💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 462
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 435
Поне има възглавници до стените, че май миналата година нямаше, или поне не помня.

# 436
500 метра на каяк в море е много, ще има сериозни разлики във времената и обрати.

# 437
  • София
Николай не е ли твърде висок и едър за спортна гимнастика? Там са доста дребни мъжете, макар и съразмерни като пропорции.

# 438
Ралица  защо каза, че някой от Жътварите трябва да мине 2пъти? Те по принцип 4 човека ще минават по два пъти. По добре беше някой от тия четирима да участваи и на пъзела.

# 439
Според мен Ловците ще са на номинация, защото са най-ниското племе, а в тази игра според мен високият ръст е предимство.

Но Жътварите също имат шанс да се издънят, ако сложат Ивана и Вайс на пъзела.

# 440
  • София
Играта ще е трудна и дълга. Супер. Дано в такъв случай днешния епизод оттук нататък да е само битка и да няма вече пълнежи Rolling Eyes

# 441
  • IT
Интересно кой ще спечели, че ще се изпопребият тва е ясно. Те някои от тях са участвали в леки състезания- легиони някакви. Ако са правили спартан рейс няма да им е трудно, но да..Джери би трябвало да няма проблем с минаването на терена

# 442
И аз това се изненадах, че епизода направо с битката почна.. Ако е все така, да гледаме битки и номинации, няма да имат грешка, а не да гледаме зле скалъпени драми.

# 443
  • Сред мелниците
Нямам търпение да видя Сашето как скача по стената, гребе  и се Гмурка. Може и да не изплува.

# 444
  • Испания
Браво! Утре в "Здравей, България" ще разкажат как Николай спаси простреляно куче. Тези дни публикуваше непрекъснато и Ралица се включи.

Ха! На Йоанна ѝ писнало да реди пъзели. Пък и скромна, че била умна, защото учела еди-къде си... Противна!

# 445
Ваня е единствената жена която ще минава по трасето.

# 446
Браво на Вяна - единствената жена, която ще участва наравно с мъжете в първия етап на играта.

# 447
Подхлъзнаха ли се?Лошо ми стана! Май е по-зле и от предния сезон.

# 448
  • София
Господи, Симона колко е противна

# 449
  • IT
Милен нещо не си дава зор или така ми се струва

Общи условия

Активация на акаунт