Дойде време да разкрият "тайната" от продукцията, както и Ралица намекна, и някой му е подсказал на Тошко в интервютата.

И не разбирам защо всички толкова се възмущават, че те имали стратегия да разпадат племената. Всеки е там за да стигне до края. Дори индивидуалните играчи сформират коалиции и в даден момент може да решат, че е по-добре да разпаднат някое племе. Значи е ок, Милен да не дава всичко в игрите за да разцепи Рибарите и да се върне при ловците (както някои от коментиращите тук се надяват), но не е ок друг да го прави? Просто се отпуснете хора и гледайте шоуто Wink

Алекс пък ще ме умори! Другите били с две глави под него! Какъв титан!!! Laughing

# 1 048
  • София
Ивана ще издържи. От злоба.

# 1 049
  • София
Влади май е най-нестабилен, за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт