💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 144
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 900
Не са им сини долниците на ловците, от светлината така изглеждат.

Да бе, да.
Преди малко гледах епизода и на телевизора ми не са сини като на рибарите, ама ок, щом е да, бе да, ясно..

Сиви са когато готвят. Когато ядат са със сини.

Когато ядат са със сини .... Това има ли общо и със следващата дейност , след яденето де

# 901
Здравейте,  аз чета темата, но чак сега се включвам. Харесвам племето на ловците,  останалите са ми по между другото в играта.
От тези 4- ма номинирани си мисля, че ще отпадне Ивана. От там и снимката на Катя в жълто облекло, сувенир за добре свършената работа от племето и запазване целостта му.Simple Smile
Влади ще се спаси още тази вечер, Станимира умее да изненадва, а Александър мисля, че ще се мобилизира. Та така по 2-ма жътвари в останалите племена и играта продължава.Simple Smile
Какво общо има жълтото облекло на Катя с отпадането на Ивана?

# 902
Първо за играта. Хареса ми. Класическа битка за издръжливост. Игра на която една жена може да издържи повече от един мъж според мен.
Като първоначална стратегия тази на Ловците бе по-правилната според мен. Мъж-жена-мъж-жена.
В хода на играта като изключим Боби (перфектен хват) и Влади, то Йоанна, Ваня и Джери имаха най-добрия хват и според мен можеха да издържат много. Бях бесен на Лазаринов и сега щях да сипя огън и жупел по негов адрес. Ама извади голям късмет, защото племето му победи въпреки него. Браво все пак, че стисна зъби и не изпусна, защото и това го имаше и си бе реално и на косъм. Къде е тръгнал да подражава на Тошко, неговия идол. Ама къде е Тодор физически, къде е той. Много се главозамая това момче. В лоша серия влезе и само се излага напоследък в игрите. Тодор не държеше правилно, ама е силен в ръцете, по-нисък, по-нисък център на тежестта и най-вече куче. Ей така от злоба ще държи ама няма да пусне докато не колабира. Браво за пореден път за хъса и волята. Боби обаче въпреки правилния хват се видя, че силата му е повече стероидна така да се каже. Когато на финала останаха с по 4 торбички или 12 кг. се умори по-бързо от Тодор и добре, че улови във въздуха една падаща торбичка. Като цяло поне според мен голям късмет извадиха Ловците в тази битка, но браво, много съм щастлив от победата им. Просто най-доброто и достойно племе! Simple Smile
Този който е в центъра изнася най-голямата част от тежестта в хода на играта, защото и от ляво и от дясно му се подават торбички. Т.е. първоначалния план е бил Любо и Тодор като най-силни да са в центъра. За пореден път съм изненадан, че Вайс не е в центъра на събитията. Или битката за това кой е Алфата е спечелена от Любо (и това не е само тази седмица) или последния колкото и перфектно да е подготвен не иска да е в центъра на вниманието и събитията по някакви си свои причини. Разочаровах се, че Любо се отказа пръв. Очаквах да покаже повече в подобен тип игри. От друга страна, мъжка постъпка, по-добре така отколкото смешните напъни на Лазаринов, които можеха да закопаят племето му. Джери бе като камък, браво на нея. И тук дойде гафа на Вайс, който се оплете здраво и нямаше как да предава торбичките си и се умори много. Сам си е виновен. Да е внимавал. Ако някак си можеше да предаде на Влади, а той на Джери, за да излезе от играта Вайс, то може би сега щяхме да имаме друг победител. Влади ме впечатли. Държа здраво и наравно с Тодор, даже според мен щеше да издържи най-много, защото Тошко много се натовари още в началото, когато много неправилно държеше двете торбички. Това е най-силната седмица за Влади от началото на сезона! Simple Smile
Реално кой какво казва зад камера за дадена игра и как се чувства няма никакво значение, важно е какво става в играта. Говоря за Йоанна. От Лазаринов сметка не може да се иска понеже издържа. Иначе и аз не го харесвам.
А що се отнася до жените, забравяш много важен факт и той е, че в 99% от времето те държаха по 1 торбичка и затова не изглеждаха уморени, докато мъжете държаха по повече, оттам идва и заблудата.
Реално най-правилното беше най-многото торбички да се държат(стигат да могат) от хора, които ще излизат, пък другите да "почиват".
Това със стероидната сила за Боби не знам и как да го коментирам. Реално голяма част от мъжете в това предаване са или са били. Тодор не е изключение. Чист състезател и особено пък в ММА забрави да има. В зали, които съм тренирал бокс, винаги е имало и ММА-ци и досега 1 чист не познавам. А в момента всеки втори в залата взима, без значение дали е фитнес зала или за бойни изкуства, като изключа Каратето, там имат съвсем друго мислене и нагласа.
А Боби се умори защото във входа на играта реално му се даваха най-много торбички и имаше най-малко време за почивка или поне така изглеждаше.
А хватовете някои от играчите ги сменяха, само без Лазаринов, който грам хабер си няма какво се случва по принцип. При присвити лакти и пред главата си на бицепс, като изпънеш на цяло отиваш на рамо и като пуснеш отзад минаваш на трицепс. Това е образно казано, защото имаш и синергисти, както и статисти, въпроса е къде отива по-голямото натоварване. Боби очевидно ги знае тия работи и най-добре се справи със смяната на натоварването.
Реално Жътварите и да можеха да изкарат Вайс, то Джери надали щеше да издържи, чисто и просто защото тежестта вече е съвсем друга. При по-малка тежест дори бих дал предимство на жена, защото е по-лека и реално няма да чувства и умора, а и поради други причини, но при по-голяма тежест забрави, мускулите просто няма да издържат.

# 903
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте,  аз чета темата, но чак сега се включвам. Харесвам племето на ловците,  останалите са ми по между другото в играта.
От тези 4- ма номинирани си мисля, че ще отпадне Ивана. От там и снимката на Катя в жълто облекло, сувенир за добре свършената работа от племето и запазване целостта му.Simple Smile
Влади ще се спаси още тази вечер, Станимира умее да изненадва, а Александър мисля, че ще се мобилизира. Та така по 2-ма жътвари в останалите племена и играта продължава.Simple Smile
Какво общо има жълтото облекло на Катя с отпадането на Ивана?

Мисля, че ще отпадне Ивана, от там нататък жълтите ще бъдат претопени и предполагам Катя ще се снима с жълтия екип на новодошъл жълт, защото от нея очаквам всякакви " изненади" ( ще ги нарека).Simple Smile

# 904
Тогава снимката с тримата жълти в игра, която не е давана още противоречи на това, което казваш

# 905
Ех, моля да коментирате подобни неща в спойлер. Благодаря.

# 906
Днес мисля, че ще се спасят Ивана и Влади/Станимира.

# 907
  • Варна
Скрит текст:
Тогава снимката с тримата жълти в игра, която не е давана още противоречи на това, което казваш

Признавам, че тази снимка не съм я виждала.Simple Smile

# 908
...
Реално Жътварите и да можеха да изкарат Вайс, то Джери надали щеше да издържи, чисто и просто защото тежестта вече е съвсем друга. При по-малка тежест дори бих дал предимство на жена, защото е по-лека и реално няма да чувства и умора, а и поради други причини, но при по-голяма тежест забрави, мускулите просто няма да издържат.

Аз също не мисля, че Влади и Джери щяха да се справят с тежестите, ако Вайс беше напуснал, независимо как ги разпределят помежду си.

Ловците можеха да оставят Йоанна на мястото на Лазаринов, който от самото начало беше много нестабилен.

# 909
Дайте да я видим тази снимка или кажете кои са тримата жълти, ако може в спойлер таг и който иска да чете.

# 910
Иванка има още много работа, Катя има и тя по нея, искаше да я скубе Grinning. Ще ми е интересно да ги съберат двете заедно със сигурност Катя, ще я провокира до краен предел и Иванка ще изпадка. За Влади си е най стабилен, нз по колко пъти минават психо тестове и е свикнал и с провокаците на Вайс и Ивана. Ако Вайс, беше казал това (г*з) на Тошко, щяхме да сме свидетели на бой.

# 911
Дайте да я видим тази снимка или кажете кои са тримата жълти, ако може в спойлер таг и който иска да чете.
Скрит текст:

# 912
Вайсчо - "мъжагата", сто пъти повтори миналата седмица, че не е трябвало Сюзън да е на номинации, но така и не му стигна "смелостта и откровеността" да каже кого според него трябваше да номинират останалите. Нямаше как да излезе директно срещу Иванка и очакваше другите да му свършат мръсната работа като я номинират, защото беше ясно, че те няма да дадат гласовете си за Влади или Джери.
Той снощи даде най-точното определение за себе си - абсолютен з.... к.

# 913
Вайсчо - "мъжагата", сто пъти повтори миналата седмица, че не е трябвало Сюзън да е на номинации, но така и не му стигна "смелостта и откровеността" да каже кого според него трябваше да номинират останалите. Нямаше как да излезе директно срещу Иванка и очакваше другите да му свършат мръсната работа като я номинират, защото беше ясно, че те няма да дадат гласовете си за Влади или Джери.
Той снощи даде най-точното определение за себе си - абсолютен з.... к.

Според мен, ако бяха с Тошко в едно племе, щяхме да видим голям конфликт. За Тошко са по ценни мъжете и при развилата се дилема със Сюзан, можеше да има големи скандали. Все едно Влади и е взел живота, като е отпаднала в играта. В играта има победители и победени и има 1 победител. Ако е била много силна, както казват нямаше да падне. Имаше 2 шанса да се спаси, но и двата ги пропиля. В такава игра винаги е по-лесно да се справиш сам, когато сте комбина с някого (не говоря за сформирано приятелство вътре), винаги групата се цели да ви раздели, защото сте по-силни от останалите. Имате 2 гласа.

# 914
За Влади си е най стабилен, нз по колко пъти минават психо тестове и е свикнал и с провокаците на Вайс и Ивана. Ако Вайс, беше казал това (г*з) на Тошко, щяхме да сме свидетели на бой.
++++++
Ето това се опитвам да кажа и аз! Но според Иванка от екрана и "иванките" в обществото, това поведение е всичко друго , но не и "мъжкарско".
На мен Влади ми стана още по-симпатичен, точно заради неправилните преценки и опитите да го подценят и очернят.
Ако му падне пердето и изригне словесно и /или физически, седмици наред ще го плюваме , но пък няма да е "мишка" нали такъв е типажа на БГ Мъжа..😁

Общи условия

Активация на акаунт