💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 033
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 315
Радвам се за жътварите, най-накрая дойде и тяхната игра - без пъзел. Повечето от нещата според мен не ги излъчват, а само това, което е зрелищно за драгия зрител, че да клъвне и да обяснява разпалено колко тъп е Вайс, колко е гаден, какви коалиции заформили със Сюзън. Истината е, че Ивана се присламчи към тях, а не те да са я привикали. Първо беше с Димитър, после като видя, че не е изгодно, отиде при тях. Истинската коалиция е тройката - Любо, Влади и Джери. Иначе последната искрено се радва на успехите на всичките, спонтанно ги окуражава. Утре да видим как ще се справят с пъзела. Александърчо се изниза по терлици точно преди гоямата си излагация

# 316
  • Испания
Скрит текст:
Купонът в темата е по-як от шоуто.
Чакам утре Сашко с вплетени глухарчета в косата, пардон, брадата, да понесе беличкото си безполезно телце към битката.
Майтапът настрана, дано са взели мерки за безопасността на играчите.
 Вярно е, че остават много играчи, а малко време, ама все пак...дано не ги разхвърлят по травматологиите

Много са, ама се надявам да не ги очистят физически. Не дай, Боже!

Толкова фен страници се навъдиха, че да му се завие свят на човек. Неграмотни, ама правят страници. Цък на снимката!

# 317
  • София
Игри на волята: България (19.10.2020)
Сезон 2 Епизод 32

и още един

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 20:55 от Mari_Mar

# 318
  • Вестерос
Вайс каква реч им държеше, като падишах. Брей този ключов и ценен играч Сюзън 🤦

Тъпо ми е, че рибарите не успяха за резиденцията, ама на жътварите им беше добра тактиката. Реално Николай и Алекс им загубиха играта. Алекс е слабото звено заедно с Мира, тя днес се представи по-добре от тях двамата обаче.

# 319
Кой спомена два дни отпуск че имат?
Наистина си почиват май.

# 320
Кой спомена два дни отпуск че имат?
Наистина си почиват май.

Катя, но по-скоро, че не ходиха на елиминация.

# 321
  • Вестерос
Кои вие, ти и Александър ли.
Ох бе Смайли, помислих че Чудомир се е регистрирал във форума и пише 😄
хахахаха с глас се смея 🤣🤣🤣

# 322
  • София
Радвам се, че ловците не са на реката, но този път си беше изцяло чист късмет, че успя Тодор да улучи от първия път, а пък Милен съответно не. Жътварите в плуването са добри всички, да дори и Ивана, на фона на част от рибарите особено, но тук предимство им даде и добрата стратегия на Влади. В последствие ловците копираха от тях две неща - примката на въжето, за да плуват и да не ги бави борда и това някой да придържа въжето при макарата. Рибарите и да искаха нямаше как да копират първата част, защото Александър и Чудомир не могат да плуват.
Не мисля, че тази игра е била с цел побутване на жътварите да отидат на резиденцията -  по тази логика всяка игра, в която има пъзел е с цел загуба на това племе. А, игрите с пъзели бяха много повече от тези свързани с плуване.
И да не забравя -  Смайли благодаря за темата, както винаги оформена страхотно! ☺

# 323
  • Испания
Кои вие, ти и Александър ли.
Ох бе Смайли, помислих че Чудомир се е регистрирал във форума и пише 😄
хахахаха с глас се смея 🤣🤣🤣

Като гледам, скоро и ние ще бръмнем. Уозкошотия! JoyJoyJoy

# 324
Радвам се, че ловците не са на реката, но този път си беше изцяло чист късмет, че успя Тодор да улучи от първия път, а пък Милен съответно не. Жътварите в плуването са добри всички, да дори и Ивана, на фона на част от рибарите особено, но тук предимство им даде и добрата стратегия на Влади. В последствие ловците копираха от тях две неща - примката на въжето, за да плуват и да не ги бави борда и това някой да придържа въжето при макарата. Рибарите и да искаха нямаше как да копират първата част, защото Александър и Чудомир не могат да плуват.
Не мисля, че тази игра е била с цел побутване на жътварите да отидат на резиденцията -  по тази логика всяка игра, в която има пъзел е с цел загуба на това племе. А, игрите с пъзели бяха много повече от тези свързани с плуване.
И да не забравя -  Смайли благодаря за темата, както винаги оформена страхотно! ☺
Битката щеше да е между жътвари и ловци, ако ловците не си бяха оплели въжето.

# 325
Жътварите почти винаги са първи с голяма преднина на физическата част от състезанието, но се издънват на пъзела. Като цяло племето им е най-добре подготвено физически!

# 326
  • София
Днес сцената, в която Ралица зададе рутинен въпрос на Николай след битката, а той започна да ѝ крещи (и да псува), беше неудобна за гледане за мен. Както винаги завърши с "аз просто си викам, не е лично, но съм изнервен". Никой не е длъжен да търпи това.

# 327
И Жътварите, и Рибарите участваха в тази игра реално с четирима мъже и две жени. Това също е предимство в такъв тип игра.

# 328
Епична битка! Влиза Ники, плува здраво, но пусти понтон, не го сложили на правилното място. После е Чудото. Той има мускули на културист, но днес ги е забравил в стопанството. Надеждата ми е в Алекс- той тръгва, като една полякиня на Златни пясъци се хвърля да плува, мята ръце и крака, радва се на водата, прави тен и накрая ползва водните атракции на курорта- дърпат го с дъската. Ехааа супер е на море!
Трагедия в жълтия отбор обаче. Победители, ама на Вайс му липсва Сузито. Цели два дни е без нея. Неее, те не са двойка!
Joy смешно си го описал, ама много ме е яд

Жътварите почти винаги са първи с голяма преднина на физическата част от състезанието, но се издънват на пъзела. Като цяло племето им е най-добре подготвено физически!
нормално да е така, това е племето с най-младите и добре физически подготвени хора. Едно е да си на 30-40, друго е на 20-30 години. Жълтите май всички са в графата 20-25 Thinking

# 329
Епична битка! Влиза Ники, плува здраво, но пусти понтон, не го сложили на правилното място. После е Чудото. Той има мускули на културист, но днес ги е забравил в стопанството. Надеждата ми е в Алекс- той тръгва, като една полякиня на Златни пясъци се хвърля да плува, мята ръце и крака, радва се на водата, прави тен и накрая ползва водните атракции на курорта- дърпат го с дъската. Ехааа супер е на море!
Трагедия в жълтия отбор обаче. Победители, ама на Вайс му липсва Сузито. Цели два дни е без нея. Неее, те не са двойка!
Joy смешно си го описал, ама много ме е яд

нормално да е така, това е племето с най-младите и добре физически подготвени хора. Едно е да си на 30-40, друго е на 20-30 години. Жълтите май всички са в графата 20-25 Thinking

Влади е на 31

Според мен не е до възрастта, Тодор например се справя блестящо, а е над 35

Общи условия

Активация на акаунт