💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 477
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Да, и аз се чудя, що толкова се впечатлявате на предимствата на Мира. Той Алекс сам си се бие...
А да не говорим пък, че нищо не може да помогне на Станимира ако продължава така да реди....

# 1 381
Станимира мисля, че я подкара грешно. Ръководя се от перифериите имат бяла ивица, това което нареди повече ми прилича на 5-ред.

# 1 382
  • София
Пълен shuffle е в момента нейния пъзел, милата хабер си няма от пъзели, но и на него няма да му е лесно, стори ми се, че играта приключва по тъмно Grinning

# 1 383
  • Испания
Скрит текст:
Защо на Александър дъската е по дебела.

За да било по-справедливо.

Аааха това компенсира че и е нареден и първия ред. То бива бива,
 ама и едни двайсет кила да му бяха обесили на врата за по сигурно.
Мира и Ивана няма разлика.

Първият ред е от спечеленото предимство от съюзника Милен.

"Измислили" са го отвсякъде.

# 1 384
Най-вероятно се предполага, че мъжката сила ще поеме 10 см, срещу 6 за женската сила. Първият ред си беше “авантата“, спечелена от Милен. Кой да знае, че на Сашето мястото може да не е сред мъжете?

# 1 385
Тя да нареди редовете, пък дори и разбъркано, после ще си ги оправи лесно. На мен не ми се вижда толкова сложен този пъзел, не знам... Но имам лошото предчувствие, че Алекс ще обърне играта Sad

# 1 386
  • София
Наистина язък за пропиляните хубави игри... И двете! Confused

# 1 387
Защото за някои участници наистина има предимство, докато за други няма...

Избират предимството по симпатии. На Елена също можеха да и помогнат на първия дуел с 1-2 парчета вместо тази 1 мин. бонус, която беше безполезна.

Тук не само дъските са с различен размер, ами и кучетата бяха наредени. Вижда се контура. Аз бих търсил тези с бели елементи и двата края са готови.

# 1 388
  • IT
Александър просто няма как да продължи дори и да имаше предимство, спечелено от Николай. Припрян е, не си владее емоциите и сам се прецаква. И аз мисля, че тя реди на вторият ред последният. За дебелината  според мен не е нечестно тя да има по-тънко дърво.

# 1 389
  • София
Само дано не ги гледаме да сутринта,  но то дори не е сигурно, че и да тогава ще е наредено!

Няма за кога вече, 22:15 ч. ще подновят. Изведнъж ще се окаже, че някой е много напреднал.
Монтаж майка.

# 1 390
  • София
Тя да нареди редовете, пък дори и разбъркано, после ще си ги оправи лесно. На мен не ми се вижда толкова сложен този пъзел, не знам... Но имам лошото предчувствие, че Алекс ще обърне играта Sad
Дано не! Вече не го издържам!

# 1 391
  • Варна
Не мога да вържа двете личности в Алекс- много уважавам и ценя майка ми и .... да съхне, да ... от тази вечер от същият човек.

# 1 392
Слаб играч ми е Александър,ама тука го прецакаха брутално.С наредения първи ред на Станимира и спестиха от 6 до 10 разходки в двата етапа на местенето на пъзела.Плюс и дъската и по-тънка.И първият ред нареден.Малко по-сериозно  от продукцията трябва.

# 1 393

Няма за кога вече, 22:15 ч. ще подновят. Изведнъж ще се окаже, че някой е много напреднал.
Монтаж майка.

Е, как иначе??? Снимано е преди 2 - 3 месеца. Даже и да са осъмнали, вече е минало Laughing

# 1 394
  • Испания
Скрит текст:
Александър просто няма как да продължи дори и да имаше предимство, спечелено от Николай. Припрян е, не си владее емоциите и сам се прецаква. И аз мисля, че тя реди на вторият ред последният.
За дебелината  според мен не е нечестно тя да има по-тънко дърво.

Няма такива филми. И двамата се състезават на равни начала.

Станимира е много зле, горката, та ако продукцията не ѝ удари едно рамо /тя няколко рамена ѝ удари вече/, е абсурд да победи.

Общи условия

Активация на акаунт