💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 382
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 080
Ох, тая Йоанна много ме натоварва с нейната еманципация.

# 1 081
  • Sofia
Оффф джукестото долно същество как се пазареше с Влади.. Оперирана е от приличие и срам, думи нямам...

# 1 082
че си преметна въжето през рамо отпред ли?

Че победи трима други в дълга и тежка битка и за пореден път се връща след номинация, още след първата игра Stuck Out Tongue Closed Eyes.

# 1 083
  • Испания
Владислав е взел думата, а аз помислих, че е Вайс.

# 1 084
Сега по сценарий Йоанна ще поплаче от умиление докато тъче  килим.

# 1 085
Супер е Ивана, браво.. лигавенето и е поза и донякъде чаровно, иначе е много корава.. Wink

# 1 086
  • София
Браво на Ивана за победата!
Всеки сегмент с двете сестри си е чиста проява на лош вкус от страна на продукцията, но този в началото на епизода днес беше прекален...

# 1 087
Ми...не съм напълно доволна, ама айде.
Радвам се, че Влади не пусна и когато накрая го попита Ивана дали нарочно е паднал той си каза истината, че се е извъртяла тръбата.
Иначе браво на Ивана, уважавам хора, които като се хванат и не пускат до последно.. и има страхотна коса  Joy но пак ми е много неприятна.
Оф, тя продължава - мекотело !?
Както Вайс усети всенародната любов и чак се извинява, очаквам и на Ивана да и се случи.
Реално сюжетът го изисква, видяхме и Рибарите , и Ловците, сега малко и Жътварите да се раздрусат, че нищо не разбрахме от тях.
Джери е много хубаво момиче, страхотна физика, но ми е любопитно дали може да създаде самостоятелно цялостно изречение.  Не е на 12 все пак.

# 1 088
Израстнах предимно отгледан от майка ми и от малък ме  научи на уважение към жените ,но ако съм покрай нея и се пошегувам нещо с жените Йоанна ще намери как да ме набеди сексист.Не е шега работа да се хвърлят с лека ръка такива определения.

# 1 089
Тодор се шегува, а Йоанна съвсем е изперкала.

Тя все пак учи в Америка. Там всичко е расистко, сексистко и т.н.  Двамата са двете крайности.

# 1 090
  • София
Ох, тая Йоанна много ме натоварва с нейната еманципация.
Нека не забравяме, че учи в Щатите.  Балканският манталитет се е попречупил в другата крайност. Но като гледам простотията на Тодор, не е зле, че има кой да му опонира, около него слагачи има достатъчно!

# 1 091
  • Испания
Тодор се шегува, а Йоанна съвсем е изперкала.

Тя все пак учи в Америка. Там всичко е расистко, сексистко и т.н.  Двамата са двете крайности.

Това не е оправдание. И тя, и сестра ѝ вечно са огОрчени. Енергийни вампири са и двете.

# 1 092
Джери, за разлика от Любо и Вайс, изобщо не се зарадва на победата на Ивана и Влади и дори не успя да го скрие.

Чудомир: "Алекс е побързал да се пусне след Мира, защото тя е най-лесният противник." А аз все си мислех, че най-лесният противник е да нямаш такъв.

# 1 093
  • София
Ивана и Вайс не са чували за доблест и затова Влади много ги дразни...

# 1 094
Браво на Влади,не на Ивана!Тази игра си беше чисто ,,женска‘‘,за баланс.Ивана щеше да победи който и да е мъж .И теглото и ръста бяха  на нейна страна .Станимира също можеше да издържи повече от Влади,при малко повече внимание.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 22:34 от vale3000

Общи условия

Активация на акаунт